Станишев: В БСП започва поредната война, сега срещу хора на Кирил Добрев

Притеснявам се, като гледам атмосферата, призна лидерът на ПЕС
14 фев 2020 20:35, Красимир Ангелов
47

"Притеснявам се, като гледам атмосферата, защото този избор, който може да даде енергия, може да легитимира БСП като силна партия, е стартиран накриво. Заченат е порочно". Това каза в предаването "Брюксел 1" Сергей Станишев, лидер на ПЕС, по повод предстоищети избори за лидер на БСП.

Още по темата
"Не с идеята как да се разшири влияние, да се види сблъсък на идеи, да се избере път за политическо развитие на БСП, а като инструмент за легитимиране на действащия лидер над конгреса, над Националния съвет на партията, като нещо изключително, по-скоро като вожд, отколкото като лидер", допълни той.

Станишев коментира, че когато нещо е започнато с недобра концепция, трудно ще произведе желания от всички резултат.

"Гледам и последните драми, които се случват на „Позитано“. Сега пък се оказва, че главен опонент може да бъде зам. - председятелят на Националния съвет – Кирил Добрев – той е един от възможните претенденти. Започва поредната война сега срещу неговите хора", категоричен е лидерът на ПЕС.

Това, което се предлага със Зелената сделка на ЕС, е нов тип икономически отношения, коментира Сергей Станишев. Какво става с въглищните централи в България и работещите в тях след Зеления пакт?

Цялото интервю с лидера на ПЕС вижте в предаването "Брюксел 1", в събота, от 17.30, по Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
9
 
! Отговори
game1 преди 4 години
все за борби говорят, все някой им крив на тия... поне да не ги показват, но докато има днес ще има тчалга и бисипи!
20
1
 
10
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
При комунизма няма правителство, защото няма нужда. Хората са равни и живеят в малки общности, всичко е за всеки, решават проблемите си с демокрация и др. На мен не ми се струва да са достигнали комунизма, особено с техните капиталистически икономии. Но щом така казваш. Значи ти нямаш нищо против разпределението? Добре, римляните в Столипиново ще получават помощи ей туй с по 10 деца, па ти бъхти да отгледаш едно.
19
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодарение на тоя никой няма да гласува за БСП.Помня как се напъваше да се приемат арабски бежанци.Странен човек е тоя някакъв про ислямски краен либерал.Корнелия Нинова излезе 10 пъти по добър лидер от него.
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
товачка нали го съдиха за едни документи, какво стана или си изживява присъдата в ЕП
17
9
 
18
 
! Отговори
ТЮ, ЯЗЪК преди 4 години
СТАНИШЕВ НЕ САМО РАЗСИПА ПАРТИЯТА, НО И "ЛИШИ" ЦИРКАДЖИИТЕ ОТ ГЕРБ ОТ РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ. ТИПИЧНО ЕВРЕ ЙСКО ***, КОЕТО ИМА САМО ИНТЕРЕСИ, НО НЕ И ОТГОВОРНОСТ И ЗАДЪЛЖЕНИЕ. ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА ОНЯ ОТ БАНКЯ, В СТРЕМЕЖА СИ ДА СЕ БЪРКА НАВСЯКЪДЕ И ДА Е ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ. МНОГО СЕ ОЯДЕ И ОПРОСТЯ И ТОЙ.
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Киро Добрев - комунистът с Г-класа.Кат комуниста Бончо ролса.
15
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ха-хаГешев, кога почваш ТЕХНОИМПЕКС?
14
2
 
12
 
! Отговори
Помните ли? преди 4 години
"Здравейте, циркаджии!"
13
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато има "негови" хора и "нейни" хора, по-добре да се самозакривате. В тая политика сте само хрантутници които искат да се докопат до власт и използват "твои"/"мои" хора да си постигат целите. После за какви интереси на хората говорите за какви 5 лв - всичко е заради това някой да се добута до власт. Смешни смешни, че чак жалки - от алчност ще се самоизядете
12
9
 
27
 
! Отговори
русофила преди 4 години
Не пипайте Кирето. Той е честен, почтен и е лице на БСП. Не сме забравили чантите с петрол долари по време на югоембаргото.Ако го сравнявам с Нинова, от един дол дренки са. Както е казал народът - вземи единия, и с него цапни другия.
11
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Станишев е най-десният премиер на България през Прехода, въвел крайнодесния, средновековен данък десятък.
10
0
 
15
 
! Отговори
до до 4 преди 4 години
Ми *** на разходка у Финландия, Швеция, Норвегия, Дания, Исландия, бе!Хората там не "социализъм", комунизъм построиха!Аман, от селски дървени философи!ПСТи данъци плащаш ли????Ми кът ни искаш дъ ти "разпределят" парите, шъ ти ги вземат по друг начин, нашти съ "баш майстори" в това отношение.
9
9
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Гешев ще ги намести ... приватизаторите.
8
1
 
0
 
! Отговори
Жокерът преди 4 години
До Чак когатоЖокер:Гочинка
7
5
 
12
 
! Отговори
Чак когато преди 4 години
Мен лично ми е интересно кои от ръководството на БСП имат бизнес свързан с обществени поръчки. Това са реалните скрити и открити колаборационисти с ГЕРБ. Навремето Гоцко а-ха да направи колаборация с Боко,но се провали на изборите с ниски резултати. Станушко също тегли за колаборация. Кои са другите скрити гербестични лимонки в БСП? Чак когато в БСП се разбере кой кой е може да се мисли за тръгвани напред.
6
4
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Какво правят тези "Социал-Демократични" партии? Аз съм знам, какво е национал-социализъм, ама за тях нищо не знам. Едно нещо знам де, американците постоянно сочат с пръст към скандинавските държави и ги хвалят за социализъм. А те им казват, че не са.Аз повече разпределение на моите пари не искам.
5
3
 
22
 
! Отговори
Този дакато е преди 4 години
в БСП, никога няма да пусна глас за тях! Щом още го държат, значи всички в БСП са като него, а за продажници не гласувам!
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Язък......, в Бг така и не можа да се паяви Социал-Демократическа партия от Скандинавски Тип!
3
4
 
29
 
! Отговори
за комуноидните тъпа преди 4 години
Мухаха.Естествено, че бат Серго няма да се кандидатира за председател на БСП.Ще си остави къщата на Женевското езеро, ще отиде в България да се разправя с изкуфели миризливи текезесари.Да живее комунизма, другари.Поздрави от Женевското езеро.
2
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, БКП ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.