Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна

Той смята, че главният прокурор си върши добре работата
19 фев 2020 14:45,
176
Слави Трифонов: Пропастта между хората и политиците е огромна
Снимка: БГНЕС

Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата“. Това каза пред БНР Слави Трифонов.

Още по темата

Според него страхът трябва да отсъства от взаимоотношенията между политическите партии.
„Има огромна дистанция между цялата политическа класа и избирателите. Дистанцията се е задълбочила до нетърпимост през последните 30 години“, смята шоуменът.

Слави не се отказва - учредява партията си с ново име "Има такъв народ"

Трифонов допълни, че като избирател не бил удовлетворен от това, което се случи с референдума и това мотивира неговите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация.

Слави Трифонов смята, че на моменти президентът има логични ходове. „Той много удобно влиза в битки, когато го касаят него, а когато касаят БСП, той става мил и тих. В личен план това не ми харесва..Той трябваше да наложи вето върху осемте лева партийна субсидия“.

Трифонов смята, че при дълго време на незаконност, „когато се появи прокурор, който решава да действа по закон и е твърде активен, на нас ни изглежда странно“.

„Всичко по закон е правилно. Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората“, категоричен е Трифонов.

„Всички „кръгове“ са се превърнали в един. Този един кръг е съчетание между политици и бизнес и той се превръща в мафия. От една страна стои една политико-олигархична структура, от другата страна са хората“, допълва Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
6
 
14
 
! Отговори
Да, този става преди 4 години
за пълнеж на пропаста, само за баласт става. Сутринта по радиото му слушах дадено интервю, като пожарникаря не можа две изречения смислени да каже. Същият тъ.пан ще е като Боко! Добре се получи, че много години първо си показа колко е *** и хората няма да се полъжат отново гл.упак да изберат!
87
16
 
9
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Славчо, къде са ти децата ?
86
9
 
23
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Това дали е чалгар или не какво общо има с кандидатурата му ?! Много *** народ сме. Не защитавам Слави, но защо пожарникари и каратисти може, учители по физическо и други необразовани хора да заемат министерски постове, а Трифонов да не може ?! Извратена логика има българина....един човек или е кадърен в това, което прави или не....в Украйна, Италия, САЩ на върха на властта са комици и това не е раздувано толкова, колкото тук. Дали ще е успешен политик или не , само времето ще покаже.....
85
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният случайник, който ще обере гласовете на тумба незнайковци и неразбирайковци.Няма нужда да казват кое е бяло и черно.Ясно е, че живеем все по-зле.Лидерът да оповести как неговата партия ще задейства, за да няма толкова дълбока пропаст? Да посочи механизмите, с които ще го постигне, за да ме убеди.Инак това е лозунг. Това ще е пореден волен, симеонов, марешки, който ще бута бедните в пропастта и ще се прехранва.
84
15
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Активират полковника от ДС Слави Тодоров Трифонов.
83
2
 
4
 
! Отговори
V преди 4 години
Няма нужда да се тревожи за субсидията .Партии които искат 8 лв субсидия нямат бъдеще. Народа точно това гледа .Дали иска някой да се възползва от него или да направи нещо за него. 8 лв събсидия означават по големи данъци и по малки заплати и пенсии . Кой ще гласува за такива ???
82
6
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
ДС ви предлага поредния проект.Хак да ви е *** .....
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видимо е, че всички, които се бутат за властта са с цел личното облагодетелстване и на тези, които са го нарочили за политик. Няма каузи, няма стремеж за развитие на страната. Всички е на ниво боричкане, мръсни номера и удари под кръста.
80
2
 
9
 
! Отговори
хи хи хи преди 4 години
Слави каза днес по БНР, че в България има демокрация.Точка по въпроса с оправянето на държавата 1
79
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо, ти искаш да станеш политик, за да съкратиш пропастта ли? Не ти вярвам.
78
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За простите ганчовци само такива "политици" като Боко Тиквата и Дългия от Учиндол.
77
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо, Патерицо тиквена, ти затова ли се гласиш за Политик - да минеш при богатите.Защото сега като Човек от народа си много беден.
76
2
 
7
 
! Отговори
жив гащник си е преди 4 години
Че той го играе "политик" още от сега, бе - я каква охрана си е наел?И с каква джипка джитка - само ще смени източника на финансиране: вместо негови, ще харчи наши пари за това.На тоя, дето направи траурно предаване, заради един гръмнат наркотрафикант, както го определи сам "голям човек и мой голям приятел" - хич не му вярвам. Гнус ме е, демагог! Ако влезе, ще е с под 10% и ще си позлати пръстчетоДа си пее чалгите и да гони пенсия - одъртя, а ни дете, ни коте.И мислел за децата ми/ни
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
оффф с тия клишета!
74
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави ти "допринесе" много за това общество...
73
2
 
6
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
Има нещо странно в цялата работа. Ако не стане първа политическа сила, как се очаква точките от референдума да бъдат изпълнени? Много въпросителни, защото както казва сам, действията му са продиктувани да влезе в парламента именно от това точките да бъдат изпълнени... :)
72
6
 
1
 
! Отговори
Гаранция преди 4 години
Със Бойко и Слави България ще се оправи.
71
2
 
7
 
! Отговори
Уф-ф! преди 4 години
догодина Славито ще се опита да прескочи, определената от него пропаст, да се озове от страната на политиците! К'о става ве, влюбени в него хайванчета
70
1
 
6
 
! Отговори
Валери преди 4 години
До 66. Да, ще си отидат на мястото в парламента, а той ще гледа отвън. Концерт със заблудени овце като теб няма да помогне.
69
5
 
12
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 4 години
Трифонов е поредния кремълски проект ! Питайте Го, като е уж башка патриот, какво мисли за ***, били ли сме роби на турците, освободени от руснаците ?!? Ще почне да мънка и увърта ! Той няма отговори на истинските проблеми ! Няма никаква идея за икономическо и социално развитие, по външна политика ! Няма позиция по брутално корумпираната съдебна система...Разчита, че част от посетителите на концертите Му ще гласуват за него !