Менда Стоянова: Отдавна сме дали импийчмънт на президента

С речта си Румен Радев дал призив за сваляне на правителството
6 фев 2020 12:52,
112
Менда Стоянова: Отдавна сме дали импийчмънт на президента
Снимка: БГНЕС

Чисто политически ние отдавна сме дали импийчмънт на този президент, заяви шефката на бюджетната комисия в НС Менда Стоянова Тя подчерта, че не се е обсъждала идеята, свързана с процедурата по импийчмънт.

"Това е прeзидент, който драматично изживява и представя своята роля. С един драматичен тон се изрекоха апокалиптични слова и внушения към хората без конкретика и факти, а доста факти може да се противопоставят на думите на президента", коментира Стоянова пред bTV.

Още по темата

Според Менда Стоянова с речта си Румен Радев е дал призив за сваляне на правителството.

„Тълкувам го като призив за сваляне на правителството, какво значи да се сложи край, всеки може да каже, че няма реформи, каквито и да са, винаги може да се тълкува, че няма“,  обясни още педседателят на бюджетната комисия.

„Какво значи разпад на една държава, имаме един от най-високите икономически ръстове в ЕС,най-ниската безработица, ръстове в средните работни заплати. Качеството и стандартът на живот се повишават, но не и както на нас ни се иска, но не може да се каже няма, внушенията на президента се възприемат като чиста монета, без да го сравняват с фактите“, заяви още Менда Стоянова.

По думите й относно речта на Радев става ясно, че ще има реформи във Валутния борд, което не е вярно, поясни Стоянова

"Това внушава, че с него (борда) ще се случва нещо, това не е вярно. Това е подвеждаща квалификация", обясни тя.

Освен това Менда Стоянова нарече действията на президента „шизофренични“, понеже той се държал пред японски инвеститори съвсем различно, като наричал страната ни икономически добра дестинация за тях, а в речта си казва, че има разпад на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен1 преди 4 години
До *** келипира Ех, *** - маймунчо, проблемът на България е че маймуни като теб ни навличат тебеподобни да ни управляват!
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен1 преди 4 години
До Неморален Радев А оня министер председател какви ги мъти в Барселона? И стига сме говорили за морал, който е останал в историята на България!
93
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видов ден наближава и народът ще си каже думата . Мизерията на която ни обричат вече не се търпи .Охраниха се и награбиха кой колкото може , че дори и за няколко поколения напред .Не се съобразяват с нашите мнения , а имат във всеки ресор съветници от новите ни настоятели . Да се чуди човек наши ли ни управляват или чужди . Ако протестираме бой и обгазяване да ни дойде акъла .Станахме *** в собствената си държава !
92
0
 
8
 
! Отговори
ZZ преди 4 години
Само наглеци от ГРОБ могат да кажат,че живота във България е комфортен за гражданите.Почти няма работещи предприятия,търговията е супер слаба,безработицата е натъкмена да е малка.Има много хора,които се самосигуряват и нямат доходи,но не се водят безработни,други просто вече нямат право да се регисртрират.
91
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шмента изхарчи ли си вече комисионната от застрахователите? Защо гешофф не разследва шмента за корупция, държавна измяна и всичко за което се сети тя е все в играта! Проверете в Пловдив как строят мъжът й с отбор юнаци с накривени калпаци! Кооперацеята срещу Новотела вече разпродадена ли е?
90
8
 
2
 
! Отговори
Манипулаторите преди 4 години
Напоследък имам усещането, че всяка новина по bTV така се интерпретира и поднася, че да създаде негативно отношение към правотелството.Напр. Заради снегове и виелици спрял тока в някакво делиорманско село. bTV обаче се добрали на края на света, за разкаже една майка на зрителите, как не може да свари чай на болното си дете. Не се казва директно, но внушението е, че превителството е виновно за всеки проблем, дори с природен произход.
89
9
 
2
 
! Отговори
НаказателнаРота преди 4 години
Русия и Сърбия са в паника, че България набира икономическата и политическа мощ да оказва влияние и да моделира процесите в региона, според своите интереси,не според техните.Сговорът на Русия и Сърбия срещу България е неразрушим от 150 години.Затова всичките малиновчета са впрегнати да слагат прътове в колелата на България, включително въртящото се на лоста чyчeлo.Свалянето на правителството им е поставено като първостепенна и спешна цел.Москва не търпи извинения за провали от агентурата!
88
0
 
9
 
! Отговори
Х Христов преди 4 години
Ти пък коя си. Сляпа ли си до къде, ще ни закарате.
87
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
откога откакто видяха че той е с по-голям рейтинг от техния ли и какво е направила тази госпожа за страната освен е я смуче като кърлеж -има отпуски има бонуси не внася никакви осигуровки като държавен служител и тя ще ми е някакъв критерий -освен критерий за облаги
86
0
 
18
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 4 години
Случайно някой да знае с какво се занимава синът на Менда или как тя го подсигури в живота? Бедната, тя е пита вода ненапита, защо се опитва да хвърля камъка в блатото?Ах, Менда! Кога ли ще ти дойде реда за закопчаване?
85
1
 
12
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Рапорт даден - рапорт приет. И какво следва оттук нататък? Ако питаш гербаджиите - нищо особено не е станало. А дали е така, кой ще ни каже....И най-късно догодина идват избори. А може и по-рано.
84
1
 
23
 
! Отговори
Колобър преди 4 години
Менда, незнам по какви показатели решихте в ГЕРБ , че живота в България е цветенце? Кой ви излъга , че в Родината ни има Икономика? За каква ниска безработица говорите, когато 3 милиона българи работят извън страната? За какъв ред и справедливост говорите, когато народа е мачкан и унищожаван по най-различен начин от управляващите вече 30 години! Къде е националния ни суверинитет и сигурност, когато САЩ ви командорят навсякъде? Президента ви бил виновен, защото не ви играе по свирката! Това е!!!
83
1
 
30
 
! Отговори
блякс преди 4 години
Аз се извинявам, но г-жата защо не е пенсионерка на 63 г.? Питам просто. За жените през 2020 г. възрастта е 61 г. 6 м.
82
0
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Благодарение на такива като МЕНДА-- ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБИ ТОТАЛНО ВСИЧКИ ИЗБОРИ ЗА НАПРЕД!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Я МРАЗИ!! - ТЯ ПОСТОЯННО МИСЛИ ВСЯКАКВИ ДАНЪЦИ ВСЯКАКВИ ПОДЛОСТИ ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ЗА ДА КРАДЕ!!- КЪДЕ Е ЦАЧЕВА "МАЙКАТА"?? -ТЕ СИ ПРИЛИЧАТ В АЛЧНОСТТА- ФИДОСОВА ЦАЧЕВА СТОЯНОВА И ВСЯКАКВИ КАЛИНКИ С НИСКО ИНТЕЛЕКТУАЛЕН "БАГАЖ"!! ЦЕЦКА ПЛАКА ЗА БАЩА СИ И ПОСЛЕ СТАНЕ ПЪРВИ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БКП В ГРАДЪТ СИ!!!
81
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
някой да ме светне как става , ама герб са избрани със 600к невалидни гласа изтекло от цик...
80
1
 
21
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Неморален Радев,а за моралната тиква и за майката на дъщеря му какво ще напишеш.
79
26
 
11
 
! Отговори
Неморален Радев преди 4 години
Радев зарязал жена си и двете си деца и хунал след любовницата си , вие искате да може да изпълнява президенски функции - просто не е на нужното ниво !
78
23
 
10
 
! Отговори
Мунчо келипира преди 4 години
Пенсионираният военен Радев е типичен селски тарикат - безполезен за останалите и вреден за себе си ...... не ни трябва такъв готован !
77
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Калинката Радев,ти искаш на пълнодумеца тиква ли ,да обръщаме внимание.
76
23
 
10
 
! Отговори
Калинката Радев преди 4 години
Излишно внимание се обръща на празнодумеца Радев - един пирон не е забил в живота си - все на държавната софра и все наготово ! Няма как да го вземаме на сериозно .....