Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България

Американските власти имат достатъчно данни за корупцията у нас
6 фев 2020 13:25,
124
Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Действията на Америка не са срещу интересите на България.“, каза министърът на външните работи Екатерина Захариева относно забраната за влизане в Америка на български гражданин, предаде Агенция „Фокус“.

Още по темата

„Не мога да направя такива констатации, че корупцията тръгва от където и да било. Знаете, че борбата с корупцията е основен наш приоритет. Трябва да се борим където и да било“, допълни още тя.

„Нашата оценка като външно министерство е, че това в никакъв случай не е срещу интересите на България. Напротив. Знаете, че в началото на януари имаше първия стратегически диалог, той беше договорен при посещението на премиера Бойко Борисов през ноември месец във Вашингтон“, подчерта Захариева.

„След като са обявили това име означава, че американските власти са имали достатъчно данни за извършване на тези действия, сега на ход са българските власти", каза още външният ни министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
38
 
! Отговори
1 преди 4 години
др. захариева,щом не работят срещу България,защо държат онази папка с доклада на американския посланик,през 2006година,да събира прах,в който доклад ,той описва началника ти,що за връзки е имал с престъпния свят.След малко ще напиша и името на посланика.
85
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демек, господарите са се разпоредили на наместниците на губернията да крадат по-малко и не толкова явноЩот пък краварите ич не краднат, де...а!Тая да вземе да се скрие, че разсмива и врабчетата.И защо банкянския минзухар редовно прелита на инструктаж през големата локва? Кво общо има САЩ с Нас , с ЕС и с със северния елен , да го е...?За един приятел питам.
84
0
 
30
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
Щом и тая от Външно започна с оправдания, и да адвокатства за американските агресори, нали ви е ясно, че сме техен протекторат.
83
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кажи един интерес на България който САЩ подкрепят -може би в икономиката -защото нали тая е икономист
82
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последното изречение, ако е истина, казва всичко.Дет се вика, вие сте американски поданици, само дето не ви е казно в прав текст.и те така...
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко жалки и отвратителни са герберските тении, наизлезли да спамят в интернет. Чакайте, бе, ***, какво общо има Радев с тая новина, за да го вадите като аргумент? Ясно е, че всеки ни използва, а нашите управници ни продават всеки ден, всяко минута и секунда. САЩ НЕ действат в интерес на България. Нито Русия, Китай, Узбекистан, Канарските острови или село еди кое си в Шри Ланка. Всеки защитава своя интерес, а българските политици следва да защитават интереса на България! Ясно?
80
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Байх... се покри в Брюксел и остави тази бивша жрица на любовта да се излага.Е,то не и е нито за първи,нито за последен път.
79
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България-----------Уф, пък аз квоту съ пртесних.....Добре, чи Захаринчето, мъ успокои да я ...ба!Ся спокойно шъ му ударя една, две, три ракийки с мезенце да *** ...ба!
78
1
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Едно е-да изгониш някое дипломатическо лице от САЩ по подозрение за шпионаж -друго е да нападаш Съдебната Система на дадена държава като я обвиняваш в Корупция- Това е американски ЧУК срещу нашите съдии-От там нататък всеки съдия ще се навежда спрямо американските интереси-Защото е всеизвестен факт че нашите съдии са оплескани с много подкупи и измами! Но САЩ НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО ДА СЕ МЕСЯТ ТАКА ГРУБО В ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА- ЯВНО ТОВА ИМ Е "ПОДАРЪКА" НА НАШИЯТ ПОДАРЪК-8 САМОЛЕТА ЗА 4 МИЛИАРДА
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименГлупости.
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека САЩ да действа повече по икономически отколкото по политически въпроси. И да не се опитва да ми пробутва своите любови и омрази. а такива като теб, Захариева трябва да търсят начин не да се задоволява чуждата изгода а да се задоволява изгодата на нашата държава. Това е единственият правилен начин.
75
0
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
С такъв външен министър не ни трябват врагове!!!
74
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България. САЩ действа за своите интереси което е нормарно, както е нормално и българсите политици да защитават българските интеререси даже и да не съвпадат с американските. На кого служиш Захариева и от къде си получаваш заплатата ? Мирише ми на корупция.
73
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние все чакаме да дойде нещо а то не идва и не идва -и защо трябва да чакаме някой да ни каже какво трябва да дойде -Ние бълг.народ трябва де си извоюваме свободата сами а не да чакаме някой да ни каже кое е добре за нас като нация -така че на тая продажница като шефа си продажник и остава още малко време да си замете гафовете .Левски е искал да си извоюваме сами свободата -да го направим-Стига толкова лъжи и предателства за цял един народ
72
0
 
20
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
САЩ се интересуват единствено от себе си, но е нормално тая kokoшka да не го разбира...
71
0
 
19
 
! Отговори
да бе преди 4 години
Хайде тази нещастна женица да ни даде примери, от които да видим как САЩ защитава българския интерес. И някакви сделки, от които България печели. А не САЩ и винаги в загуба за България. Примери за американски рекет много.
70
1
 
7
 
! Отговори
до 76 преди 4 години
Ами - те си имат агентура !
69
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руските еничари са олицетворението на корупцията у нас, дрънкат за измислени " злата", " ресурси" и т н за да прикрият истинската корупция в бг- руската Ето ви примера и с радев, зависим от москва и само за русия тел теб, ако добавим и руските корупционни проекти ( колко милиарда се похарчиха за гьола белене до сега? И още колко по толко?Ами лукойл? Ами Бтк?, ами " случайния" обир на КТБ и то " случайно" през 2014г .....
68
0
 
8
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Най-вероятно Българин да е клеветникът. Влезте им в положението на проатлантиците. Те още не знаят на кой да се кланят и се натягат. Е малко преувеличили. Какво толкова. Съдията, жената, момиченцето са косвени жертви. Нали някой трябва да преуспява все пак.
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочети тук какво ти пишат хората , па вземи се скрий !