Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България

Американските власти имат достатъчно данни за корупцията у нас
6 фев 2020 13:25,
124
Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Действията на Америка не са срещу интересите на България.“, каза министърът на външните работи Екатерина Захариева относно забраната за влизане в Америка на български гражданин, предаде Агенция „Фокус“.

Още по темата

„Не мога да направя такива констатации, че корупцията тръгва от където и да било. Знаете, че борбата с корупцията е основен наш приоритет. Трябва да се борим където и да било“, допълни още тя.

„Нашата оценка като външно министерство е, че това в никакъв случай не е срещу интересите на България. Напротив. Знаете, че в началото на януари имаше първия стратегически диалог, той беше договорен при посещението на премиера Бойко Борисов през ноември месец във Вашингтон“, подчерта Захариева.

„След като са обявили това име означава, че американските власти са имали достатъчно данни за извършване на тези действия, сега на ход са българските власти", каза още външният ни министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Атанас Данаилов преди 4 години
До Анонимен Първо: Защо си анонимен, срамуваш се от глупостите, които пишеш за американски долари?! Второ: Кои са престъпниците изнасящи злато, литии, уран.... за САЩ и Германия без печалба за България? Защо те/имената са известни/ не са "персона нон грата"! Не защитавай предателите, или и ти си такъв!
105
0
 
0
 
! Отговори
Атанас Данаилов преди 4 години
До АнонименНе си съвсем точен. Захариева и още около 2000 предатели трябва да бъдат изправени пред Българският Народен Съд!
104
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неплащат за бази,тецовете и те ни източват,но погледнато реално,вечепочти нищо неможе да се направи.Ще е добре да задържим до тук и следвреме едно по едно да си ходят.По добре тази цена ,отколкото нова "Нежна революция" и тормоз ,и кой знае.
103
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси болшевишките лозунги бликащи от куфалника и.То пък бива легнали предатели и калинки ама чак толкоз вече идва много.
102
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 106 Никой не може да забрани на една държава,да не допуска на територията си престъпници,за които има доказателства,за такава дейност. Всяка държава има право да стори това. Следващите ще са комунистите и техните помагачи в БГ. Тук пишещите фенове на Путин,да не се учудят,ако им бъда отказана виза за Щатите.
101
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен108 Окупирани сме,от 60 000-те руски шпиони у нас и техните помощници в България-комунистите от БСП.
100
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Захариева е БЪЛГАРСКИ министър,трябва да прати протестна нота до Белия дом ,заради вмешателството в съдебната ни с-***! Да изисква обяснения от Херо Мустафа защо български гражданин е обвинен в корупция,държавна измяна и има забрана за влизане САЩ ,при положение ,че не осъден за това ,няма и разследване срещу него!За съжаление г-жа Захариева е всичко друго но не и бг министър!
99
0
 
7
 
! Отговори
До 104 преди 4 години
А пък ако заминат, ще е най-добре!
98
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам, по призива на Захариева, всички привърженици на ГЕРБ да подадат заявления за американски визи. Интересно, колко от тях ще ги получат?! А резултатите ще ни дадат отговор на въпроса за отношението на "партньорите" към България, както и за "качеството" на електората на ГЕРБ!
97
0
 
18
 
! Отговори
pdn преди 4 години
Захариева: САЩ действа срещу интересите на България-))))
96
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като слушаш ухилената ни вън-министърка, би могъл да си помислиш, че е министър на САЩ, а не на България. Вечно е в режим на оправдаване и вечно оправдава чуждите, а не нашите.
95
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ не били против България -не бе те са против Русия а ние като държава донякъде сме благодарни на Р-я ами това е чрез нас те искат да смачкат Р-я да не мислите че на САЩ им пука за Б-я Не въобще не им пука -тяхната цел е смачкването на Русия ама дори и чрез нашите продажни политици за пари пак няма да успеят-виждали ли сте стройните редици на руската армия те са патриоти и никога няма да се дадат на някакви изселници от САЩ ние сме само пионка и докато се изживяваме като такива ще сме роб
94
0
 
25
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Неви ли се струва че тия с изявленията по всички медии са като Ханъма 1, Ханъма 2, Ханъма 3, Ханъма 4....от някой турски сериал. Всеки може да си ги подреди на съответстното номерче. Днес са 2, вчера имаше още.... Та се питам в Герп без няма ли мъже бе или само евнуси към харема.
93
0
 
26
 
! Отговори
А действа за своите, преди 4 години
като го слага на България! Продажни гербери!
92
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от всички корумпирани, ояли се дебелаци, намериха тоя, дето никой не го е чувал...
91
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И целокупният българския народ се разсмя до сълзи.
90
0
 
36
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Тия дето са измислили корупцията /още от времето на индианците, подкупвани с огнена вода и стъкълца/ щели да се борят с нея. Както се бориха с Идил, т.е безрезултатно.
89
1
 
41
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
А ние си мислехме, че САЩ ще посочат някой известен наш корумпиран политик или далавераджия-бизнесмен. И имаше какви ли не предположения - Цецо с апартаментите, семейство Баневи, Божков, че даже и някой си Бойко Методиев Борисов.А проблема на САЩ бил, че някой пуснал господина Малинов да отиде в Русия и да получи орден за това че е председател на българо-руски комитет или дружество за приятелство. След което набеденият за шпионин Малинов се прибра обратно.Ха де! Де го чукаш, де се пука. И това е борба с корупцията по американски.
88
1
 
35
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Тук има ЯВЕН АМЕРИКАНСКИ ШПИОНАЖ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИНА БГ И ГРУБА НАМЕСА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА- ОТДЕЛЕН ФАКТ Е ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ НАШИТЕ СЪДИИ СА КОРУМПЕТА- ВСИЧКИ НА 100% - НО САЩ НЯМАТ ПРАВО ДА УДРЯТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ! ЛОША -ДОБРА -ТАЗИ СИСТЕМА ЩЕ Я ОПРАВИМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ!! И ЗАБРАВИХ ДА КАЖА- САЩ ДА СИ ПЛАТЯТ С ДЕСЕТ ГОДИНИ НАЗАД БАЗИТЕ В БГ- УНИЩОЖАВАТ НАШАТА ПРИРОДА СТРЕЛЯЙКИ СНАРЯДИ С ОБЕДНЕН УРАН!! ЯНКИТЕ ДОРИ ХРАНА НЕ СИ КУПУВАТ ОТ БГ!!
87
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странно... Как така български министър защитава интересите на САЩ? Тук има усещане за корупция!