Евродепутат видя у нас още руски дипломати за гонене

Александър Йорданов: Искат България да е разграден двор
24 фев 2020 14:04, Красимир Ангелов
86

Провежда се опасна руска политика срещу нашата страна и Европа. Има още руски дипломати за изгонване, защото не са спрели да работят срещу нашата страна. Русия не иска на Балканите да има силен атлантически съюз, да се разполагат натовски бази. Руснаците искат да останем разграден двор. Това заяви в студиото на "България сутрин" евродепутатът от ЕНП Александър Йорданов, запитан за информацията от испански вестник за разследване срещу премиера Бойко Борисов. Самият Борисов определи твърденията като координирана атака.

Още по темата
Александър Йорданов смята, че има завист към европейска България, която стои стабилно в сегашния европарламент и има добър имидж. "Живеем в изключително сложно време, а се занимаваме с глупости. Изумен съм, че в България може да се пада на такова ниско равнище. Има си органи, те ще изяснят и ще кажат каква е истината. Става дума за истерия, за клюки, които се разпространяват от години", коментира евродепутатът пред Bulgaria ON AIR.

Бюджетът на ЕС след Brexit

Лидерите на страните от ЕС не успяха да се разберат по колко пари трябва да внася всяка държава в единния европейски бюджет след напускането на Великобритания.

"Имам информация от кухнята. Консенсус не беше постигнат и не е лесно да се постигне. Факт е, че има известно неразбирателство между страните. Държави като Австрия, Дания, Нидерландия и Швеция смятат, че предложената от Съвета сума е твърде голяма за бюджета и държат да бъде намалена. В другата група са около 17 държави - предимно източноевропейски, които искаме да се запази кохезионната политика", разясни Йорданов.

Той подчерта, че все още има видима разлика в стандарта на живот между държавите от Източна Европа и тези от Западна Европа.

Въвеждане на еврото в България

Евродепутатът от ЕНП обяви, че е абсолютен привърженик на тезата, че България трябва да приеме еврото.

"Трябва да влезем в тази прословута "чакалня" и да приемем еврото като своя валута. Това ще ни даде огромни шансове. Няма защо да има притеснения", посочи Александър Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
Леле този бил евродепутат :) Това е най-голямото недоразумение което може да съшествува
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 53Я *** в Поморие и питай местните! За тях това е благодат, живот, търговия, ресторанти. Само какъв Лидл огромен построиха!От русомразеца по-тъъъпо жи-вот-но няма!
66
1
 
10
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ама Иване...Иване...що не си Джон,Ахмед..Франк,тя Историята се пише от хора...фили...фоби...въпрос на интереси,не ми дреме за Русия,САЩ.Япония и квито и да са там,Русия прати синовете си на смърт в Руско-Турската и заради това си Иван и си православен...като прадядо ти,Народа ни не е неблагодарен...това не ни прави зависими,политиците-агенти на чужди държави за пари прокарват закони с които продават интересите ни...фили и фоби е разделителна линия с която ни правят ненарод...това искат
65
12
 
6
 
! Отговори
Иван К преди 4 години
Чета Ви коментарите и ми става ясно едно нещо - много от Вас изобщо не разбират какво е Русия за България в исторически план! А отговора е много ясен - от времето на Екатерина Велика Русия не иска силна България на Балканите!!! И Русия ВИНАГИ е работила ПРОТИВ интересите на България! Четете Историята НИ! Сега руските *** ще ме оплюят ама това е знак че съм прав!!!
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
SVINSKATA 4UMA NE GO LI PRIBRA.
63
0
 
7
 
! Отговори
ББ преди 4 години
вън филите и фобите от Родината ни,еничарството не е ценност в Родината ни,образование,налагане спазването на Конституцията и дълъг затвор за чуждопоклонници работещи против интересите на Народа ни...Бог да пази България
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо му се връзват? Шашо също е агент.
61
1
 
13
 
! Отговори
българин преди 4 години
Ето точно заради ТАКИВА ИНДИВИДИ като този.Които др Борисов върна във властта! А хората ги мразят,заради безчинствата които сътвориха тогава.Много няма да простят на др Борисов.И ще го качат на "кънките" На Парламентарните избори! И аз ги очаквам с нетърпение!-:)
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
продължавайте да гоните нали така изгонихме руския пазар който беше най големия за икономиката на страната къде сега се пласира мин.продукция която правим в САЩ ли явно не след като страната е най-бедната в ЕС защото разрушихте връзката с Русия с разрушаването икономиката на страната
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няколко лоени топки трябва да минат на строг пост.
58
1
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Не разбрахте ли ,че тоя *** гледа само собствения си дебел г$з ???
57
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този наистина се е побъркал.срамувам се от този търтей
56
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя защо още не са го прибрали в психиатрията??????как е възможно всякакви психопати да са участници в управлението на държавата, М???
55
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десните винаги са носили само нещастия,гигантски кражби и смърт на България!Винаги!Хора,не гласувайте за десни партии никога,ГЕРБ трябва да падне,достатъчно тирания преживяхме!
54
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е един от най-мразените политици в България,а и не само в България,в Европа му изключиха микрофона,защото пак бълваше глупости!Крадец!
53
1
 
24
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
То природата му е отмъстила. Виж на какво прилича.
52
3
 
23
 
! Отговори
подсечен и смърдуи преди 4 години
евроутката сандо грухнята се оказа за нас потенцияленият преносител на европейска чума по грухтетата. поради което днес цената на синското месо в нас е по-висока от колкото има економически причини да е. нищо чудно да е зафанал нещо като "живее на съпружески начала" с Перги Пергиев от Полодиф
51
4
 
38
 
! Отговори
SS преди 4 години
Сашко бре, кой те изтърва тук и ти поиска мнението? По-голяма подметка и фурнаджийска лопата от теб не сме виждали! Руски шпиони ли? Фалшиви испански новини ли? Лъжеш , *** ***! Така ли затрихте и Варненска корабостроителница с твоето СДС? Защо те е страх да стъпиш във Варна, а? Ще останеш без глава *** и *** такава!!! ***!!!
50
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе те дипломатите ще ги изгонят - други на тяхно място ще дойдат... ама защо допуснахте десетки хиляди руснаци да наводнят страната в определени райони - Поморие почти е завладяно от руснаци, изкупили са хилади имоти... нищо добро не ни чака
49
3
 
38
 
! Отговори
Винкело преди 4 години
Чудя се, тоя ли ми е по-неприятен или Гърневски... И двамата са гнусни, ама кой повече...