Тръмп поел мъжка дума, останел ли президент - визите ни падали

Борисов обеща, че България е готова да инвестира веднага в трети мост на Дунав
Обновена: 15 фев 2020 17:37 | 15 фев 2020 17:30, Камелия Цветанова
187
Тръмп поел мъжка дума, останел ли президент - визите ни падали
Снимка: МС

Имаме рядък шанс, цяла Европа иска да даде перспектива на Република Северна Македония и на Албания и въобще на Западните Балкани. Но все повече усещането е, че колегите там не разбират колко е важен моментът и че всяко вътрешнополитическо събитие няма никакво значение за тези държави, ако се пропусне този момент. Казвам го с тъга и разбира се с доза оптимизъм, че са ме разбрали. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в Мюнхен, където участва във форума по сигурността и проведе редица двустранни срещи.

Още по темата
Премиерът Бойко Борисов подчерта, че България стои стабилно в региона и е търсена страна за инвестиции, допълват от правителствената пресслужба.

„Доста български фирми участват в това, за радост, но и много други възможности се откриват“, посочи министър-председателят. Борисов добави, че оста Изток – Запад продължава да се развива, както и оста Север-Юг, като специално обърна внимание на строящите се газопроводи, магистрали и жп линии. 

„Това трябва да е бъдещето, по което да работим“ , категоричен беше българският министър-председател. Според Борисов е крайно време да се излезе от пожелателната страна и от помпозните срещи.

„България е готова да инвестира веднага в трети мост на Дунав“, заяви премиерът Борисов. 

Министър-председателят обяви още, че съвестно с премиера на Свободната държава Бавария Маркус Зьодер започва организацията на голям бизнес форум през май.
 
На въпрос на медиите относно американските визи, премиерът Борисов отбеляза: „Президентът Тръмп пое ангажимент. Да видим как ще се развият изборите в САЩ. Ако той бъде преизбран, със сигурност процесът със свалянето на визите ще го довършим докрай. Просто пое мъжка дума. Неслучайно в момента изпраща хора на най-високите си позиции в тази сфера“.

Премиерът Борисов подчерта, че вече втора година с Канада нямаме никакъв проблем по този въпрос. 
 
Министър-председателят Бойко  Борисов присъства на церемония по награждаването на председателя и основател на Мюнхенската конференция по сигурността Волфганг Ишингер с почетен знак „Златна лаврова клонка“ за съществения му принос в развитието на българо-германското сътрудничество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: сащборисоввизи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АКО СЕ ПРОВЕДЕ ГЛАСУВАНЕ ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТРЪМП, ОСВЕН МАЛКОТО РУСОФИЛИ.
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До кака Курище паднат и радев и борисов
72
9
 
4
 
! Отговори
кака Кури преди 4 години
Визите ще паднат,но преди това трябва да падне Мисирко Радев.
71
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледай ти ,какви работи е казал Тръмп на Тиквата...И защо не ги махне сега ,докато е на власт ? Тоя дебел и глупав човек сигурно знае ,че никой не му вярва , ама нали няма кой да му противоречи.Друг е въпроса ,че вече никой не се натиска за краварски визи.
70
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доналд Тръмп в България има по-висок рейтинг от Радев и Борисов заедно.
69
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп е поредният президент който обещава. И така 30 години вече.
68
1
 
12
 
! Отговори
мак преди 4 години
Пак е опиянен, този път от "мъжката дума". Колко е смешен, щом наистина вярва, че някога визите ще паднат, защото Тръмп тъй рече. И пак магистралите са му в главата. ... умора нема.
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп накрая ще забие един мъжки шамар на Борисов за да не приказва от негово име.
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОЙКО БОРИСОВ Е ДАЛ МЪЖКА ДУМА НА ТРЪМП ДА СПРЕ БАЛКАНСКИ ПОТОК И АЕЦ БЕЛЕНЕ, ДА ИЗГОНИ РУСОФИЛИТЕ И ДА ЗАКРИЕ БСП!
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За ЕС е важен само пътят със Сърбия и Турция докато за Северозападна България не дават пари. Борисов говори за мост, който е много скъп и няма път дотам. Северна Македония са сърбомани и ни мразят, а той иска да им правим услуги срещу което полуваме само злоба и присвояване на бг история и език.
64
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на какво се радва Тиквата, като паднат визите още 1 един милион българи ще изчезнат от България, начело с мен!
63
0
 
8
 
! Отговори
ха ха ха преди 4 години
Чичо ще Му купи свиркa, ама друг път...
62
1
 
18
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
А случайно да е казал че и Боко Тиквата трябва да е президент?Ей , това герберастите сте много нагло племе.Гепихте кокала преди 10 г. , освинихте цялата държава ,превърнахте я в сметищто на света ,прогонихте всичко младо и кадърно, окрадохте всичко барабар с евро фондовете и сега искате пак да сте на власт.За да не се наложи да повръщате откраднатото от българския народ.Е ,ще се наложи.Въпрос на време е.И никой не ви вярва и на една сричка.
61
1
 
16
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Така и кмета на Симитли излъга баце с мъжка дума
60
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп е мъжкар и ще си удържи на думата! И ще го преизберат. Казваха че нямал шанс да спечели номинацията на републиканците - спечели я, след това казваха че нямал шанс срещу Килъри - разби я. Тръмп е президента на белия хетеросексуален мъж, на нормалното семейство - от мъж и жена и няколко деца, не бракове между мъже и мъже, жени и жени и т.н. Тръмп е нормален, той е президента на нормалните хора. Най-нормалното нещо е Тръмп да харесва мъжкарски държави като Унгария, България, Гърция и т.н.
59
4
 
6
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Двама *** си обещали....другой раз да са цалунат.
58
0
 
7
 
! Отговори
еврозоната се отечи преди 4 години
Непременно без съмнение. Защото DJ Тръмпи въобще ще направи територията 51-ви щат, а Бат Бойко - губернатор . Вече му е подарил голяма каубойска шапка и старите си ботуши.
57
0
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОРИСОВ ЛЪЖЕ!!!!НИКАКЪВ АНГАЖИМЕНТ НЕ Е ПОЕЛ И ТОЧНО ТРЪМП Е ПРОТИВ ПАДАНЕТО НА ВИЗИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!ТРЪМП ВОДИ АНТИИМИГРАЦИОННА ПОЛИТИКА ЛИЧНО ГО Е ОБЯВИЛ!!! БОРИСОВ ЛЪЖЕ И ТО СУПЕР НАГЛО ЗА ДА СИ ПРАВИ РЕЙТИНГ ФАЛШИВ!
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дреме ми дали ще има визи или не! Както навремето когато имаше визи за Англия, исках да отида и намерих начин. Така е и сега за САЩ. Аз всъщност вече съм на години само за екскурзия до там, не за работа, така че не съм искал, не съм отишъл.
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Искам аз колатаИскам аз колата............"Нали така, селяни ПРОСТИ?!Тази реклама е за електората на Тиквата.Има ли талончИтЪ, балъцииии?!