Фандъкова vs. Радев: Не е редно да има партийно шествие за Левски

Знаела, че се готви токава, но не можела да повярва
Обновена: 21 фев 2020 19:49 | 21 фев 2020 18:12, Камелия Цветанова
137
Фандъкова vs. Радев: Не е редно да има партийно шествие за Левски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че не прави чест на никого, когато се почита паметта на Васил Левски да прави партийно шествие и да се организират партийни агитки.

Още по темата


Така столичният кмет коментира събитията, свързани с поведеното от президента Румен Радев шествие а 19 февруари  в памет на Апостола на свободата.

Йорданка Фандъкова каза, че е била информирана за предстоящото шествие.

"Два дни по-рано получих от ваши колеги журналисти информация, че се организира подобно нещо, и честно да кажа, изобщо не исках да повярвам, че това е възможно“, каза тя, цитиран от БНР.

"Разбира се, всеки може да изяви своята воля, своето желание, но има дни в календара на България, в които си струва да говорим за обединение“, добави кметът на София.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
7
 
14
 
! Отговори
До Фъндъкова преди 4 години
Виж сега, един от великите политици се срещна с БЪДЕЩИЯ управляващ на България, а испанската полиция и прокуратура ще разговаря скоро с бившия управляващ. А ти ще разговаряш скоро с нашата прокуратура. Има да даваш обяснения за доста потънали милиони!
48
4
 
17
 
! Отговори
Днес преди 4 години
Цял ден слушам с голям кеф Фреди и МонсератБАРСЕЛОНА-А-А-А-АБАРСЕЛОНА-А-А-А-А
47
20
 
13
 
! Отговори
:) преди 4 години
Това смешно Генералче беше избрано с гласовете на ДПС, добре че опонента на тоя беше леля Цецка...
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 46 имате избори за купуване сега в партийите централи ще ви се карат за това.Само не знам едно.Левски не беше нито комунист нито гербаджия нито нацист тогава какво по дявлоите правите на празника му бе шутове? Я ходете де чествате годишнини на вашите партийни апостоли на тиранията, Бойко,Сталин и Хитлер.Левски може да почита, който следва неговия Завет.А той беше свобода, братство между народите и република.Вие искате всъщност диктатура, омраза към всички други народи, а свободата направо си
45
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да ви попитам, но да ми отховорите честно! Някой вярва ли, че Фънди наистина управлява София?! Тя, самата тя? Или зад нея стои банкнотоброячката СИК
44
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даскалоца да поучава Генерал!!!! Къде си тръгнала *** пачааа?! С колко купени и подправени гласа те избраха ***, с колко избраха Генерала?! Мисирка нензачителна! Тя с кухата си кратуна акъл дава!!!
43
18
 
8
 
! Отговори
До ПроСтАка преди 4 години
Баце лази по нервите на Лилипутин с потока, който се бави и активираха спящата клетка Радев веднага...толкова евтина постановка, а тук някои проят дни...по скоро на Радев са преброени..
42
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова няма какво да злобее толкова, ако иска аплодисменти да ходи в махалите, където са нейните избиратели. В центъра има доста образовани хора и е нормално да я освиркват.
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това заприлича на чата за футболен клуб Левски в Господари на уеба.Тъй че чат от народа: Румка, Фандък не се тревожете.Целия народ знае че вие сте всички и БСП и ГЕРБ и Обеинени неонацисти точно обратното на завета на Левски.Ако той ви вижда дано в рая има наблизо кофа, щото от раз ще му се доповръща от всичките тоталитаристи и рунгели бесепарски и герберастки дето сте се събрали.А на цирка ви никой не се върза само се направихте сами за резил.Много ли пари тръшнахте за *** и викачи?Жалко
40
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кметицата напоследък доста се излага, освиркали я освиркали, какво толкова, нормално е като си кмет на най-мръсната столица в Европа да те освиркват, а сроковете за ремонтите на ремонтите или за новата линия на метрото да се изместват постоянно във времето.
39
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кака Мисирка,защо не бойкотирапреди това с изявление,а бе сред първите,държа слово.А днес наамбразурата- била учудена.Ами кактосе подочува,че Глав.Мисирек,ще гоизпържат( сготвят) в Барселона,пакли ще се учуди.Гледаме мача.
38
4
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Вече е ясноСМОТАН,не "вече", а ОТДАВНА е ясно,че Радев ви бърка ЯКО в...ВИЕ СТЕ ОБРЕЧЕНИ!..Всеки ден,час,минута,в които Боко Харем е на власт, САМО УДЪЛЖАВАТ АГОНИЯТА на нацията!..но,търпелив народ.."Кален" в търпение и покорство най-малко пет века..
37
4
 
18
 
! Отговори
до фънки дънки преди 4 години
защо да не е редно? всеки е свободен да почита с шествие каквото иска! По-редно ли е шествие на Дъгата с х0мосексуални?!
36
5
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
тая кокошка продължава да ръси глупости!..Значи какво излиза СПОРЕД даскалицата?-Ония,другите направили "партийно шествие"а ТЯ САМАТА,КАТО "БЕЗПАРТИЙНА ГЕРБАДЖИЙКА" ,са оказала съвсем "случайно" на митинга....Да ви кажа честно,от доста време избягвам да чета ДИВОТИИТЕ на ДЪРЖАНКИТЕ от Харема!..Просто е обидно да им се обръща внимание..Но има хора със здрави нерви,издържат на агресията им..
35
20
 
12
 
! Отговори
Вече е ясно преди 4 години
Радев не просто се издъни, той показа на българите, които са неутрални или не са му симпатизанти до този момент, че не може, не знае как, а най-вероятно и не иска да ги представлява...пълен провал...
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова да си гледа Луковмарш утре на коалиционните им партньори.
33
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо Фандъкова реши, че е партийно. Хората нямат ли право да честват Левски.Или ГЕРБ си присвоиха и Дякона ?
32
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато Фъндъкова обедини не само гетата, а всички софиянци и постигне рейтинга на Президента, тогава да се изказва! А преди това да докаже в съда, че е легитимно избраният кмет на София!
31
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А редно ли е шайкат..а на бб, от която е част и фандъкова да ни к..радат като раз....бойници за обекти като Графа ?
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИ на гей парада сте сите фашаге и комуняге together.