Борисов на МС: Правителството не воюва с никого, не сме нарушили добрия тон

Кирил Ананиев съобщи, че вчера у нас са влезли 5 китайци
Обновена: 5 фев 2020 11:15 | 5 фев 2020 10:53, Веселина Йорданова
244

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че правителството не воюва с никого. Коментарът му е във връзка със снетото от президента Румен Радев доверие към кабинета.

"Прегледах пресата – сблъсъци, войни, ние не воюваме с никого. Ние с никой по никакъв повод не сме нарушили добрия тон, никога. Оставям на съвестта на всеки, който го прави, да продължава или не, негова работа", коментира Борисов в началото на заседанието на МС.

Още по темата

Здравният министър Кирил Ананиев информира колегите си, че вчера само през летище София у нас са влезли 1763-ма души, от които петима китайци. По думите му те не показват симптоми на новия коронавирус, но независимо от това са поставени под домашно наблюдение.

Министърът съобщи, че у нас има две китайски сдружения – на студенти и на бизнесмени, които посрещат своите сънародници и със собствен транспорт ги откарват на мястото, където са настанени.

"14 дни си ги наблюдават самите те, може би е практика и в други държави, но облекчават нашите власти", каза Ананиев.

Премиерът Бойко Борисов посочи, че у нас работят около 1000 китайци, имало и с двойно гражданство.

Китай имаме добри, прекрасни отношения, нещастие е това, което се случва. Вземате всички мерки и дай боже да намерят бързо лечение", каза Борисов и допълни, че на МВР е разпоредено да оказва съдействие на здравните власти.

Семейството в Хасково и мъжът във Варна, които показаха отрицателни резултати за коронавируса, ще продължат да бъдат наблюдавани, докато не изтече карантинният период. Следобед се очакват и резултатите на мъж също в Хасково.

Премиерът съобщи, че е пратил главния секретар на МВР на АМ "Струма" и нареди на екоминистъра Емил Димитров също да отиде на място след информациите за боклук в опасна близост до съоръжението, който може отново да пламне.

"Тези негодници, където се укриват, дал съм указания, това трябва да се приключи днес", нареди Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов на МС: Правителството не воюва с никого, не сме нарушили добрия тонДа, бе, да! Думите "КЕ..ЛЕ..Ш", "МИ-СИР-КИ" и други подобни, излизащи от устата на гореспоменатия са най-нежни и изящни комплименти...Нъл-тъй!
199
2
 
7
 
! Отговори
КРОКОДИЛ преди 4 години
НЕ НАРИЧАЙТЕ ТОЗИ ПОВЕЧЕ ТИКВА - ОТ ТИКВАТА ИМА ВСЕ НЯКАКВА ПОЛЗА - Я ЩЕ Я СВАРИШ, Я БАНИЦА ЩЕ СИ НАПРАВИШ. ТОЗИ Е КРАТУНА - КУХА ,ВЪТРЕ САМО С ЧЕТИРИ СЕМКИ ЗА РАЗСАД. АКО Я ИЗРЕЖЕШ МОЖЕ И ВОДА ДА СИ ГРЕБНЕШ, НО НЕ И В ПЕРНИК. ТОЗИ ЗЛОДЕЙ ЩЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ НАПЪЛНО, ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ТОВА, КОЕТО НИКОЙ НЕ УСПЯ ДА СТОРИ 14 ВЕКА! ЧУДЯ СЕ ДОКОГА ЩИ ГО ТЪРПИМ - ТОЗИ НОВ БАЙ *** ИЗ ЕВРОПА?
198
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корумпираното правителство използва зависимата прокуратура като бухалка. Аферата с хазарта трябва да засенчи факта, че Перник умира от жажда. Подслушването на президента трябва да го сплаши и да го накара да млъкне. ГЕРБ винаги са били добри в полицейщината още откакто се създадоха. Те освен СРС друго не знаят. Пълен позор за държавата ни.
197
2
 
10
 
! Отговори
маверик преди 4 години
Кой не скача е гербер.
196
4
 
21
 
! Отговори
уточнение преди 4 години
Боко е предател и прислужник на Херо Мустафа.Цял живот е бил близач и слу.га на някого.От Маджо ,Тато ,Царя и т.н. , та чак до Меркел , Уорлик и дедо Тръмп.Който не го е потупал по тиквата ,той не го яхнал.Боко превърна държавата в заложник на чужди интереси.Факт.
195
2
 
19
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 4 години
Не сте нарушили добрия тон , но за сметка на това нарушихте всички възможни закони !!!!
194
5
 
16
 
! Отговори
МАЙКА преди 4 години
МНОГО ГРОЗНО И ЖАЛКО НО КАТО СМЕ ОВЦЕ И СИ ИЗБИРАМЕ ТАКИВА МУТРИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ЩЕ СИ НОСИМЕ КРЪСТА,СТРАШНОТО ПРЕДСТОИ ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО ЛОШО НАДЯВАХМЕ СЕ НА ПРОМЯНА 90 ГОДИНИ НО НАДЕЖДАТА НАИСТИНА УМИРА ВСЕКИ СЕ СПАСЯВА ЕГОИЗМА НАДДЕЛЯ .
193
4
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Тиквата да не страда от амнезия?..А вие?..-Просто разровете назад новините за да си спомните ГРУБИТЕ ЗАЯЖДАНИЯ на Еднокнижника с Президента...СТО ПЪТИ ви обърнах внимание:-Всяка минута,в която Еднокнижника от Банкя /не използвам ТОЧНИЯ израз,защото обичат да "омекотяват" нещата от "Вести"/ е на власт, Е ПАГУБНА за нацията и държавата!!!!!!Нема в цялата човешка история подобна ИЗГЪЗИЦА!!!!!
192
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафията си назначи прокурорче милиционерче и сега ще се разправи с всичките си политически опоненти и бизнес конкуренти.
191
2
 
14
 
! Отговори
Добрия тон преди 4 години
Не били нарушили добрия тон? Ми явно "***" е в рамките на добрия тон за тези хора.
190
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всички с акъл в главите им е ясноо , че Вожда и частната Му партия са БКП-то, или каквото е останало от тях. *** след такова окопаване във властта ми се струва, че можем само да чакаме преврат - като на Тато едно време - в единствената партия - ГЕРБ.Търпение му е майката - никой не е вечен.
189
4
 
5
 
! Отговори
Курти Вълев преди 4 години
До М, да ...Едва ли, не може да се уплаши от заплахите на едно нищожество
188
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне *** от вируси не се бои и не трябва да го е страх. Зян няма да стане.
187
2
 
7
 
! Отговори
Пуйчо Плюисов преди 4 години
Като пуйче се ежиш. До Кога?
186
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имах чувството, че мисирките интервюират някакъв д"бил ...
185
4
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Ало, Ваньо?.......Кокинов: Ти сам си го избра!!!Аз съм ***, и вие сте прости!....
184
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквун изпуска яко нервите :) Защо ли?
183
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИМА ГОЛЯМА ПРИЛИКА МЕЖДУ ТИЯ КЛИПОВЕ ОТМС И ТОВА , КОЕТО ГЛЕДАМЕ ПО СЪВЕТСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ - ПУТИН ЗАПОВЯДВА НА ГЛЕДАЩИТЕ ГО В УСТАТА МИНИСТРИ!1:1 Е СПЕКТАКЪЛА!РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ НЕ СМЕ МУЖИЦИ!А ЕВРОПЕЙЦИ! И ЩЕ ГО НАКАЖЕМ ББ!
182
2
 
15
 
! Отговори
КРОКОДИЛ преди 4 години
С НИКОГО, ОСВЕН С ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!
181
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кво става бе бате боико много се кротна нали голям го вадеше а то кво се оказа китаиски маломерен