Борисов за похода на Радев и освиркванията: Какво им пречи кметът?

"Обединителят на нацията да преценява с кои хора се сдружава"
20 фев 2020 17:33, Александър Попов
384
Борисов за похода на Радев и освиркванията: Какво им пречи кметът?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов взе отношение към вчерашните сцени, които се разиграха по време на годишнината от обесването на Васил Левски и походът организиран от президента Радев. Той е в Брюксел за извънредната среща на Европейския съвет.

"Обединителят на нацията да преценява с кои хора се сдружава и прави поход. Не му давам оценка. Аз когато сгреша, се извинявам по много пъти", заяви премиерът и коментира освиркванията пред паметника на Апостола.

"Ние сме милионна партия, не е проблем да изкараме 100 човека, за да освиркват, но не им прави чест. Правят си поход, застанаха пред руската църква, попът ги благослови. Какво им пречи законно избран кмет?", попита Борисов.

Още по темата
"Това не помага на стабилността, на инвеститорите, на целите, които си поставяме. А те са с над 10% всяка година да се вдигат доходите. Само стабилна икономика може да даде желания ефект", заяви той.

Борисов коментира и преговорите на извънредната среща на Европейския съвет.

"Трябва да сме много внимателни, когато говорим за финансовата рамка. 60 милиарда евро по-малко бюджет, означава много, много трудни преговори. За България са важни четири неща, мисля, че ще сме от доволните след преговорите. Ще настоявам да не се пипа по Кохезионната и селскостопанска политика, много е важна за нашата страна", каза още министър-председателят.

Той засегна и темата за въвеждането на еврото.

"Президентът Радев, когато правеше своето изказване каза да питаме Португалия как са се вдигнали цените, какви проблеми са имали за еврозоната. БСП вдигнаха вой в парламента, че едва ли не правим нещо извънредно. А ние като държава сме подписали договор за присъединяване към ЕС, където сме приели ангажимент да приеме еврото. Казах просто, че малко забавяме темпото, кой е казал да се откажем. Не се отказваме от еврозоната, но искам национален консенсус и всички хора да разберат, че това е добре за държавата", уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


384
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По време на управленията на БСП бяхме най бедни в цялата вселена.
279
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев плаща на Копейкин и ето ти дране.
278
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей "ФАКТ", ти бил ли си роден по време на ши'баният развит социализъм, че смееш да се "фактиш" бе мал'оумен фен на измамниците от червената ГЕРБ ? От 1944 г. до днес българският народ е прогресивно обедняващ благодарение на тъ'паци като теб, които вярват, че червените му'три от ГЕРБ не са крадливи ком'унета ! Българската овца няма да има сполука в този живот благодарение на про'стотията която и е вродена ! 30 г. измислена червена демокрация правеща закони против честността и национализмът !
277
12
 
6
 
! Отговори
факт преди 4 години
Когато на власт беше БКП/БСП народа ни беше най-беден в света
276
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българският народ е най-беден не само в ЕС но и в света, не зная с еврото колко по-бедни ще станем, то не може да се измери по никаква степен ! Пожарникарят лъже като първи измамник, а народа му вярва като най-про'ст на света !
275
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русенци мощно освиркаха селския *** радев известен със словесния си запек Ха ах ха
274
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкия, толкова му липсва багаж на втория етаж, че вместо да си събира багажа и да напуска, тръгнал на Президент Радев акъл да дава! Боже, като прибираш грешните, прибирай си и смешните!
273
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"...сме подписали договор за присъединяване към ЕС,където сме приели ангажимент да приемем еврото."-никоя държава от ЕС не е задължена да приема еврото,тоя пак менти!Живея 21 г. в държава която прие еврото преди 18 г. и до днес с това евро само се обеднява,а народът остана излъган!Англия направи правилна стъпка като напусна ЕС,в този съюз глас имат само Франция и Германия,всички останали са"роби"!При еврото цените постоянно растат,а заплатите много бавно,Б-я бедна значи ще стане по-бедна!
272
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ццц, БорисОВ щял да маха лева на Батенберг
271
3
 
3
 
! Отговори
Борис Морев преди 4 години
Горния таксиметраджия и царят в изгнание били прали пари в европейски казина, докато Вдянков викал полските ЗЛОтарски икономисти да уверяват тъпонаселението, че левът няма да крашне, понеже вече ще слагат германски листовки вместо него?България като европейски щат?! СКрум (skrum ITs), без крум, все тая, само да не стане злотарска територия със европари, щото там нещата всъщност не са се променили много, реално*кубернетици (kubernets), а не кибернетици
270
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербераститките ***, търсете си нов спонсор, щото на тоя му се вижда края. Или на вас ви плащат директно от сараите и вече си знаете за кого да скимитите от кеф след тиквата :)))
269
3
 
2
 
! Отговори
Борис Морев преди 4 години
Кво ме занимавате с тоя водния бе, да не би да пускате джетове в София?
268
4
 
18
 
! Отговори
Борислава Йовчева преди 4 години
Пречи им това,че една пейка,която не струва и 1000 лева,тя е фактурира за 10000 лева,околовръсното 6,300 метра 146 милиона,тази излезна най-алчна от всички
267
6
 
23
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Понеже Гербаджиите са *** хора не могат да преценят че на всякъде ще бъдат вече освирквани и тяхното присъствие на подобни мероприятие не е желателно. И умрелите знаят как ги включват като гласували за ГЕРБ . Какво уважение за Дана като е избрана с измама и благодарение на ромите от Факултето които гербаджиите купиха? А Цвета Краянчева била на конгреса на Ердоган и казала че Пекин е във Виетнам освен за посмешище и обиди за нищо друго не става.Не Гербаджии цъфнат на Шипка и ще чуят освиркания.
266
4
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
"Малките ви злоради радости от публикуване на недоказана и непроверенаинформация,могат да ви доведат до големи неприятности. Само примитивни хора вярват на всичко, което се пише в медиите."===========Само примитивни хора като теб могат да вярват на Еднокнижника от Банкя. Няма отърване от това недоразумение, от самодоволната му *** физиономия и идиотските му изказвания. От ужасяващата му неграмотност и простащина... и инфантилно чувство за изключителност!
265
3
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
верно,позволявам си да пиша с/у него,но всъщност го съжалявам!..Да бъде толкова *** че да се остави да го калесат враговете ни за работа,дето не му е работа,си е..доста депресиращо...За това сега /и не само сега/ горкия се мята като риба на сухо..-Нито има някаква сила да се промени,нито има смелостта да се оттегли /защото знае какво го очаква/....Изобщо,..жална му майка..Но вината си е изцяло негова..ЕСТЕСТВЕНО,СПОДЕЛЕНА с НАШАТА..
264
5
 
12
 
! Отговори
Каскета преди 4 години
Кви са тия испанци бе?! Аз ще ги опрая. Утре лично заминавам за Барселона и в редакцията им ще има падни-стани. Гледайте ПИК и Нова. Те ще предават пряко акцията.
263
4
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Банкянската Тиква е политически ТРУП!..Което е малко трудно за осъзнаване,защото той НИКОГА НЕ е бил..нещо от сорта на "политик"!!Понеже съм милозлива,състрадателна личност, най-искрено му препоръчвам да има късметя да се спомине набързо от естествена смърт,защото ако продължава да се вкопчва във властта ,генерирайки САМО гафове,ще го сполети съдбата на Мусолини....А аз ИСКРЕНО не му пожелавам това ..-Народа да се реди на опашка да заплюе клатещото се на въжето двестакилограмово тяло..
262
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе що няма новина тука, че тулупа на снимката го разследат за пране на пари в Барселона?
261
2
 
13
 
! Отговори
ГРОБАР преди 4 години
Президента не е "глашатай", та да събира агитка която да ви хули, а точно обратното, Радев прикани мнозинството да не обижда политиците. Удобно забравяш, как ви псуват всяка година на Шипка!Пр0ст, инфантилен и нагъл Пожарникар! :(((