От ГЕРБ: БСП не е алтернатива на управлението

Служебни министри ли ще решат проблемите, пита Георги Марков
238
От ГЕРБ: БСП не е алтернатива на управлението
Снимка: Булфото

БСП не била алтернативна на управлението, а падането на правителството било равно на политическа нестабилност. Така отговориха депутати от ГЕРБ на вота на недоверие, който от БСП внесоха с обвинение, че правителството се е провалило в областта на околната среда.

Според Георги Марков от ГЕРБ искането на левицата е "пир по време на чума". Той обвини левицата, че иска да докара страната до политическа нестабилност със свалянето на правителството.

Още по темата
"Искате да оставите България без парламент, да управлява служебен кабинет. Служебни министри ли ще решат проблемите в Перник? Искате президентът да решава кризата, а той не е виновен за нея", скочи Марков. Според него не е времето властта да се сменя.

"Нека да чуят избирателите към какво ни тласкате - не да ходи премиерът на България в Перник и да решава кризата, а да се върти конституционна рулетка и да припка с папката при президента. След това г-жа Нинова да припка при президента. Накрая разбира се, ще се намери трета политическа сила, която няма как една година преди изборите да не се направи на национално отговорна", разясни Марков.

Според него обаче кметът на Перник Станислав Владимиров се държи много конструктивно по време на кризата с безводието. Марков смята, че се е създал "дует сиамски близнаци – премиерът Борисов и кмета на Перник".

Бившият екомисистър в кабинета "Борисов" 2 Ивелина Василева пък обвини депутатите от БСП, че това, което казват, не е алтернатива на властта, а самоцелни критики, стремеж за създаване на паника, истерия и подсилване на страховете на хората.

"Към околната среда трябва да се подхожда с много висока степен на отговорност и там, където има слабости или пропуски, всеки носи своята отговорност. Отчитаме стратегическото значение на водните ресурси и залагаме на водещата роля на държавата, както за подобряване на казачеството на въздуха, така и във ВиК сектора", каза тя.

Василева отчете, че десетилетия наред преди управлението на ГЕРБ нямаше инстанции във ВиК сектора, а откакто партията е на власт са изградени 51 преработвателни станции, повече отколкото по времето на целия зрял социализъм.

"От БСП давате заявка за управление, но на практика няма какво да предложите, вашата алтернатива е „Визия за България“, където темата за околната среда е тотално неглижирана. Темата е важна за обществото, но във виждането на БСП не се вижда конструктивна опозиция, а една партия лишена от визионерство", скочи тя.

Според Обединените патриоти също целта на БСП е да дестабилизира политическа ситуация в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До R 187 Твоя коментар е най верен приятелю. Поздравления! Ама , виж колко минуси веднага ти наслагаха пси.хари.те.Това обяснява защо сме на този хал.
185
3
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До аС 182 Искаш да кажеш кошмар като в Русия.Ние не сме народ за президентска република. Ще се самоубием , ако сложим някой като Путин.
184
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само Слави Трифонови неговата партия ще оправят нещата!
183
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно така е нито БСП нито ВМРО нито ДПС нито Воля са алтернатива на управлението -трябва метлата на народа да измете всички политици -иначе ще има само прехвърляне от едно управление на друго -ама спокойно господа управляващи и политици -още ще цоцате защото народ няма тук има само *** а мършата кондорите я ядат
182
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Експерти трябва да управляват държавата. ЕКСПЕРТИ! Квалифицирани, образовани, професионалисти. И изобщо не ме интересува от коя партия са. Защото последствията от всички грешни решения падат върху нас. Ние страдаме, ние плащаме.
181
1
 
9
 
! Отговори
nnn преди 4 години
Какво още трябва да ви се случи ,за да разберете,че няма управление на държавата , пусната е на автопилот,а вие продължавайте да се радвате на ББ..
180
1
 
8
 
! Отговори
спор няма преди 4 години
, че бсп не е алтернатива на герб ....и двете партии са вредни за България само може да спорим коя е по-вредна .лошото е , че няма алтернатива а няма защото избирателя така е решил . няма фражданско общество което да излезе на улицата както румънците и ясно да покаже на политическата класа от всички партии , че не ги искаме повече .но това гепб да плашат с нестабилност е смешно....по-добре е човек да търси промяна дори и да сгреши отколкото да се остави да преживява някак си
179
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен:Хайде отвори си очите и виж кой е откраднал повече,Костов или Виденов виж къде е Костов и виж къде е Виденов днес.
178
2
 
10
 
! Отговори
Невена преди 4 години
Четейки коментарите си мисля колко е вялно,че всеки народ си заслужава управлението!!!Абе няма ли кой да каже най-сетне,че царят е гол...най-бедната,най-корумпираната,най-скъпите храни,услуги,един клоун ви весели и вие сте ахнали безумно.....
177
10
 
2
 
! Отговори
R преди 4 години
До АнонименНе обвинявай Костов за прегрешенията на Виденов. Ако виденов не беше съсипал страната, най вероятно Костов нямаше да го има. Ако не беше Костов, щеше да е друг. Така че, блъскай си главата в стената заради Виденов. Той е причината, Костов е следствието....
176
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП на са алтернатива на управлението -вярно е. Управлението е до такава степен забатачено, основава се на много широк слой от хора учили-недоучили, агресивни кариеристи, които със зъби и нокти са се вкопчили във всяко дойно място. Създават повърхностен слой, който не допуска да се диша, не допуска кислород в системата. Долу остават анаеробни организми. Тотална липса на гражданско ангажирани специалисти. Хората се пазят от физическо унищожение. Целта е земята ни да се предостави на чужди нации.
175
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СМЯХ!!!!!!Според прокуратурата единият от руските дипломати, задържан за шпионаж, бил шпионирал как действа избирателната ни система!!!!!! Какво е държавна тайна в настоящото управление - как функционират "изборите" !!!От това по-ясно признание за незаконност, няма да се види.
174
5
 
11
 
! Отговори
християнин преди 4 години
Ех,психопатни русофоби,ще се задавите в собствената си омраза към Русия.Но вие ще си получите заслуженото.
173
1
 
11
 
! Отговори
аС преди 4 години
До: алтернативатаТо и Фердинанд и Симеончо бяха външни, ама до къде ни докараха? Така , че и това не върши работа! А и няма такава практика! Единствена алтернатива е президентска република! Но ,пък, да си представим Боко- президент?! Пълен кошмар ще е!
172
7
 
4
 
! Отговори
ВАРВАРСКАТА РУСИЯ преди 4 години
ПРЕМИНАВАЙКИ ДУНАВА СА ПЛЯЧКОСВАЛИ ВСИЧКО И ОТВЛИЧАЛИ РОБИ ЗА ПРОДАН!Г.С.РАКОВСКИ - ЗА РУСКАТА МЕДВЕДИЦА.- ФАКТ СТАРАТЕЛНО ПРИКРИВАН ОТ БКП!!!
171
6
 
4
 
! Отговори
Пировата победа-БКП преди 4 години
До АнонименЧервените ескадрони на съветските окупатори няма вече да преминават Дунава!Няма вече да плячкосват там и да отвличат цели родове в степите до Харков!
170
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те са били комунисти, но по настоящем са антикомунисти и слушкат Брюксел и действат по западни инструкции
169
3
 
3
 
! Отговори
Тато преди 4 години
До алтернативатаБаварска колония на балканите!
168
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Късметът на управляващите е, че емиграцията стане вентил за изпускане на напрежението. Иначе ако тези няколко милиона бяха в България без работа - майданът в Украйна и жълтите жилетки във Франция ряпа щяха да ядат.
167
5
 
5
 
! Отговори
алтернативата преди 4 години
До аССамо външен европейски управник на заплата без шуробаджанащина!!!Сами не можем да се управлявамеу особено от жени и деца на комунисти!