"Атака" има 5 въпроса към БСП за вота на недоверие

Задавали сме ги на всеки, който е на власт, твърдят от партията
19 яну 2020 21:22, Анисия Иванова
104
"Атака" има 5 въпроса към БСП за вота на недоверие
Снимка: БГНЕС

"Атака" има 5 въпроса към БСП относно вота на недоверие, заявиха от партията в писмо, изпратено до медиите.

Националистите припомнят, че принципите на ПП "Атака" от нейното създаване са следните: България да бъде колкото се може по-самостоятелна държава в днешния глобален свят; да следва интересите на своите граждани и да ги поставя над чуждите интереси.

Още по темата

Ако партия "Атака" беше избрана да управлява България, щеше да приложи точно тези принципи. По различни причини това не се е случило, но ние не можем да се сърдим на българския народ. Обаче имаме пълното право да питаме всеки, който претендира да управлява, в името на какво иска да управлява, пишат от партията.

Тези въпроси сме ги задавали към всички управляващи партии, включително и към сегашните управляващи от ГЕРБ. Не сме получавали задоволителни отговори, но винаги сме се надявали този, който е на власт, да проявява разум. Заради липсата на задоволителни отговори днес ние не сме част от Коалиционния съвет, който управлява страната и взема решения.

В момента има претендент за властта в лицето на БСП. Те внасят вот на недоверие, с който искат падане на  правителството и съставяне на ново.

По този повод "Атака" пита:

1. Има ли БСП категоричното намерение да направи минималната пенсия 500 лв., а минималната заплата 1500 лв.?    2. Има ли БСП категоричното намерение да прекрати незабавно концесиите за добив на злато и да е в български ръце?
3. Има ли БСП категоричното намерение да закрие чуждите военни бази унас?
4. Има ли БСП категоричното намерение да свали санкциите срещу Русия?
5. Има ли БСП категоричното намерение да признае с парламентарно решение геноцида над българския народ по  време на турското робство, което Атака предлага от 2005 г.?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като влезе в управляващата коалиция, Сидеров не задаваше никакви въпроси.
27
4
 
6
 
! Отговори
Пишман политици преди 4 години
В крайна сметка, тия не разбраха че парите не значат нищо. Като вкарват ядрени и всякакви отпадъци и те живеят на същата отровена земя и пият вода просмукана с химикали, и те и децата им боледуват от рак. Като не чистят и мият и те дишат същия прахоляк. Като правят некачествени пътища и те карат по дупките. Като няма стандарти и санкции за храната, като унищожават родното производство с фалшиви причи и свински грипове и чуми и те ядат същите пластмасови и замразени *** и т.н.
26
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако БСП не отговори на тези въпроси, Сидеров ще подкрепи сегашното управление. А как сегашното управление отговаря на тези въпроси? И ако тези във властта, не отговарят по-задоволително от БСП, защо Сидеров ги подкрепя?
25
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атака е част от управляващата коалиция. Тя трябва да отговаря на тези 5 въпроса или най-малкото да ги зададе на ГЕРБ и Бойко Борисов, преди да им даде своята подкрепа. Да, ама не - траят си заради облагите от подкрепата на властта. Да сте чули Сидеров да говори нещо за американските бази, за златодобива, мариците, чуждите вериги след изборите. Това е първият случай когато споменава такива неща и то по повод вота на недоверие. Ако правителството остане, това решава ли въпросите му?
24
6
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
РАЗБИРАМ ДОБРЕ 4 ОТ ВЪПРОСИТЕ НО 5-ТИЯ ЗА ФЕДЕРАЦИЯТА Е НАГЛОСТ!!!ОТ АТАКА ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПАДНАТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ КОЧМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА ПРЯК СЛУГА НА ЛУЦИФЕР!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АТАКА СЕ ДЪРЖИ КАТО ПРО РУСКА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ А НЕ ПРО БЪЛГАРСКА!!!
23
6
 
18
 
! Отговори
РУШВЕТЧИЯ преди 4 години
БЕЗ ДА НИ ПИТА АТАКА НИ НАБУТА ДЪРТИ Ф16 ДЪЛГОВЕ И ПРОСПЕРИТЕТ НА ШКЕМБЕ ВОЙВОДА !
22
0
 
19
 
! Отговори
Да, ама не преди 4 години
Заплата 1500 лв.? Пенсия 500 лв.? Това не става с щракане с пръсти.Това ще стане от само себе си, но трябва само едно нещо:политици, които не са *изачи нито на запада, нито на изтока. А на практика на отстояват националните интереси.Тогава ще бъдат прекратени всички в момента действащи концесии. Ако държавата не е в състояние да управлява ресурсите си, да се проведат нови търгове само че не 2% за държавата и 98% за инвеститора, а 50/50. Не само за злато, а за минерална вода, ток и т.н.
21
1
 
32
 
! Отговори
Българин преди 4 години
ВОЛЕНЕ не си болен а си долен слагач и *** ! ФАКТ !
20
17
 
14
 
! Отговори
спомен преди 4 години
Помня кога при бсп заплатата ми беше 2 два милиона лв. или 3 три долара.
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво?Ако не получите отговори, които ви удовлетворят, продължавате да крепите сегашните престъпници, така ли?
18
5
 
20
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
Въпрос:Има ли намерение цялата политическа олигархия от бивши *** и техни деца и внуци да престанат да издевателстват над бг народ?Защото търпението ни е на привършване.
17
9
 
12
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Викаш, цял живот да си седим с 250те еврака минимална? За кво ни е да имаме 700-1500 минимална еврака, щом ще се надуват цените. Значи останалите държави могат да си вдигат заплатите всяка година. *** видиш ли в България това ще ни довърши...
16
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва за заплатата е добра идея защо не ви харесва?На практика няма друга държава в Евросъюзът която да е по-мизерна от Българоя дори Румъния ни мина двойно.Не можем и да си помислим да се мерим с Полша,Чехия,Унгария,Словакия и тн.Те ни изпревариха с 40-50 години минимум.Можем да се сравняваме с бедна турска провинция или руска.То тва е жалко.С въвеждане на еврото цените ще се повишат с между 40-100%.Някои от смерките значително повече.500-600 евро ще стигат за хляб и вода.Буквално.
15
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На новите избори БСП ще управлява с всички без Герб.
14
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болене, последен сеанс в парламента си. Повече никога няма да те изберат. Затова крепИ банкянския, че квото беше - беше.
13
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен,идете си с чест и достойнство от политиката.Просто свалете вече за последен и окончателен път Герб.Тези хора са червените *** срещу които се бори българския народ 1990.Само заради отношението им към Луков марш трябва да се махат,защото е позор да наричат един патриот и български генерал с непристойни думи.Захариева вън .
12
6
 
18
 
! Отговори
Кремълският патриот преди 4 години
Нищо полезно за България не може да се очаква от родения от руска юдо-хазарка Волен Сидеров.
11
1
 
30
 
! Отговори
Край преди 4 години
Настъпен изцъклен гущер.не познавам друг който така добре да е осребрил бесовете си.
10
6
 
9
 
! Отговори
Пич преди 4 години
До АнонименРазликата е че единият е пич....а другата РУСКО-ТУРСКА зл. пръст СПРЯ РАЗВИТИЕТО на БГ за близо 2 год ....и ОТКРАДНАХА КТБ
9
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бoлeне, eзика ти е кaфяв от престоя ти като патерица на герб!