Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна

Той смята, че главният прокурор си върши добре работата
19 фев 2020 14:45,
176
Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна
Снимка: БГНЕС

Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата“. Това каза пред БНР Слави Трифонов.

Още по темата

Според него страхът трябва да отсъства от взаимоотношенията между политическите партии.
„Има огромна дистанция между цялата политическа класа и избирателите. Дистанцията се е задълбочила до нетърпимост през последните 30 години“, смята шоуменът.

Слави не се отказва - учредява партията си с ново име "Има такъв народ"

Трифонов допълни, че като избирател не бил удовлетворен от това, което се случи с референдума и това мотивира неговите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация.

Слави Трифонов смята, че на моменти президентът има логични ходове. „Той много удобно влиза в битки, когато го касаят него, а когато касаят БСП, той става мил и тих. В личен план това не ми харесва..Той трябваше да наложи вето върху осемте лева партийна субсидия“.

Трифонов смята, че при дълго време на незаконност, „когато се появи прокурор, който решава да действа по закон и е твърде активен, на нас ни изглежда странно“.

„Всичко по закон е правилно. Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората“, категоричен е Трифонов.

„Всички „кръгове“ са се превърнали в един. Този един кръг е съчетание между политици и бизнес и той се превръща в мафия. От една страна стои една политико-олигархична структура, от другата страна са хората“, допълва Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
14
 
! Отговори
Наивник преди 4 години
Това ми прилича нещо подобно като с билетите за тъкане... Ех народе.....
127
12
 
14
 
! Отговори
До137 преди 4 години
Какво има общо английския със шоумен водещ??? Сега ще ти кажа..Предаването на чалгаря беше с участието на чуждестранни звезди, сега да не ги изброявам.С които този *** говореше с преводач.Подобно нещо мога смело да твърдя няма да видиш в нито една телевизия в света.Ентернтейнер който не говори английски.Няма да бъде допуснат до сградата на телевизия.А камо ли да води шоу програма в най гледаното време и то всеки ден.Слави беше срам за бтв.Добре че все пак някой го усети .Макар твърде късн
126
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ще е гарга, да е рошава, направо да се кандитатира за президент, както направи оня клоун в Украйна и успя, хем къде-къде по-млад.
125
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГолемановТи искаш шоумен в парламента така ли? Хубаво но не би ли искал да е малко по - талантлив? Слави стана прочут защото си играе с първосигналните емоции на хората, а това в един момент просто стана непоносимо.Всичко изпростя тотално. Просто не искам да си мисля че парламентът ще стане едно такова шоу.Много посредствено и просташко. Това вече наистина ще е прекалено.И няма да можеш така лесно да преместиш канала. Просто ще усещаш дори и да не искаш последствията от него. О не!
124
2
 
9
 
! Отговори
Големанов преди 4 години
Какво общо има английски с талант на водещ шоумен и певец... То много юпита ни управляваха но се оказаха крадци и некадърни... Тато беше от село но държавник голям.
123
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако, не се появи нещо грамотно,щегласувам за Слави,само от инат на мисиркин,без каквито и да е очаквания,за каквото и да е.Искам от недоразуменията народа да се юрне.
122
7
 
20
 
! Отговори
77 преди 4 години
Ако този образ наистина влезе в парламента Ще е поредно доказателство че по нашите ширини Бай Ганювщината е жива ,и след 15 год членство в ЕС. Този човек беше дълги години тв водещ на шоу програма.Въпреки че няма никакъв стил на изразяване ,не говори английски и няма талант за подобна работа. Чак след 15 год някой видя че е грешния човек на грешно место.И го изгониха.Сега иска да повтори същото.Да заеме позиция и печели от нещо за която е напълно негоден. Жалко ако успее.
121
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според заглавието политиците не са хора.И как Славчо се гласи за политик?
120
8
 
19
 
! Отговори
Ади преди 4 години
Учиндолският *** защо не си гледа кабеларката. Всеки взе да разбира от всичко, ей. Хайде да е читав, ами той горкият е и куц и сляп. Защо не си гледа здравето.
119
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този няма нищо против да мине от другата страна на пропастта. От страната на политическата върхушка. А тези които стоят от другата страна услужливо ще му помогнат. Просто защото по презумпция трябва да се противопоставяме . Но дали това винаги е положително? И точно Славчо ли е вятърът на промяната? Как си го представяте като човек който решава съдбата на държавата и на вас самите в нея. Та той дори не може да свири добре на цигулка,за което дори не си е взел дипломата? Помислете си малко
118
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сложете плюсче, ако догодина ще гласувате за Слави, сложете минус, ако пак ще гласувате за сикаджийската тиква
117
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов го е страх от Слави затова накара своите съдии да му забранят партията!
116
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този да го наречеш обикновен човек - някак си не става, да го наречеш политик - съсвем не става. Значи остава пропастта...
115
4
 
14
 
! Отговори
От страни преди 4 години
В случая най-добре подхожда:Със стари труженички нов бардак не става.
114
12
 
18
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
Ще гласувам за Слави и никой не може да ме разубеди.Цялата гербаджийска шайка се юрнала да го плюе ,но и самите герберунгели не си вярват, че ще останат да ни досъсипят.
113
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ освен, че ползват патриотите, реформаторския блок, РЗС, атака и разни други като патерица, те ги ползват и като гръмоотвод за народния гняв. Когато се издънят, намират начин гнева да се стовари върху патерицата и те да останат относително незасегнати. С тази хитрина успяват вече повече от 10 години да стоят на власт. Отначало търсеха виновни и дежурния виновен бяха БСП, когато тоя номер взе да се изчерпва, почнаха да пренасочват тактично отговорността за провали и далавери върху патериците.
112
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Eстествено, че има огромна пропаст между политиците и избирателите. Политиците въобще не защитават интересите на избирателите си и обществото, а работят за своите интереси, най-много за интересите на партията, която представляват и лобират за различни бизнес-елити. Още в деня на изборите те скъсват всякаква връзка с избирателите, те повече не са им нужни до следващите избори.
111
4
 
20
 
! Отговори
практика преди 4 години
Оффффф, Слафчо.....истини казваш, но ....,ако дойдеш на власт всичко ще забравиш.Ха на бас!
110
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави е новата патерица на ГЕРБ, понеже патриотите вече тотално се компрометираха и властта трябва да се крепи с нови играчи, които да лъжат наивниците.
109
7
 
27
 
! Отговори
Sherlock Holmes преди 4 години
Слави Трифонов пък да не се изкара сега народен човек. Ще ме спука от смях. И той е същата маскара като останалите в Парламента.