Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна

Той смята, че главният прокурор си върши добре работата
19 фев 2020 14:45,
176
Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна
Снимка: БГНЕС

Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата“. Това каза пред БНР Слави Трифонов.

Още по темата

Според него страхът трябва да отсъства от взаимоотношенията между политическите партии.
„Има огромна дистанция между цялата политическа класа и избирателите. Дистанцията се е задълбочила до нетърпимост през последните 30 години“, смята шоуменът.

Слави не се отказва - учредява партията си с ново име "Има такъв народ"

Трифонов допълни, че като избирател не бил удовлетворен от това, което се случи с референдума и това мотивира неговите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация.

Слави Трифонов смята, че на моменти президентът има логични ходове. „Той много удобно влиза в битки, когато го касаят него, а когато касаят БСП, той става мил и тих. В личен план това не ми харесва..Той трябваше да наложи вето върху осемте лева партийна субсидия“.

Трифонов смята, че при дълго време на незаконност, „когато се появи прокурор, който решава да действа по закон и е твърде активен, на нас ни изглежда странно“.

„Всичко по закон е правилно. Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората“, категоричен е Трифонов.

„Всички „кръгове“ са се превърнали в един. Този един кръг е съчетание между политици и бизнес и той се превръща в мафия. От една страна стои една политико-олигархична структура, от другата страна са хората“, допълва Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
7
 
25
 
! Отговори
Има такава патерица преди 4 години
Спомняте ли си как Славуцка направи "интервю" с Тиквун, на което Тиквун знаеше и въпросите предварително? Че и написани отговори си носеше, защото е кух и не може да запомни 5 числа? А помните ли как Славуцка пусна Тиквата точно преди изборите в най-гледаното време да се хвали за милионите километри магистрали и т.н.??? Един кофти въпрос не му зададе, а когато Тиквата бягаше от въпросите, търпеливо го изслушваше по 10 минути.
107
9
 
20
 
! Отговори
хахахахахахахахаххха преди 4 години
Новата патеричка на ГЕРБ се подготвя да служи вярно, да бъде употребена и изхвърлена в зайчарника. Не слушайте хвалбите на мисирките. Те са продажни и жалки.Явно след като консумира "реформаторите" и "патриотите", Тиквун се е наточил на гологлавото чалгарче от Учиндол. Единствената надежда на държавата България е Президента и евентуална негова партия.
106
9
 
6
 
! Отговори
що бе преди 4 години
До Анонимен 114боко каква политическа кариера имаше в началото ?? всеки започва от нулата , важното е с какви намерения влиза в политиката.на България не и трябват професионални политици а хора милеещи за нея и народа !! слави е достатъчно да има добри намерения а останалото е да си направи екип от експерти а не калинки послушковци като сегашните
105
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България продължава любимото ми нещо - кво учих, кво работя. Човек, без 3 дена политическа кариера... Иска да управлява.Се едно аз да седна да свиря на цигулка... Дали някой ще ме пусне? Хаха Е да ако е с гласуване от бездарен народ... Сигурно ще свиря.
104
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** те хората са толкова изостанали, че нормално да има пропаст. Да не мислиш, че като дойдеш на власт, че запълниш пропастта.Пропастта по основа е невежеството... А това е голяма част от простолюдието. Ще те изядат и тебе за закуска.
103
8
 
13
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Защо гражданина Станислав Трифонов се представя с неистинско име като Слави Трифонов?
102
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е бош-лаф! Още Бай *** беше казал - "Ти ми дай Солунската митница, па гледай.. "Целта не е премахване на тази пропаст,целта е "Да сме в парламента, пък.."
101
3
 
21
 
! Отговори
нов план преди 4 години
Според думите на Слави, той е добрият милионер /с американска офшорка чрез която крадеше/криеше данъци, суперлуксозен джип, апартамент за няколко милиона и други скъпи имоти, прислуга и т.н./, а другите милионери са лошите. Планът е да се вземат милионите от лошите милионери и да се дадат на добрите милионери! Малей, а за народа - морков ...!
100
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще остане изненадан, колко различно е политика в шоу и реална политика.Визията му,криворазбрания му злобен хумор,подигравките..нямат място там.А без тях,ще се обезличи,защото досега така е карал десетилетия. И в онзи сюблимен момент,когато на площада чуе "Ууу" и "Оставка" по негов адрес, ще разбере как Съдбата му връща всичко,надробено от него самия....
99
8
 
13
 
! Отговори
Даскала преди 4 години
Тоя какво образование има , че се петелчи да става политик и да управлява държава , икономика и общество?Стига са се учили да бръснат българската глава такива политици - нарязаха я тия пишман бръснари , българина потъна в кърви!Слави нищо не става от тебе нещастнико , намери си булка и си свий гнездо някъде в чужбина ...нещастнико!
98
8
 
18
 
! Отговори
срив преди 4 години
кой е тоя слави трифонов та всеки ден ни информирате за него?
97
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тогава къде отиваш ти,Слави,щом ще ставаш политик? Мислиш че ще облечеш бяла премяна и ще запълниш тази пропаст?Ще събереш само горчивина и омраза,защото едва ли защитиш големите си приказки с дела..
96
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 103Че преди Борисов не напускаха ли страната?Колко ли са напуснали страната заради чалгаджии като Слави?
95
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Тони Дълги години Рейгън е бил считан за тотален клоун. Дори в Завръшане в Бъдещето се базикат с него.Рейгън? Актьорът!Половин ама Ерика го счита за последния успешен президент.
94
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забравяте и нещо други - вота отвън. Има много българи, който не знаят кой е Бойко Борисов ... но помянт Слави Трифонов. Има и много, кокто ЗНАЯТ за Борисов и го обвиняват лични за това, че се наложи да напуснат страната.
93
3
 
11
 
! Отговори
123456 преди 4 години
Няма кой да дойде и да ни оправи след 20 години неправилна политика Слави доста оптимистично говори .Нещото с което никой не може да се справи е некомпетентността и безволието в което отраснаха цели 2 поколения млади хораОт който зависи как за напред ще се води политиката на държавата .Кадри за бизнеса няма ...Факт -демек кадърен народ не е останал.Кадри за политици и депутати колкото щеш... ПОЖАРНИКАРТИ ПИЛОТИ БОРЦИ И разни др.. какви ли не СЕГА ни управляват.Нямаме Кадърни УПРАВНИЦИ.
92
1
 
3
 
! Отговори
Славчо преди 4 години
До ИванНе са в Русия
91
3
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Важното е, че дърпа гласове от Обеднелите патриоти и БСП :)))))))))))))))))))))))))))))))
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АНТИКак пък тебе не предложиха, а?Лошо ДС.
89
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До това водят бананите и тоалетната хартия. Тато ви го лаза едно време, ама хората и тогава и сега си остават неуки и неинформирани и нямат капацитета да дешифрират казаното. Няма оправия, всеки сам за себе си да се оправя!