Борисов при депутатите заради въвеждането на тол системата

БСП: Царял пълен хаос, премиерът носил цялата отговорност
Обновена: 26 фев 2020 11:25 | 26 фев 2020 09:56, Камелия Цветанова
23
Борисов при депутатите заради въвеждането на тол системата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Премиерът Бойко Борисов ще бъде изслушан утре в парламента за въвеждането на тол системата от 1 март.
 
Искането за това дойде от БСП. Изненадващо зад него застанаха законотворците от Обединени патриоти, с чийто гласове предложението на левицата мина.
 
Социалистът Георги Свиленски обвини премиера, че носи цялата отговорност за създадения хаос.
Още по темата
"Проблемът с въвеждането на тол таксите сега е още по-актуален, напрежението в населените места около София продължава, хората излязоха на протест, но досега решението, подписано от Борисов не е актуализирано с изваждането от съответните участъци от платената пътна мрежа", коментира той.
 
Според него само Борисов може да отговори на въпросите, свързани с въвеждането на тол системата, още повече, че вече е станало ясно, че проблемите се трупат, защото и устройствата, които трябва да имат превозвачите, за да си плащат тол таксата, липсват и шофьорите ще трябва да попълват пътни карти и то по 5-6 пъти на ден.
 
По настояване на ГЕРБ, освен премиерът, в парламента в четвъртък ще бъдат изслушани и регионалният министър Петя Аврамова и шефът на АПИ Георги Терзиийски и Олег Асенов от УС на АПИ, който отговоря за въвеждането на тол системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Вирус преди 4 години
Оставете ТОЛ таксите, поредният вот на недоверие към управлението да бъде заради Корона вируса. Бойко е виновен.
19
0
 
1
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 4 години
Към 1 и 3: Готов съм да се наредя под бойките ви знамена и да сразим червената напаст Ама някакси при 29:13 , 24:13, се колебая. Как да спечелим още симпатизанти? Но да ги търсим из София, тръгнем ли из селцата на Странджа, Родопите, Трънския край и т.н., да ги кандардисваме че сме по-добри от другите . Ще ядем бой и ще търсим *** кожи да се налагаме. Та нека да почакаме, утрешният ден е по-мъдър от днешния.
18
1
 
3
 
! Отговори
Посейдон преди 4 години
"Загубиш ли пари не си загубил нищо, загубиш ли чест, загубил си много, загубиш ли ...и т.н." Миналата седмица една журналистка, прибирайки се в къщи е посрещната от дъщеря си с викове: "Майко, ти си мисирка, ти си мисирка"Детето беше гледало по телевизията известния вече случай. Един отговорен чиновник от горните етажи се прибира в къщи и го посреща сина му с плач: "Тате, защо оня чичко те изгони от стаята и те праща да викаш по селата като глашатай ?" Нация, матриал, без чест и достойнство.!
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разправията е, че селяните и превозвачите не искат да плащат, а реват че пътищата са лоши...
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купува 20% от акциите на гърците за евентуален тръбопровод на американска газ,пренасяна с бидони.Сам се похвали.Гоуем купувач.
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов на среща на високо равнище в Александруполис Във фокуса на заседанието ще е свързаността 26.02.2020 | 10:12КЪДЕ СЕ НАМИРА ПОСЛЕДНО ПОСМЕШИЩЕТО ?? В ГЪРЦИЯ ИЛИ В ПАРЛАМЕНТА ?
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хитрите шопски андрешковци живеят на една туба бензин от Софето ама нали са тарикати и Шопо мрази да плаща квото и да е!И метро си имат...и градски транспорт си имат...ама все недоволни!Ние от територията да плащаме и заради тях ли?
13
2
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Имало хаос в системата ТОЛ,лъсна на *** *** гол !
12
3
 
16
 
! Отговори
стига бе преди 4 години
Както малко детенце седнало на гърнето, сладурче ...По темата, таз неразбория ТОЛ системата е приета с Постановление на Министерски съвет, така че Борисов да не обвинява (както винаги) АПИ МАПИ и други подобни, защото грешката е него.Той е баце на всички бацета в МС, той е биг бос на МС и отговорността е НЕГОВА!Та наистина е като малко детенце на гърнето, защото ТОЙ никога не е виновен, все другите.Хайде застани веднъж като мъж и кажи - сгреших!
11
3
 
15
 
! Отговори
НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ преди 4 години
Погледнах Го на снимката. Представих си го с калпак и мустаци и ми заприлича на най-известния герой в произведенията на Алеко Константинов
10
2
 
19
 
! Отговори
А при любовницата преди 4 години
С колата и къщата беше ли преди това?
9
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Говори се че краят на ГЕРБ наближава. В пенсионерските клубове раздавали пушки и гранати. Революцията е неизбежна
8
1
 
19
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Веднага да им скръцне със зъби , какво му клатят стабилността.
7
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пред Парламента се очаква "масов" протест и сваляне на правителството от 50 човека на Гошо ***, Костя Копейкин, НПО-та на Мустака и прочие "революционери" в защшта на Грипен Унинието и безплатната тол-системата.За възнагражденията търсете М. Манолова, Йоло Денев и Киро Куфара от "Позитано" 20.
6
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колеги форумци, нека сме като юмрук и с мощен залп от коментари да нанесем тежък удар на ГЕРБ и капитализма. Да живее Русия
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С винетките пуснаха възможност да си купиш винетка без посредник, ама за ТОЛ-а посредникът е задължителен?! Защо така? Не се ли правеше, за да се осигурят пари за по-качествени пътища? А сега 7% веднага ще отиват в посредниците. Типична хранилка. Кой знае, дали и от там няма да изникне някой финансов интерес на Пеевски
4
6
 
26
 
! Отговори
яв преди 4 години
вижте му лумпенизираната физиономия ??
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе като видите вождът почвате ли да се пипате с крясъци "батко,батко"?
2
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Позитанци не си ли направиха някаква телевизия? Що не си говорят там на червените баби ами занимават нормалните хора че и премиера?
1
4
 
35
 
! Отговори
хх преди 4 години
A Нанков ??? Нали го върнахте в министерството след 20 трупа на пътя за Своге с аргумента ЧЕ МНОГО РАЗБИРАЛ ОТ ТОЛ СИСТЕМАТА???? КЪДЕ Е СЕГА ДА ДАДЕ ЕКСПЕРТИЗА ??