Нинова: Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти

Лидерът на левицата се срещна с пловдивски социалисти
Обновена: 8 фев 2020 16:02 | 8 фев 2020 15:45, Анисия Иванова
97
Нинова: Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти
Снимка: БСП

Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти. Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова на среща с пловдивски социалисти.

Тя е в града по покана на дискусионен клуб "Георги Кирков". На срещата бяха обсъдени теми от актуалната политическа обстановка и вътрешнопартийни въпроси. Дискусията продължи три часа, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Преди срещата председателят на БСП заяви:

"Поканена съм и идвам в Пловдив. Искам да чуя другарите от града и тяхната оценка. Това е много важен момент за партията да даде алтернативата на управлението на ГЕРБ. Що се отнася до изборите в БСП - веднъж на четири години социалистите избират своите градски, областни и национално ръководство, а за пръв път има пряк избор на председател. Това е най- демократичният начин. Сега силата и бъдещето на БСП, а и на България, е в ръцете на редовите социалисти”.

Попитана за оценка на градското ръководство Нинова заяви: „Оценката я дават хората. И тя не е добра за пловдивската организация на последните местни избори."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
6
 
! Отговори
ох на баце преди 4 години
те заради това не ви образоват...за да ви ползват като роби,бъркате човеколюбива идеология чертаещ пътя за един справедлив свят в които всички човешки същества да живеят добре с лидери и персони които се огъват под натиска на много милиардните еврейско-англосаксонски банкери които колят и бесят,крадци които отнемат животите ви от алчност,социализма е справедлива идеология насочена към онеправданите и ограбвани милиарди хора по света пълнещи сметките на няколко хиляди семейства които ги ограбват
69
6
 
19
 
! Отговори
Анатемa преди 4 години
Само дълбоко повреден човек може да членува или гласува за тази партия!!!
68
5
 
17
 
! Отговори
Червени вампири преди 4 години
Абе, дрогаре, ние чакаме да закривате Престъпната партия, а вие се правите на ударени. Как изобщо можете да спите с тези престъпления и национални предателства в историята на вашата Пария?То бива гьoнcyратлък, бива, но това вашто е вселенската наглост накуп събрана!Спите ли, спите ли спокойно? Гордеете ли се, гордеете ли се за избитите десетки хиляди достойни българи, почернени семейства и човешки съдби?Закривааай!
67
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пожелавам и здраве на Нинова. Докато тя управлява партията ще става малка и по малка. Да е начело докато изчезне бисипи-то.
66
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам кадрите от клуба,а и участието на редовите социалисти по темата,май "ръце треперят,глава се люшка"...
65
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пази Боже от бъдещето ми, определено от редови социалисти!
64
1
 
13
 
! Отговори
Карл Маркс преди 4 години
А, какво ще правим с елита социалисти.
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А можеше Нинова да е премиер и както в някои африкански и средноазиатски държави,сина й - министър Киро - на МВР,Симов- на културата,Гечев - на икономиката..... Да не дава Господ!
62
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително смешно звучи клишето "дискусионен" клуб.Откак е начело,всички дискусии в БСП завършват с единственото "правилно" мнение - на Нинова,разбира се !
61
3
 
14
 
! Отговори
Кака Мара преди 4 години
Объркала си се, какиното! Последната дума си сгрешила..ИЗБИРАТЕЛИ ,а не социалисти решават съдбата на България, а и на вашата партия!
60
3
 
13
 
! Отговори
Амгъл преди 4 години
Вашата алтернатива на управлението на ГЕРБ е да тичате по тъч линията.
59
2
 
16
 
! Отговори
Мая Манолова преди 4 години
Нагла, лъжлива, подла, продажна, крадлива, амбициозна се.лян.дурка - г.жа другарката Нагла Лъжа Техноимпексова. Ама добре и стои новото име - нали? Още повече, че отразява самата истина за нея. Както са казвали древните римляни Nomen est omen т.е. името е знамение. И какво ни казва дебеланата от Крушевица - съдбата на България искам да е в моите крадливи ръчички, както е казвал Бай *** - Ти ми дай Солунската митница за 2 години - а тази крадла иска България за цели 5 години - мръс.ни.цата.
58
2
 
4
 
! Отговори
4epa преди 4 години
DA IZBERAT REDOVI 4LEN ZA PRESEDATEL NA BSP TOGAVA !!!!!!!!!!!!
57
3
 
16
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Каква наглост,какво лицемерие,каква безочливост,гранещо с болшевизъм.Как може да участваш в СДС,да откраднеш по схема от Техноимпекс едни милиони,да изпратиш синчето си в САЩ,да станеш отново комунистка и да пледираш ,че си социалистка,загрижена за народа? Тая и психиатър не може да и направи профил!
56
3
 
20
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
БСП ИЗОБЩО НЕ Е ПАРТИЯ!БСП/бкп --НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ГРУПИРОВКА ЗА ПРОДАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ НА РУСИЯ!ТОВА Е ГРУПИРОВКА ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!ТОВА СА --СЕРВИЛНИ ***!
55
14
 
5
 
! Отговори
ХАХАХА преди 4 години
АНОНИМНИЯ СЕ ПОЯВИ ПАК КЪДЕТО ПИШЕ АНОНИМЕН Е ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК И ТО ОТ ГЕРБ НЯМА КОЙ ДА ПИШЕ С ТАКАВА ОМРАЗА И ЗАВИСТ И НЕВЪЗПИТАНИЕ - БРАВО НИНОВА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ И СМЕ МНОГО............
54
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдещето на БСП не е с България, а с Русия. Най-добре е да отиват там.
53
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази жена наистина има нужда от психиатър. Окраде Техноимпекс и сега вече иска да командва цялата Държава. Интересно какъв човек трябва да си за да и вярваш. Явно като нея.
52
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БКП/БСП ЕДРИ МИЛИОНЕРИ ПОПЛАЧАТ, ПОПЕЯТ -''..НА КРАК О, ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О, РОБИ НА ТРУДА''- ЯХНАТ МАЙБАХ, РОЛС, САМОЛЕТИ, ЯХТИ ПА СЕ ПРИБЕРАТ В ДВОРЦИ ПОГОВОРЯТ СИ С МИЛИАРДЕРИ КУПИЛИ ХОТЕЛИ И ЗАВОДИ ЗА ЛЕВЧЕ, НАПОМНЯТ ЧЕ ТАЯ РАБОТА С ПРЕВЕЖДАНЕТО НА ПАРИТЕ НЕ Е ШЕГА- ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ НА РУСКИТЕ ДРУГАРИ, ЗА ПРОТЕСТИ И ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ, КОЙ ЗАБРАВИ ДА ПРЕВЕДЕ ЛЕПТАТА ЯДЕ ЖЕЛЯЗОТО- ВИЖ КОЛКО СА СИ ЗАМИНАЛИТЕ ВИДНИ МАГУРАДЖИИ- СЕГА ИМАТ ВРАГ, КОЙТО ИМ ПОДХВАНА ЕДРИТЕ СПОНСОРИ...
51
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Do 52...На ГЕРП пък още повече ,няма бъдеще!!!!!!!!!!-:)