Заради коронавируса термокамери на ГКПП-ата с Турция?

Валери Симеонов иска крайни мерки за защита у нас
38
Заради коронавируса термокамери на ГКПП-ата с Турция?
Снимка: БГНЕС

Ако в България има и един единствен случай на заразен с коронавирус, това ще се отрази много лошо на туристическия сезон, а може би дори и за години напред, смята лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Той алармира, че вече има регистрирани заболели в Турция, така че според него е нужно България да вземе крайни мерки за защита.

"Като гранична държава на ЕС настояваме категорично и спешно на граничните пунктове с Турция - Малко Търново, Лесово и Капитан Андреево, да бъдат монтирани термокамери, изолатори и да бъде създадена организация за транспортиране и лечение на хора със симптоми на заболяването", обяви Симеонов.

Освен това трябвало да се организира евентуалното извозване и изолиране на болни.

Лидерът на НФСБ настоя в Кризисния щаб към премиера спешно да бъде обсъдено неговото предложение, както и да се разработи авариен план, включващ дори и крайни мерки срещу навлизането на вируса в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
НАТО преди 4 години
Вирусът трепе само китайци и иранци, враговете на краварите. Ние сме сейф.
32
2
 
2
 
! Отговори
sid преди 4 години
Точно за това ща чакаме сезонът да мине и може би ще обявим тези случаи.Много ме съмнява дали ще спре слуховете ,ако има и един такъв случай.
31
2
 
6
 
! Отговори
Танер преди 4 години
Стига сте плашили хората с тоя вирус пандемията от билети която 7 години взе парите на бедните хора беше по страшна колко хора развиха нервни заболявания дето се набутваха за частица надежда
30
1
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Ако някой се изкашля в вентилационната система на кораба DIAMON PRINCESS ще се заразат за часове всичките 3700 човека на борда. Вече минаха 10 дни и вируса се е разпространил на 90% . Едва когато бъдат положени на тестостаналите 3100 човека ще разберат че са заразени. Само тез който не са напускали стайте си има шанс да не са заразени , и той е едва 5% ако са ползвали предпазни маски, очила и ръкавици . За 1ви пъв в историята на земята се разпространява такъв вирус !!!
29
1
 
2
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Ето ви доказателство на туристическия корабDIAMOND PRINCESS до 13.02.20 бяха тествани едва 600 човека на борда .Заразените в момента на кораба са над 400 човека . Проверете сами в youtube има всичко от самото начало .От както кораба спира на пристанището с екипаж и пътници 3700 човека до днес никой не е какал колко човека са тествани.Аз имам лично съобщение че само 600 са били тествани за вируса .
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търсих информация заразени в Турция и не намерих.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
казват, че вирусът поразявал главно и основно азитци от жълтата раса, предлагам да го пробваме на един истински и заклет патриот. Мисля, че Далавери няма да откаже в името на нацията да проверим!
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички зарази в България идват от Турция. Идеята на Симеонов е много добра.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симеонка пак пил!
24
1
 
7
 
! Отговори
Финансист преди 4 години
Валерката Симеонов се справи с шума и протестиращите майки, та един корона вирус ли ще му се опре. Дайте му го на него, за да види този вирус кой крепи правителството Борисов 3. То не бяха политици прости, то не бяха коалиции и политически игрички, само и само да не разберат хората, че Бойко Методиев е осъждан.
23
2
 
4
 
! Отговори
леля кица преди 4 години
До Някой сиВъй!!!Верно ли?тц, тц,Тц.
22
2
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
когато започнах да следя всичко свързано с NoCVirus 12.28.2019 .Togava бяха починали 2ма човека , и 26 бяха заразени.Китай създадоха BioWarFare Weapon ( Корона Вирус ) правиха експерименти с животни в лабораторията на 20 километра от град "Вухан" Чавешка грешка остава не затворена камерата в която правят експериментите и вируса напуска лабораторията. Всичко останало по новините е лъжа и корумпирано Китайско правителство.Последствията ги гледате по новините !! Ето ви истината. Българи
21
1
 
8
 
! Отговори
щек преди 4 години
Тоя Валерко иначе кво и да стане все Турция го влече хахах
20
1
 
3
 
! Отговори
до Корона Вирус преди 4 години
Хахах вярно си за психиатър, а отделно ти бяга математиката или географията, не знам. Населението на Ухан според теб е - 11 000 000 000 милиона
19
1
 
3
 
! Отговори
Корона Вирус преди 4 години
Отворете си очите В град Wuhan население - 11 000 000 000 милиона .Кажете ми колко от тях са минали теста ??Не знаете нали , няма и от каде да знаете !!!Само заразените ще броите , и чувалите няма да ви снигнат !!! Линейките ще бъдат пълни с труппове !! Само тях ще броите да знаете .
18
2
 
3
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
Некоя гадателка от феномени му е казала?
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Корона ВирусБолен си.Ама не е от коронавирус.психиатър ти трябва.
16
2
 
3
 
! Отговори
Корона Вирус преди 4 години
Днес заразените в Китай ще са 500 000.Вие и на представа си нямате какво оръжие сам. В *Био Химична Лаборатория" ме създадоха , и един човек нахрави грешка и не затвори камерата .А аз излезнах !!Каде ви е "Ваксината"? Как ще ме спрете умници??
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КамикадзеАз ще ходя на позитано 20.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Корона ВирусКъртиш мифки с невежеството си.Дори и без ваксина, смъртността вече е под 18%.