Случаят Солеймани - агресия или операция против топ терорист

Коментари на евродепутати в "Брюксел 1"
17 яну 2020 21:07,
17

"Убийството на Солеймани, за когото никой няма да страда, беше акт на агресия - каза в предаването "Брюксел 1" евродепутатът Петър Витанов.

"Това беше акт срещу високопоставен държавен служител в независима страна, член на ООН. И то беше извършено в разрез с международното право. А какво е международното право? Това е система от правила и норми, които крепят световния мир. Когато не информираш своите европейски партньори, когато не информираш Съвета за сигурност, когато не информираш иракските власти, че на тяхна територия, над цивилно летище, ще удариш, когато не информираш собствения си конгрес, то ти едностранно нарушаваш международния ред. И ЕС не може да остане безучастен", коментира евродепутатът Петър Витанов в студиото в Страсбург, след дебата в ЕП за ситуацията в Иран и ролята на ЕС.

Според Александър Йорданов, евродепутат от СДС/ЕНП, генерал Солеймани е международен терорист.

"Той е осъществявал многократно терористични актове, избивал е мирни граждани, нападал е дипломатически представителства на чужда държава, в случая САЩ, на територията на чужда държава. Той е иранец и въпросът е, какво прави в Ирак,защото той беше убит в Ирак. Това е международен терорист, който много отдавна трябваше да бъде ликвидиран", категоричен е Александър Йорданов.

Целият разговор на Милена Милотинова с българските евродепутати, както по тази тема, така и за споровете около Зелената сделка на ЕС и въпросителните пред българите във Великобритания след Brexit, гледайте в предаването "Брюксел 1", събота, 17.30 часа, по Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слушай какво ти казвам, не ме гледай какво правя що се бъркаш. Съвременна демокрация.
12
0
 
6
 
! Отговори
Шашо преди 4 години
Пак се изтъркаля отнякъде. Те го вадят като панаирджийско плямпало.
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това вече е прекалено, защитници на топ терористи и тероризма в ЕП. Ми като ти е толкова мил този терорист, защо чакаш да папкаш от нашите данъци? *** да ти плащат аятоласите терористи в Иран и без друго ти работиш за тях а не за Европа.
10
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10Логита на този господинчо е че щом не е убил сестра му това е достатъчно доказателство че Сюлеймани не е терорист. Както и да се гърчите господа руссофили вашият любим терорист си получи заслуженото.
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случаят Солеймани - агресия или операция против топ терорист----------------Първо докажете с достоверна фактология, че Сюлейманито е бил терорист.Но, не голословно от типа "една жена казала..." или "Highly likely..." (много вероятно) като Тереза Мей!И тогава втората част на въпроса или ще се потвърди, или ще отпадне сама.В противен случай, ще се получи като в "слухът" , че сестрата на "Х" била "такава", пък той после да върви да доказва и да обяснява, че нямал сестра!!!
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка страна на света има закон. Ако някой е нарушил закона следва да бъде съден и съдът решава какво да е наказанието ( ако прецени че лицето е виновно).Тази *** Йорданов говори така че все едно ЦРУ го информира постоянно кой е терорист и кой не. Освен ако не се познават лично с Иване а и знае всички подробности относно неговите действия.
7
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Топ терорист!
6
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представяте ли си, САЩ за да спазят всички закони първо информират Европейския съюз, всички държави от НАТО, после Ирак, после се обаждат на летището в Ирак, че ще удрят, после на радиостанциите да кажат на хората да се махнат. При това положение абсурд генерала да се усети и да избяга, ще си седи да го гръмнат...
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да е топ терорист при положение, че е водил битки срещу ИД.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Описанието за "терориста" на каубой Александър Йорданов, се отнася в пълна сила за страната на която служи!!!
3
8
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Операция срещу брадат.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реално как протекоха събитията : американците гръмнаха некакъв си там и съобщиха , че са спсили демокрацията и света (за пореден път), тъй като гръмнатия беше генерал на иранците , те обявиха "велико отмъщение" - изстреляха дузина ракети срещу 2 американски бази в Ирак ! Американците бяха научили по чудотворен начин , кои са целите на иранците и ги бяха опразнили - резултата : няма жертви според американците , има жертви според иранците , доволни от резултата са и едните, и другите !ЦИРК !
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо Сената мълчи за удара на Тръмп, който е в нарушение на международното право? целият свят видя истинското лице на тръмпела.