Корнелия Нинова пак най-харесвана за лидер на БСП

Червената шефка събира най-много номинации
Обновена: 23 фев 2020 13:41 | 23 фев 2020 11:25, Камелия Цветанова
77
Корнелия Нинова пак най-харесвана за лидер на БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В неделя се провежда заседание на Националния съвет на БСП. На него ще се приемат денят и дневният ред за провеждане на конгрес на БСП. Ще се определят работни групи за подготовка на документите, които Конгресът ще приеме. Очаква се днес да се приеме декларация, осъждаща провеждането на Луков марш.

Продължава отчетно-изборната кампания в БСП за избор на ръководни органи. Проведени са 31 конференции и общи събрания, има 21 номинирани кандидати за председател на БСП. Номинациите са както следва: Корнелия Нинова - 31; Кирил Добрев - 13; Калоян Паргов - 6; Красимир Янков - 6; Костадин Паскалев - 6; Янаки Стоилов - 5; Георги Гергов - 5; Драгомир Стойнев - 3; Валери Жаблянов - 3; Сергей Станишев - 2; Михаил Миков - 2; Деница Златева - 2; Жельо Бойчев - 2; Борислав Гуцанов - 2; Георги Свиленски - 1; Иван Ченчев - 1; Явор Гечев - 1; Георги Пирински - 1; Лъчезар Костов - 1; Станислав Павлов - 1; Атанас Мерджанов - 1.

До средата на март продължава отчетно-изборната кампания. Централната комисия за пряк избор на председател на БСП до 21 март ще обяви имената на далите съгласие да участват в надпреварата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: БСПнинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
7
 
13
 
! Отговори
Курнелия се обърка преди 4 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
40
4
 
8
 
! Отговори
123 преди 4 години
Кой решава дали е най-харесвана? Партиините величия в партията. Тази лисица не е по-различна от Борисов, но червените чугунени глави не го разбират.
39
6
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
нормално е най-корумпираната жена да бъде най-харесвана за шеф на най-корумпираната партия
38
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТо 39Да, предпочитам Бойко, по-малкото зло, пред Нинова, по-голямото зло! Няма клишета нито пердета! Няма перфектни положения или ако имаше БКП-то щеше да е изчезнало веднага! И в двата варианта България потива, при Бойко малко по-бавно!
37
13
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен"предпочиташ боко",но лелееш ТОЙ и неговата Хунта-"герп",да "бъдат изстъргани по-бързо от лицето на България"...?!?!?!..друсан ли си?..Или просто блъскаш КЛИШЕТО "Сички са маскари,обаче си искаме боко!"..?
36
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предпочитам Бойко пред другарката Нинова! Но дълбоко в себе си желая БКП-то (Герб, БСП, ДПС, Воля, Патриоти) да бъде по-бързо изстъргано от лицето на България! Ако не стане България ще загине много скоро!
35
13
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ха ха!..Корнелия Нинова,БЕЗ ДА СЪМ Й "фен",НИТО ИМАМ нещо общо с партията й смятам,че е доста интелигентна дама!..За разлика от един друг "водач" на една друга,при това ИЗМИСЛЕНА преди десетина години "партия",тя никога не би си позволила просташко-мутренско отношение не само към българския народ,но и към своите подчинени.И все пак:-САМО ОБЕДИНЕНИЕТО на всички "антибоковотиквенски" СИЛИ може да спаси България!"Една лястовичка пролет не прави"-българска народна поговорка..
34
5
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Другарки с големи г.. очи, големи кюфтета и големи лъжи (лозунги за светло бъдеще) - винаги ще са на мода в БКП/БСП. Ем, другарите ги обичат таквиз неща...
33
3
 
15
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 4 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?
32
5
 
26
 
! Отговори
Тоягов преди 4 години
*** шушлеците ви ***.Окрадохте държавата и народа и станахте капиталисти,а сега пак комунисти. Това е секта от престъпници.Ще се въдвори ред в държавата ни,ако САЩ и ЕС изпратят прокурори и съдии в помощ и контрол на нашите,защото всичко е оплетено и смърди!
31
6
 
23
 
! Отговори
BG преди 4 години
Нинче, ти си нашата надежда, довърши тази червена партия !
30
6
 
27
 
! Отговори
Алла Пугачова преди 4 години
След избора на нов лидер, БСП могат да си изберат и песента " Ние сме безнадежден случай" за химн на БСП
29
4
 
22
 
! Отговори
бравос за другарката преди 4 години
Ей сега ще си отворя една червена лимонада!
28
5
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Долу ръцете от дрогарката Нинова... - тя има мисия в живота - да довърши Столетницата и се справя твърде успешно...
27
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом Станишев и Гергов са срещу Нинова,значи тя е на прав път!
26
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Бойко я харесва щото само джавка отдалече колкото да дига врява!Ако беше истинска опозиция досега да го бяха 100 пъти свалили!
25
1
 
2
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 години
До баси майтапчията.....Ти не си добре !! ...ама ХИЧ ДАЖЕ !!!.......ТОВА СА ФАКТИ - НЕОСПОРИМИ .....При преброяване на членовете за избора за шеф на БСП през април - ЧЛЕНОВЕТЕ на БСП / гласуващи / са под 70 000....а миналата година бяха 80 000.......ФАКТ ..НЕОСПОРИМ .
24
3
 
0
 
! Отговори
баси майтапчията преди 4 години
До ЦРУТи не си добре,бе!Ама хич даже!:)))
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искат си недуразумението капиталист,социалист, манипулатор.Ако преди партията що годе ги подеждаше по качества, днес дори и втори отбор не са.Кръжок с претенции.Без сериозна външна подкрепа, стават само да генерират шум в дървата, давайки хляб на медии.Няма да свалят Боко. Други ще са, а столетницата пак ще се обяснява по медиите.Щеше да е комично, ако не беше трагично.Все пак ги хрантутим, за да имитират политически плурализъм.
22
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "нищо ново" Корни бе внедрена в СДС,както и Иван Костов от структурите на ДС БКП,за да имат "опозиция" пред света,но контролирана! След като си разпределиха държавата,започна т.н. "отлюспване" и разбиване на партията.Излъгаха народа,че идва демократична промяна,а вместо демокрация,създадоха клептокрация с управляващи- клептомани!Е,видяхме какви са ги вършили "индустриалците" на прехода като Баневи и сие!