Красимир Янков: Нинова копира Борисов, това е нейна грешка!

БСП не може да е лидерска партия, настоя той
1 мар 2020 14:50,
39


Ако Корнелия Нинова лъже за броя на членската маса, незабавно да си подаде оставката! За това настоя депутатът от БСП Красимир Янков в предаването "Опорни хора".

"Председателят на нашата партия е функция на самата партия. Нинова и Добрев са едно. Проблемът с членската маса е много голям. Добрев каза, че са близо 84 000, според Нинова те са 43 000. Или лидерът на БСП лъже, или не знае бройката. Ако лъже - искам незабавно оставката ѝ", коментира той.

Още по темата

"Нинова копира Борисов, това е една от основните ѝ грешки. БСП не може да бъде лидерска партия", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

Янков е на мнение, че едноличното лидерство е пагубно за БСП. Това доведе до деструкция в партията, както и до лустрация на десетки функционери с привидно благовиден предлог от "реформа", а те покриваха широк спектър на колективния модел на управление на БСП, посочи още кандидатът за лидерския пост в БСП.

"Изправям се срещу Нинова, за да върна традиционния образ на партията с колективен модел на управление", заяви категорично Красимир Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Много платени социолози редовно обикалят медиите за да експлоатират предизборната ситуация в БСП. Нищо ново наистина.
34
0
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До *** е абсурд: Този "абсурд" се публикуван вече поне сто пъти. Измисли нещо друго.БСП е в предизборна ситуация и медиите само чакат някой да каже нещо срещу Корнелия Нинова, за да го публикуват. Но откакто Корнелия Нинова е лидер, БСП увеличи два пъти депутатите и кметовете си при поредните избори, излъчи президент. А този Красимир Янков е никому неизвестен. Нека да се кандидатира, но би трябвало да вижда, че фактически вреди, вместо да помага на БСП..
33
3
 
13
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 4 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
32
11
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 4 години
Ама много сте жалки като пишете за *** , та вашия вожд още не е скъсал комунистическия билет , знаеш ли кой можеше да пази живков ? - Баш баш *** !
31
8
 
8
 
! Отговори
ДААА.. преди 4 години
ИСКАМ ДА КАЖА НА К.ЯНКОВ ЧЕ ВЕДНЪЖ ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО В ДОБРИЧ И НЕ СМЕ ГО ВИДЯЛИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ - ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ДЕПУТАТ НЕ Е ВЪЗПИТАНО ДА ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И ДА ГОВОРИ ПРОТИВ НИНОВА - АКО ГЛАСУВАМ ЗА БСП ЩЕ Е САМО АКО НИНОВА СТАНЕ ЛИДЕР
30
4
 
7
 
! Отговори
Адолф преди 4 години
До АнонименЕто защо: Комунистите винаги обвиняват жертвите си за престъпленията които сами са извършили срещу тях. Казано е преди сто години.
29
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е,там им е грешката на червените.Правят-струват,все с Борисов сравнения,уж са социална партия, а с кроасани тръгнали да борят човека,отрасъл на филии с мас.Нямат шанс бузлуджанци..
28
6
 
13
 
! Отговори
нинов преди 4 години
нинова озна4ава - нищо нула вредно гадно долно безидеино 4ове4е. то4но такъв лидер заслужават ***.
27
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая е толкова ***, само в църква не се е снимала.
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сирни заговезни са . Защо никога в миналите години нито един лидер на БСП не излезе да поиска прошка за управлението на Луканов и Виденов при което живеехма като в концлагер.Да си знаете,че високомерието ви ще ви погуби! Ама наистина нито един лидер от БСП не е поискал прошка от народа!Толкова праведни ли смятате,че сте?
25
7
 
12
 
! Отговори
безпартиен преди 4 години
Нинова ще затрие БСП.Толова безлична партията ви никога не е била.На практика опозиция на ГЕРБ няма в момента.Ако не я смените-БСП загива и Борисов ще управлява като Путин в Русия!
24
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка формация се нуждае от ярка фигура за водач. Нинова, Манолова се проявиха като депутати, като смели оратори в парламента. Който има какво да каже, има трибуна. Говоренето този или онзи бил такъв или онакъв не прави мрънкащия по-кадърен.
23
6
 
16
 
! Отговори
голю босев преди 4 години
Ако БСП има 43000 членове, вече е умряла партийка. Йоло Денев има повече поддръжници.
22
7
 
20
 
! Отговори
истина преди 4 години
Селска лъжлива тарикатка. Да се готви за свиждане с прокуратурата.
21
7
 
17
 
! Отговори
т.в. преди 4 години
Разбира се, че Нинова лъже, тя никога не казва истината. Ако може да каже че членовете на БСП са 100, ще го направи, само и само да ги докара на изборите до 50% за нея. Бас държа, че никой не знае колко са членовете на БСП. Само ако знаят колко е вредва и за БСП и за България веднага ще я разкарат. Тя ще се бори със зъби и нокти, ще лъже, ще прави връгка и още каквота се сетите, за да остане начело на БСП. Страхува се, че ако не е председател, ще я разнищят и ще я изхвърлят отвсякъде и ще я раз
20
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно към едно на думи копира Бойко. Нови политики Нинова не може да предложи. С политики не може да свали Бойко. Да опита с нещо друго.
19
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая крадлива шушомига нинова и в Крушевица загуби Кмета е от ГЕРБ )))
18
6
 
21
 
! Отговори
Шико.. преди 4 години
На комунист вяра никога.
17
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само на слепци, старци в деменция, русофили-фундаменталисти можеш да кажеш в едно изречение, че в България управлението е диктаторско, но живеем в демокрация !
16
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, не се хаби да пишеш едно и също години наред, веднъж против ГЕРБ, след малко срещу Нинова, срещу БСП, против който е наред в публикацията. На кого си мислиш, че влияеш? Нещастен шут!Много е демократично да кудкудякаш денонощно, за да привличаш посетители! Няма що! Голям просперитет! Съвременна професия в крак с новите технологии!