Приказки за спалнята на Радев? Радева се засегнала

Имало било случаи, в които и службите били безсилни
161
Приказки за спалнята на Радев? Радева се засегнала
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпругата на президента Румен Радев не подмина без коментар изказването на шефката на НС Цвета Караянчева, според която "президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му".

Още по темата
"Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни", отговори от социалната мрежа Facebook Радева.

А изказването на Караянчева беше по повод на критиките на държавния глава към премиера Бойко Борисов заради СРС-тата от разговора на Радев с командира на ВВС Цанко Стойков за назначението на съпругата му на втора длъжност във ВСС.

"Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет", отсече Караянчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте нападали Десито, че ще вземе Радев да ви обвини в чуждопоклоничество докато се покланя на Путин. Ще ви заклейми, докато получава инструкции от московския посланик. Онзи същият, който има меланхоличен вид на вечно недопил.
40
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставка на председателя на народното събрание,неможе да падаш на такова ниво на тази длъжност не и е работа.
39
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Онзи 10Каква лека жена, бе аркадаш!Та генералката-травестит е поне 90 кила!
38
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 41Пише се "скудоумие", ***!Всичките са ви избирали с конкурс по грамотност като вожда ви!Идеята е никой да не е по-умен и по-грамотен от него))))
37
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако глупостта имаше криле щеше да лети по-високо и от мъжа си.
36
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, по-***, най-***- симпатизант на ГЕРБ, депутат от ГЕРБ, *** на ГЕРБ...
35
16
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Радев вече е политически шут и е предупреден официално от прокурора на циониститте Гешев, че ако не млъкне и продължава да мъти водата, ще се изнесат много други записи и данни, а може и парламента да бъде впрегнат за импийчмънт с всички медии!Видях го и чух на живо как се обезоръжава непослушен политик, който заема висша държавна дейност с успешен компромат!Опасното при Радев е , че зад него не са най-бедните, но и много интелигентни хора, които не искат да живеят по чужди правила!Бари!ЦРУ
34
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радева е реагирала с язвително скодоумие
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минова ходи ли честичко там, имаше ли оскубани булки и рошави гарги нощеска?
32
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената пак е реагирала с язвително остроумиено симпатизантите на ГЕРБ пак не могат да проумеят какво им е казала с двете си мозъчни гънки!Липсата на акъл тежи...
31
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотна е!Ако се направи филм за нея ще спечели всичките награди и всичката слава.
30
15
 
14
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 4 години
Цвета Карачанчева да покаже заповедта за подслушването. Писмена заповед, кой е наредил подслушването, кой е снел подслушването, кой е издал нареждането, кога, каква е била точната цел на подслушването, кого е трябвало да подслушват, къде е проведено подслушването, колко са били подслушвачите, колко пъти е бил подслушван обекта, колко копия са направени, къде са тези копия, под кой псевдоним е бил воден обекта Радев?
29
5
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Откакто Румката биде уловен в самото дело на прелюбодейство, медиите пощуряха.
28
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжо й сигурно чака инструкции от Москва как да я успокои. И ако там са пияни, както обикновено или празнуват поредния кашерен празник, ще си остане Десито тъжна и разстроена. Путин може да й приложи кабала и хазарски магии - по линия на майка си сигурно е научил дистатъчно за са сътвори мешура за Деси...
27
5
 
25
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
Явно е завъртяла главата на Радев.Преди да стане президент, беше облечена като върла фенка на чалгата.Радев явно и е чел конско и сега се държи примерно, но такъв е живота, какво да направиш.
26
7
 
7
 
! Отговори
Лафове да се мятат преди 4 години
Първият и единствен проблем ни е как се заяждат тези двете.Огромното мнозинство от хората са затънали в безнадеждна мизерия под властта на "видимите резултати", закриват се отделения в болници заради липсата на лекари, корупцията във всичко вече си стана традиционен начин на живот, няма нито една свястна политическа сила, която би започнала да измъква страната от блатото, твърдо сме на опашката в Европа.Затова хайде да се забълбукваме с дърлянето на президента и ГЕРБ.
25
1
 
14
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Когато даден човек няма интелекта, културата и търпението да използва отреденият ми пост, той почва най - нагло да се намесва с битовизми за да привлече вниманието върху себе си. Недоказал се пред себе си човек (умишлено не казвам личност).
24
7
 
6
 
! Отговори
РОДНИТЕ ФЕМИНИСТКИ преди 4 години
кога ще се присъединят към движението МИ ТУ? Май в БЪЛГАРИЯ наистина няма свобода на словото. Само ***. Ако не си МИСИРКА /мъжка,женска без значение/, няма кариера. А сигурно има много да разказват НЕКОИ ОСОБИ за приключанията с "БОЙКО" както ласково го наричат местните ***
23
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милата тя! Сигурно е и ридала горчиво. Представете си мъката на една изпаднала интригантка, известна с позьорщина, завист и мега селяния. Това е "първата" дама на България! Представете си и диагнозата на мъжа й, който е видимо ощетен откъм интелектуален багаж. За това, че служи на друга държава какво да говорим. Избралите го са едни национални предатели, които заслужават военен трибунал и бърза присъда.
22
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В моите очи тя е успялата жена !Оставя ви във вихъра на клюките завистта и злобата и след известно време ще ви кимне за сбогом.