Фандъкова vs. Радев: Не е редно да има партийно шествие за Левски

Знаела, че се готви токава, но не можела да повярва
Обновена: 21 фев 2020 19:49 | 21 фев 2020 18:12, Камелия Цветанова
137
Фандъкова vs. Радев: Не е редно да има партийно шествие за Левски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че не прави чест на никого, когато се почита паметта на Васил Левски да прави партийно шествие и да се организират партийни агитки.

Още по темата


Така столичният кмет коментира събитията, свързани с поведеното от президента Румен Радев шествие а 19 февруари  в памет на Апостола на свободата.

Йорданка Фандъкова каза, че е била информирана за предстоящото шествие.

"Два дни по-рано получих от ваши колеги журналисти информация, че се организира подобно нещо, и честно да кажа, изобщо не исках да повярвам, че това е възможно“, каза тя, цитиран от БНР.

"Разбира се, всеки може да изяви своята воля, своето желание, но има дни в календара на България, в които си струва да говорим за обединение“, добави кметът на София.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
13
 
27
 
! Отговори
тя преди 4 години
Какво "партийно шествие " бълнува тая "велика " кметица ?! Аз не съм от БСП , но участвах със хората до паметника ! Какво лошо има в това ?
88
8
 
28
 
! Отговори
Беселина преди 4 години
И Фандъкова се изкудкудяка, да не остане по-назад. Скоро ще падне колосът на глинени крака ГЕРБ, защото не някаква идея ги крепи, а плюскането от държавната софра под благия взор на главатаря им.
87
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се забрани посещението на наследниците на БКП/БСП да посещават църкви и национолни паметници взривили и избили дацата на апостолите на свободата
86
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато някъде отиде представител на Герб - не е ли пак партийно сборище? Какво значи партиййно, тия съсвсем се уляха
85
7
 
30
 
! Отговори
CC преди 4 години
А редно ли е ти да бъдеш кметица по втория начин, с подправени резултати!
84
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е редно, казваш, а редно ли е ти да бъдеш кметица!
83
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако имаше хора като Левски на този ден госпожата и шайката нямаше да бъдат само освиркани , защото тази *** продаде България
82
17
 
39
 
! Отговори
Подкрепям Президента преди 4 години
Румен Радев Президента на България е Президент на целият български народ!Той е обединител на нацията ни!Той представлява нашата страна пред всички държави в света!Румен Радев е един истински, честен,достоен Президент!Нашият Президент стои до всички нас хората!Най-истинският човек в цялата държава е именно Нашият президент!Словото на Президента Румен Радев е слово на истината!"Левски не обича склонени глави. Не да склоним, а да изправим глави сме дошли тук - на Паметника на Васил Левски. Време е да спрем да търсим утеха в историята. Време е да се отучим да черпим достойнство от са
81
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви агитки са и на тая в главата? Не престана. Вместо да се засрами и да помисли защо в този свят ден получи такова отношение, заедно със специалистката по география. Да разбере, че не я искат.Не става. И да благодари на БСП, че пак е на този пост/ макар и със стабилна клизма/.
80
10
 
36
 
! Отговори
ДААА.. преди 4 години
ПОЧУДИХТЕ СЕ КАКВО ДА СИ ИЗМИСЛЯТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТА - АКО БЯХТЕ ЧЕСТНИ ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ВИКАХА БЯХА ИЗВЪН ОГРАЖДЕНИЯТА И БЯХА ВСЕ МЛАДИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ - ВИЕ Г-ЖО КМЕТ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ЗАЩО ТОЧНО НА ВАС ВИКАХА ПОМИСЛЕТЕ КОИ И КАК ВИ ИЗБРАХА ЗА КМЕТ- УМИРАТЕ СИ ОТ ЯД ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ИМА ГОЛЯМА ПОДКРЕПА
79
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Левски продадохте за малко политически дивиденти. Какви българи сте. Никога досега не е било намесвано името му по такъв начин за лична политика. Радев ще влезе в учебниците по история с този срамен ход.И вие, всичките политически ***, които търсите под вола теле, за да изпълните опорните точки за по 50 лева.
78
14
 
6
 
! Отговори
Куришкин преди 4 години
Е, партийно, но все пак българи. Можеше *** да покани руския посланник да държи реч.
77
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов от една страна иска мир с Президента, а от друга страна изпрати всичките си пионки да го плюят. Това вече е смешно. Гешев, Фандъкова, Караянчева, разни депутатчета, на които хората не им знаят името и т.н. Остана ли някой, който не се е изказал още? Тази ГЕРБ пропаганда, гарнирана с подслушване не се трае повече. Те са на власт само по една причина - няма никаква алтернатива. Иначе отдавна да са изхвърчали.
76
4
 
24
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Направете го национално шествия. Оп забравих според привържениците на ГЕРБ и други десни партии ТУРСКО РОБСТВО не е имало. Само преди 2 дни се изредиха какви ли не русофоби по различни форуми и плещеха че дякона бил агент на русия и бил просто един престъпник и терорист!
75
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски е българин и се е борил за свободата на България, а не за партии. Да не забравяме , че ако не беше хан Аспарух, нямаше и той за какво да се бори......
74
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демокрация и САЩ ! Някой хора живеят в заблуда !Слугите сменят господарят ,но остават си слуги !
73
6
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ ФОРЕВЪР преди 4 години
Един *** преди малко ми писа че няма да допуснат, долара да стане 60лв, както през 1996г.*** долара тогава стана 2000, казах ти на тебе, нито си умен, нито си някакъв поне да има представа за работите.Нали искате в чакалнята, тогава няма да има валутен борд.Колкото до учителката по руски,разбирам ви, все пак си защитавате придобитото.
72
7
 
9
 
! Отговори
Браво преди 4 години
За *** няма нищо свято.
71
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За комунистите, няма нищо по свято от това, да се домогнат до властта!
70
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази пък, тази пък.........откога и се дигна толкова самочувствието, че да прави забележки на Президента? Той не е ли български гражданин? А партийците не са ли българи? Където искат и както искат ще си изразяват гражданската позиция!!!! М-ъ-р-ла........ това е моята гражданска позиция!