Станишев: В БСП започва поредната война, сега срещу хора на Кирил Добрев

Притеснявам се, като гледам атмосферата, призна лидерът на ПЕС
14 фев 2020 20:35, Красимир Ангелов
47

"Притеснявам се, като гледам атмосферата, защото този избор, който може да даде енергия, може да легитимира БСП като силна партия, е стартиран накриво. Заченат е порочно". Това каза в предаването "Брюксел 1" Сергей Станишев, лидер на ПЕС, по повод предстоищети избори за лидер на БСП.

Още по темата
"Не с идеята как да се разшири влияние, да се види сблъсък на идеи, да се избере път за политическо развитие на БСП, а като инструмент за легитимиране на действащия лидер над конгреса, над Националния съвет на партията, като нещо изключително, по-скоро като вожд, отколкото като лидер", допълни той.

Станишев коментира, че когато нещо е започнато с недобра концепция, трудно ще произведе желания от всички резултат.

"Гледам и последните драми, които се случват на „Позитано“. Сега пък се оказва, че главен опонент може да бъде зам. - председятелят на Националния съвет – Кирил Добрев – той е един от възможните претенденти. Започва поредната война сега срещу неговите хора", категоричен е лидерът на ПЕС.

Това, което се предлага със Зелената сделка на ЕС, е нов тип икономически отношения, коментира Сергей Станишев. Какво става с въглищните централи в България и работещите в тях след Зеления пакт?

Цялото интервю с лидера на ПЕС вижте в предаването "Брюксел 1", в събота, от 17.30, по Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, а какво ги интересува всичко това нормалните хора??