БСП внася четвъртия си вот на недоверие срещу кабинета

Мотивите на социалистите - провал в екополитиката
20 яну 2020 07:29, Александър Попов
62
БСП внася четвъртия си вот на недоверие срещу кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Левицата ще се пробва за четвърти път да свали кабинета на премиера Бойко Борисов. Днес те ще внесат мотивите си в парламента, като според тях правителството се е провалило в екополитиката.

Още по темата
Конкретните обвинения на БСП са водната криза в Перник, нелегално внесения боклук от Италия и мръсния въздух.

Миналата седмица Корнелия Нинова и нейните съпартийци проведоха серия от срещи, за да бъде подкрепен вота на недоверие. Засега само ДПС застанаха зад тях, а Воля засега не са обявили окончателното си решение. Атака пък отказаха да се срещнат със социалистите.

Дотук гарантираните гласове срещу кабинета са 104, които са недостатъчни за успешен вот на недоверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Тая наистина си вярва !:):):)
36
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 53: Ако били свестни, да помагат? Да помагат за какво - за да к'радат повече гербаджиите, за това ли да помагат.Когато някой надмине нивото си на компетентност, достига нивото си на некомпетентност. Това е проблемът на Бойко. Избрали сме си бивш полицай и охранител с пожарникарско образование, който може да управлява само пожарникарски. Където има проблем или където протестират, се вадят пари от скритите от бюджета и се запушва дупката. Това може Бойко. За повече не му достига пипе
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ognyanzЗа това изоставане вина има БСП, защото целта е само да вземат властта.България не ги интересува.Ако бяха свестни щяха да помагат, вместо това те само се чудят как да саботират всички начинания в държавата.
34
2
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До ФактПреди 30 години, част от комунистите от БКП съблякоха червените ризи и облякоха сини, жълти, зелени и всички останали цветове ризи. Останалите БКП-ци останаха с червените си ризи. И сега всички тия дърти БКП-ци играят цирк за пред овцете и се правят на управляващи и опозиция! Как искате Курналина да събори от власт бившия си любовник от конгресите на БКП когато Тиквата беше охрана на Бай Тошко? И от едната и от другата страна, все БКП! Трябваше като Румъния да приключим комунистите!
33
1
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До емигрант: Отдавна гледам сеира на самозвани анализатори като теб.Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС.При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад Румъния. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.
32
0
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Ти да видиш.. "Указва" се, че имаш проблеми с граматиката. А за другото се Оказва, че са свободни съчинения.
31
2
 
2
 
! Отговори
емигрант преди 4 години
Гледам отстрани сеира на БСП-то....и....се чудя...Как може една партия да заблуждава толкова население на БГ. Че те и една телевизия не могат да управляват, а искат държавата....ГЕРБ си имат трески за дялане,но по-добре се справят...Ами избирайте си ги на следващите избори и....ще станем ,като Куба, Венецуела, Молдова, Боливия, Грузия, Армения....Ако това са държави.....!!!!????с комунинсти....
30
5
 
6
 
! Отговори
От СДС хоп навръхБСП преди 4 години
Крайно време е Импексовица да внесе и един вот на недоверие срещу себе си!
29
4
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
ОБРАТ След консултации с политическите сили извън ГЕРБ се указва ,че само част от ДПС ще подкрепят вота на недоверие. Нинова са отказва.. и обещава но своите съпартийци, че никога повече няма да иска вот на недоверие.
28
2
 
6
 
! Отговори
Ето.. преди 4 години
Ето вижте какво е секта- пп герб!! Знае се колко ще гласуват- против вота!! Не се допуска по идея някой да мисли различно!! Даже депутатите от перник, са съгласни да се чешат...но са единни!!и независими..уж, против също..инак..я влезат после в ла- парламента!!..защо са тогаз 240 глави там?като всички гласуват единно то и 25 от 50 общо биха били достатъчни!!
27
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Фактвсички са гладни, жадни, голи и боси, с изключение на управляващите демократи и техните мафиотски кланове!Често чета за гладни, жадни, голи и боси българи, но никога не съм виждал такива.Защо?
26
3
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 43: Нещо за водната криза да напишеш? Или за италианският ***? Погледни горе заглавието на статията. Разбирам, нямаш опорна точка.А между другото - забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
40- спекулации- означава гешефт- МОЖЕШ ЛИ ДА ПОСОЧИШ КЪДЕ В ИЗЛОЖЕНИТЕ ОТ 39 ГУГЪЛ Е ИЗЛЪГЪЛ, ПРЕУВЕЛИЧИЛ, ЗЛОУПОТРЕБИЛ, СДЪВКАЛ ДО БЕЗКРАЙНОСТ НА НЕЩО ИЗМИСЛЕНО ИЛИ НА ФАКТИ. А СПЕКУЛАЦИЯ ЛИ Е ФАКТА, ЧЕ МУСТАКА ОТКРАДНА 4/5 МИЛИАРДА ОТ КТБ И ПРЕВЕДЕ 1.2 МИЛИАРДА НА РУСКИТЕ ДРУГАРИ ЗА ДА НИ ОБЪРНАТ ПОСОКАТА КЪМ ВЕЖЛИВИТЕ И МЪЛЧАЛИВИТЕ- И СЕГА ПАК НЕЩО КОЕТО Е ФАКТ СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ ПОТОП, СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ ТРЕВА НЕ НИКНЕ- НЯМА ВТОРА КРЪВОЖАДНА КАТО БКП/БСП ПАРТИЯ В БГ И СВЕТОВНА ИСТОРИЯ!
24
5
 
3
 
! Отговори
До Народна мъдрост преди 4 години
Абсолютно.Дадохте власт на комунистите от ГЕРБ и вече няма въздух,вода и живот.
23
1
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
На виновните за водната криза трябва да се потърси отговорност. И това е една от задачите на опозицията.Гербаджиите така и не научиха, че вот на недоверие се внася не само за да падне правителството а и за това, за да дискутират проблемите в Народното събрание. Ясно е, че правителството няма да падне. Но министърът на регионалното развитие, ВиК и тези, който ги е назначили трябва да обяснят защо се стигна дотук.
22
1
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 39: И това какво общо има с темата?Да не говорим че са спекулации с новата и не толкова нова история. Това за фалитите на банките и кой получил по 100 завода е дъвкано до безкрайност.
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
41- МНОГО СИ ПРАВ- НАРОДНИЯТ СЪД ДЕКЕМВРИ- АПРИЛ 1945Г ОРГАН НА ЛЕВИЯТ ТЕРОР ИЗДАВА 2730 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ, 1305 ПОЛУЧАВАТ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР- МЕЖДУНАРОДНИЯТ ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ ИЗДАВА 15 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ВСВ- ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ ЗАЖИВЯВАТ В ИМОТИТЕ НА ИЗБИТИТЕ- НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БКП БСП СА НЕНАДМИНАТИ В ЖЕЛАНИЕТО ДА ПРИТЕЖАВАТ ЧУЖДО- ФАЛИРАХА 15 БАНКИ РАЗДАВАЙКИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ 1.1995Г/2.1997Г, НАЙ ВЕРНИТЕ ДРУГАРИ ПОЛУЧИХА ПО 100 ЗАВОДИ БЕЗ ДОКАЗАН КАПИТАЛ- ТЕ КОГА ЩЕ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕН
20
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво недоверие? ГЕРБ никога не са получавали доверие, защото купуват изборите! Ако загубят властта, те губят всичко!
19
2
 
16
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 4 години
Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси. С изключение на управляващите комунисти!
18
9
 
8
 
! Отговори
КНСБ преди 4 години
Рано,рано са изпълзели от дупките си БСП-тролчетата и плюят и храчат като "майчицата " си от картинката,която за толкова години не можа да измисли нищо друго освен четири вота на недоверие ?! Вай,вай,завалла! Горкана тя е за окайване,барабар с тролчетата си...