Социолог: Президентът направи студената война "гореща"

Изявлението на Радев ще даде нов импулс на протестите
5 фев 2020 11:03,
43

"Президентът направи студената война "гореща",  посочи социологът Първан Симеонов в студиото на "България сутрин". По думите му изявлението на държавния глава, че снема доверието си от правителството, би дало нов импулс на протестите.
Още по темата
 

"Ние реално сме в предизборна кампания, тъй че дали няколко месеца по-късно или по-рано... Въпросът е, че има няколко рискови ситуации. Като военен Радев калкулира тези рискове. Друг риск е известната изолация", коментира още той за Bulgaria ON AIR.

Борисов мнoго яростно отричал, че ще се кандидатира за президент. Поне засега Радев не губел общественото доверие. Трудна била позицията да си връх на нацията, стана ясно още от думите на Симеонов.

"Нинова опитва да използва президента като мотив. Ако гледа дългосрочно, той се ползва със собствен политически капитал и някой ден той може да е конкурент", подчерта социологът.

Симеонов е на мнение, че нещата в исторически план изглеждат малко по-добре и малко по-спокойни. Вече искаме конкретни резултати и най-активен бил човекът, който чувствал джоба си застрашен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първане, излишно лъскате имиджа и рейтинга на Радев.Знаем,че на менторите ти Кънчо и Андрей той им е слабост,но резИлтатите от анкетите ви са още по-голяма слабост.Няма ли да ги питаш,когато сладкодумно обясняваха как Цветанов превзел ГЕРБ,доколко познаха?Де го Цецо сега?Та и "горещата" анонсирана война от Вас,си е Ватерло...Ясно за кого!!!
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БЪЛГАРИН a борисОFF e срам за България на всякъде
31
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
radev e pensioner dosaden marmorko, edin neuspial bulgarin, cial jivot soldat na darjavna hranilka...raboti, ne raboti, staja mu varvi, zaplatata i zvezdite rastat v socialisticheskata bulgaria automatichno...ne e nujno da misli...jivkov, mladenov, lukanov, videnov misliat vmesto nego...jiliste mu davat bez pari, pochivni stancii pak taka...toi da bombi mira...i eto toi vi bombi, bombi, bombi...a vie zasto ne umirate, ve?!
30
3
 
7
 
! Отговори
Независим преди 4 години
Тоя "социолог" ще го превъртат навсякъде да плямпа едно и също, за да тушира недоволството от Герб. Сега всички медии са впрегнати в това, така че ще го гледаме още. А през това време, ще чакаме да ни пуснат водата, докато Европа изхвърля *** си у дерето наречено България
29
6
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Само дето не са 56% а някъде около и над 60% са соц носталгиците-------Соц-ностагик може да е само човек, живял през соца. 80% от "носталгиците" са 30-40 годишни загубеняци, които нищо не са видели от соца, но са убедени, че тогава е било рай. Не са влизали в соц "Плод-зеленчук", не са чакали на опашка от сто и педесе човека, нр са ходили доброзорно на манифестации и бригади.
28
2
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Борисов никога няма да се кандидатира за президент. Този пост е само загуба на време.
27
1
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До Зозо 25 Червен Кольо се изходи. Каза че протести няма да има.
26
10
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Имам въпроси : Кой назначи Радев за президент ?Решетников или Нинова ?НЕ.Назназначи го Борисов с малоумната си идея, да предложи Цецка за президент.Как си представяте Цецка за главно командваш ?Ако беше предложил вицепрезидента и генерал, че не му помня името ,сега щяхме да имаме президент.Сега да не се сърди.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 29Тогава ли най-успешно си крал ?
24
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както е казал поета:Ноща ражда из мъртва Утробавековната Злоба на Русофилакъм България
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
26, за 30 години преход, най-добре и най-сито народът живееше по времето на правителството на Беров.
22
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев води страната към гражданска война !
21
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изявлението на Българския президент Румен Радев ще даде нов импулс на протестите. А дано! Дано се събуди този заспал народ. Стига е чакал някой друг да му свърши работата, че да има после кого да обвинява, че не бил го освободил добре.
20
16
 
18
 
! Отговори
До22 преди 4 години
Какъв гербер може да е един 72 годишен човек като мен бе юнак.Живях ,видях,преживях Давам си сметка какви дълбоки бяха опустошениятана социализма и си давам сметка как живеем днес-съвсем различно! Въпреки развилнелите се отново комунисти-милионери.И не излизам с изтърканото,,И едните и другите са маскари",а гледам кой какво прави!Можеш ли да сравниш Виденовите,,постижения" с днешните бе голобради мушмороко? Къде беше ти тогава? А при Тошо,Луканов,Беров,Симеон и най крадливата тройна коалиция?
19
8
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
А Червен Колю изходи ли се по темата? :))))))))))))))))))))))))))))))))))
18
10
 
6
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
До до ЧиновникДа, точно така. Само дето не са 56% а някъде около и над 60% са соц носталгиците.
17
25
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
.....Изявлението на Радев ще даде нов импулс на протестите......Хахахахааааааа, ами хайде де. Искам гора от бастуни, проходилки и промити руски мозъчета... накрая филмът: "Паднали чейнета в снега" от Продуцента: Жандармерия :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Абе този снеговалеж сега ли намери да падне? Развали на опозицията стратегията.
16
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на румен радев дните му като президентин са преброени, фа.тмака пада от власт до дни!СЛАВА НА САЩ!
15
10
 
11
 
! Отговори
somebody преди 4 години
Нито е Галъп, нито е интернешънъл, ами баш Кънчо Стойчев и Андрей Райчев отново сънуват.Когато ги видя на площада между взвода на *** ,Йоло Денев и Копейкин ,тогава ще се присъединя към тях. За *** не говоря ,че тя е на важна оперативка с мама *** и Иво Христов в Брюксел
14
7
 
22
 
! Отговори
до Чиновник преди 4 години
Значи според тебе 56% от българите са "хората със сталински и комомунистически убеждения". Толкова е одобрението за президента.