Протестиращите блокираха Орлов мост в София

Движението е спряно
Обновена: 7 фев 2020 15:12 | 7 фев 2020 15:00, Александър Попов
272

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестът, който започна пред парламента, а после се премести пред Министерски съвет, вече се премести на Орлов мост в София. 
 
Възловото кръстовище е блокирано, а движението е спряно в района от Ректората до алея "Яворов". Градският транспорт също не преминава през района.
 
По неофициални данни протестът ще продължи до 17:00 часа.
 
Недоволните са организирани от партия "Възраждане", които преди няколко дни се опитаха да нахлуят в Министерството на регионалното развитие.
 
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да използваш гнева на хората, засегнати икономически от пандемията, когато лекари се борят за живота на стотици болни е голям цинизъм. Председателят на тази партия, показа, че за власт е готов на всичко. Само след 10 месеца има редовни избори. Нека партия Възраждане тогава покаже програмата си, но подробна, икомомически обснована, а не общи приказки и ако убеди избирателите да спечели. Сега е "да рушим" и стани да седна
236
1
 
1
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 4 години
И НА МЕН НЯКОЙ ЛЕВ ЩЕШЕ ДА МИ ДОЙДЕ ДОБРЕ НО ПУСТО ВЗЕХ, ЧЕ СЕ РАЗБОЛЯХ, НИЩО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СЪМ ТАМ!
235
3
 
3
 
! Отговори
Мирише ми на камъни преди 4 години
В главите на протестиращитеИ то много скороМдаа
234
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев организира една рота русофили-фундаменталисти за да плаши Кабинета.Кой питаше тук, защо Радев трябва да бъде преследван за държавна измяна ?
233
1
 
3
 
! Отговори
До 244 аз преди 4 години
Цензурааааа
232
5
 
6
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
"Гражданското общество" почти липсва или "обезличено"!!!!!По-голямата част от "Критичната маса" е извън България.Този "протест" е доказателство за огромните проблеми, които за в бъдеще ще съпътстват България, но за ХОРАТА, които разбират за какво става дума!!!!Народът не" ЦЕНИ" СВОБОДАТА, защото тя е" труд",и "усилие". "БЪЛГАРИНЪТ ЧАКА СВОБОДАТА ДА МУ СЕ ПОДНЕСЕ НА ТЕПСИЯ" това го казват и Христо Ботев и Васил Левски!!!!!!!
231
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искат оставката на американскатаподлога -- да; ако шикалкавят за преходи, конституции и всякаквиподобни безсмислици -- не.
230
14
 
5
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Давай Възраждане.Само така се взема власт.Браво на КК.Днес само Възраждане е алтернатива на ГЕРБ и цялата полит.пасмина на прехода.
229
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
США ввели санкции против Болгарии
228
0
 
2
 
! Отговори
До 235 преди 4 години
Когато живея с мисълта за недостиг и несправедливост какво си привличам?Всеки иска нещо,а дори и самото искане е свързано с липса и какво получава човек?Оше повече липса,защото вниманието му е насочено към нея,а не към имането. Приказката за Неволята ни учи да носим отговорност и да действаме,а ние чакаме на политици и нови закони да променят живота ни и това ни прави зависими,а съзнанието определя битието,не обратното.
227
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Протестиращите искат ли оставкатана главния американски слугабойко борисов? Не мога да разбераот статията за какво точнопротестират.
226
1
 
1
 
! Отговори
До 235 преди 4 години
От години историята ни показва,ако е такава каквато ни я представят,че народа се е подчинявал на някакви закони и служил на шепа хора,което очевидно се е запазило и до днес,т.е. живее в недостиг и робско съзнание,само декора се променя.Не случайно се казва,каквото правиш и мислиш днес определя и влияе върху твоето бъдеще.Избор има ли човек,когато се сменят играчите,но се играе по старите правила и каква е промяната от ходене по избори?
225
2
 
1
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Матрицата е система Нео. Тази система е нашият враг. Когато си вътре в нея и се огледаш какво виждаш? Бизнесмени, учители, адвокати, дърводелци. Ние се опитваме да спасим самото съзнание на хората, но докато го правим тези хора все още са част от тази система, а това ги прави наш враг. Трябва да разбереш, че повечето от тези хора не са готови да бъдат извадени от това състояние (да казват истината). Много от тях са толкова безнадеждно привикнали и зависими от системата, че ще се борят с всички сили да я защитят.
224
5
 
9
 
! Отговори
До 234 преди 4 години
Що не протестира при комунизма бе,*** ?Много ли добре ти беше тогава ?!
223
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През деня ходя на работа,вечер след като приключа отивам на протест.Уикенда ако има организиран простест отивам да съм с другите. Само по себе си това действие как и от къде ще промени това срещу което излизам да протестирам,след като не правя нищо различно от обичайното,т.е. ходя и служа на системата от която не съм доволен и протестирам?Ако в едно заведение не ми харесва храната и обслужването и недоволствам,но продължавам да го посещавам променям ли нещо и мога ли да получа нещо различно?
222
4
 
2
 
! Отговори
Гост преди 4 години
На ментално ниво хората са овце защото законите създават едно робско съзнание и понеже всеки е длъжен да ги спазва от страх да не бъде наказан и глобен,човек който имитира другите вкаран в една рамка,животът му започва да наподобява този като на тези около него.Във фейсбук се споделя и пише активно което е поведение имитиращо масата като цяло и за това се събират групи по интереси и само плямпат,действия липсват и само се стои на едно място и нищо различно не се случва.
221
5
 
8
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Една от най богатите на ресурси колоний , хора умират от глад, студ и болести... Ужас!
220
6
 
9
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Бг е най големия съдист по неволя с Анадол жилка, да гледаш гладни и бедни хора които викат за помощ и да им се подиграват...Как е оцеляло това гето в филм на ужасите???
219
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на протестиращите! Протести до дупка!
218
14
 
15
 
! Отговори
Хаахх преди 4 години
До АнонименКато го гледам тоя беззъбия ,аиде няма нужда да се събуждам.То тия които ги знам и са на протеста са все такива образи.Със зор завършили средно образовение в някое соц.село.