Шофьорът на Данаил Кирилов ядоса съседите му, паркирал на тротоара

Ще отнесе строга забележка, а министърът се извини
116
Шофьорът на Данаил Кирилов ядоса съседите му, паркирал на тротоара
Снимка: Facebook

Пореден скандал около НСО. Този път причината за това стана шофьора на Данаил Кирилов, който паркирал на тротоара близо до дома на правосъдния министър.

Това ядоса съсед на Кирилов, който публикува гневен пост в социалната мрежа Facebook.

Още по темата

"Всеки ден по няколко пъти този индивид /шофьора на министъра на правосъдието Данаил Кирилов/ преседява понякога почти по час паркирал на тротоара докато го чака пред входа на блока, където живее", пише мъжът.
НСО реагира бързо и от пресцентъра на службата обясниха, че шофьорът ще бъде наказан.

Самият министър пък се извини публично и обяви, че повече кола на НСО няма да паркира в квартала, в който живее.

"По повод информация, споделена от граждани в социалните мрежи за автомобил на НСО, заснет при престой на тротоар в столичен квартал малко преди 10.00 часа на 13 февруари, Националната служба за охрана (НСО) поднася искрени извинения на живущите в района за евентуално причинени неудобства. НСО уверява, че подобно поведение няма да бъде толерирано от ръководството на Службата и на водача ще бъде отправена строга забележка", съобщиха от пресцентъра на  НСО.

Данаил Кирилов от Facebook призова: "Моля да приемете извиненията ми по този случай!".

"Поемам отговорността изцяло, без да оспорвам твърденията в коментара, които са необективни, неистински и пресилено преднамерени. Досега съм ползвал служебен автомобил изключително ограничено, но сега заявявам, че такъв автомобил повече няма да влиза, спира, престоява в квартала, в който живея", обеща той.

"Мнозина от Вас редовно ме срещат по софийските улици, значи, ще ме виждате още по-често. Специално поднасям извинения на моите съседи, ако по някакъв начин са изпитали притеснение, но Ви уверявам, че съм се убедил във внимателността и съобразителността на екипа от НСО да се стремят да съобразяват обстоятелствата добросъвестно. Извинения! Съжалявам", гласи още съобщението на Данаил Кирилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като проверих в Гаранционият фонд няма гражданска :d
41
0
 
20
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Банда гнусори .!.
40
1
 
33
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Честно казано почва ми писва от НСО и от С*ЛЯНИТЕ които работят в нея! Значи, ако ще плащаме милиони левове, защото аз и вие го плащаме това, няма откъде да дойде - ако ще плащаме за да могат огромно количесвто ИЗБРАНИ да имат лична служба прислуга... ТОА ДЕТО МУ ПЛАЩАМ ЗАПЛАТА цял час ще ми запушва входа, за да може един друг НА КОЙТО МУ ПЛАЩАМ ЗАПЛАТАТА да се напудри и подмие!Ай С*КТИР ОТУКА БЕ !!!Без извинение ! Днеса ако искат да го трият това, ама вече наистина писва !!!!
39
0
 
26
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Министър, който се примирява да живее в такава разбита улица (най вероятно даже не му прави впечатление че улицата е разбита) може ли да се грижи за гражданите и да е част от управлението на една държава. Трагедия. Все едно гледаш как жокера се смее в докато му се плаче.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 38Не пускането,а рязането!!!!А ако е в колата шофьора и с бухалка става!!!!!
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси новината :)))))))))))))
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
32:Не е града задължен да потдържа тротоарите. Като е на вълни хората къде да ходят, по пътя ли? То пък едни пътища, дупка през дупка.
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спускането на гуми предотвратява бъдещи случаи.
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 33:Те са хванали Господ за шлифера, могат и правят кой каквото иска.Ние робите само се кланим и мълчим
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до морскиТи пушка нямаш ли?
32
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селяни возят селяни. Това е проблема.
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целуващия ръка Барни Ръбъл си е избрал по-''умен'' шофьор от него!Допустимо ли е това в ГЕРБ?!
30
1
 
19
 
! Отговори
морски преди 4 години
Миналото Лято, Цацаров дойде в Несебър и седна на ресторант на брега, който е хора на кмета.Други гости не приемаха още от сутринта, а магазините за сувенирив района, бяха принудително затворени от гардовете му.Да, но за мен - ден година храни !Защо пречат на частника да работи.Ами ака през ден идват такива, значи аз и околните колеги - фалирваме !
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък един тротоар. Прилича на морска вълна 5 бала.
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ей това *** народ.Овчаря дал 25 бона за 12 годишен мерцедес и вече за него закони няма.ONLY в кенефинеСТАНЯ
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извинил се и всичко потича по мед и масло. След като ги хванат все така правят .. и така докато забравите, което ще е след около 3 дни.
26
0
 
26
 
! Отговори
интересно преди 4 години
"Поемам отговорността изцяло, без да оспорвам твърденията в коментара, които са необективни, неистински и пресилено преднамерени..."Г-н министър, нали вие се качвате в тази паркирана на тротоара кола, странно как не сте забелязали нарушението?В случая вината е колкото на шофьора, толкова и ваша, и двамата извършвате нарушение.
25
1
 
20
 
! Отговори
Cc преди 4 години
На запад депутати и министри отиват на работа с велосипеди или ползват градският транспорт при нас всеки дУпетат има служебна кола. Щом министрите и тем подобни индивиди в България ползват такива услуги значи много ги е страх от народната любов.
24
0
 
16
 
! Отговори
Екс преди 4 години
На този предишният прякор не му ли беше Брокера, още до като беше в столичен общински съвет, май бяха изнудвали Росица за да му мине проекта за бизнес парка по-бързо, после заметоха скандала.
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То да му беше са о това наглоста.Чак сега разбрах кой е возил по снимката, явно пътуваме по един и същ маршрут редовно ме засича, при Светла и избутва от пьтното платно.Не съм го видял веднъж да е дал предимство на пешеходна пътека.