Депутатски делник: 2,5 часа работа заради кратък дневен ред

Законотворците се наработиха набързо в сряда
Обновена: 11 мар 2020 13:15 | 11 мар 2020 12:55, Камелия Цветанова
20
Депутатски делник: 2,5 часа работа заради кратък дневен ред
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заседанието им започна нормално в 9,00 ч., но вместо да продължи, както е по програма до 14.00, шефката на НС Цвета Караянчева удари звънеца в 11,30 ч. поради изчерпване на дневния ред.

Още по темата
Така излезе, че депутатите се трудиха днес точно два часа и половина.

През това време те приеха годишната  си работна програма на България в процеса на вземане на решения на ЕС, промени в закона за Държавна агенция "Разузнаване" и в Закона за ценните книжа.

Още в началото на заседанието от БСП поиска в програмата на парламента да бъде включено обсъждането на техния Закон за възрастните хора, но мнозинството не се съгласи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
.......Не ходят на работа ама вземат пари.......Броят им трябва да бъде намален ДРАСТИЧНО и привилегиите им да бъдат РЕДУЦИРАНИ!!!!!!Защо ДС не прие исканията на Слави Трифонов,които бяха подкрепени от милиони българи!!!!!!България ще продължава да бъде ТЕРИТОРИЯ според мен!!!!!КАКВИТО СА ИНСТИТУЦИИТЕ----ТАКОВА ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО НА НАРОДА!!!!!!Идват много "лоши" години,заради "робското търпение"!!!!!!!
16
0
 
4
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Това са може би най-големите "търтеи" в България без РЕАЛЕН ПРИНОС за обществото!!!!!Вземат изключително високи заплати и премии на фона на стандарта на живот и на заплащането на ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН !!!!!Постоянно си гласуват вдигане на заплатите и то с ОГРОМНИ РАЗЛИКИ от нормално приетите норми и говорят за думичката СПРАВЕДЛИВОСТ.......Трябва да има "радикална" промяна във начина на определяне на техните доходи!!!!!Ако такива "индивиди" са на "заработка" или на "час" тогава......
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сряда 2.5ч Четвъртък ??ч.Петък парламентарен контрол до 14.00ч -присъствието не е задължително...(3 работни дни ) х 52 седмици = 156 Изваждаме великденска ваканция, Коледно-новогодишна ваканция,Отпуск целия м.август .....В обобщение ....има няма 100 работни дни в годината .. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.ХРАНТУТНИЦИ И ТО 240 бр.
14
0
 
7
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 4 години
Така излезе, че депутатите се трудиха днес точно два часа и половина.КЪДЕ ГО ИМА ТОВА МИ КАЖЕТЕ ????
13
0
 
9
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 4 години
Депутатски делник: 2,5 часа работа заради кратък дневен редЕ ТЕ ТВА Е ; ДА ЖИВЕЙ КОМУНИЗМА НАЛИ ДРУГАРИ
12
0
 
7
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Те ако се "трудят" повече, най-много някой лобистки закон да приемат, т.е. вреда пълна.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами освен да им пожелая на трудещите се по 2ч в НС да лепнат по една корона...
10
2
 
10
 
! Отговори
СССР2 преди 4 години
Така ще е докато глупавият българин продължава да гласува за комунистическата върхушка в лицето на нейните внуци сега, обособила се сега като нова супер-специална класа от хора, които са над нещата. Обикновеният колхозник си мечтае за простички неща (обикновено голям тв и айфон и екскурзия до Милано или Дубай в трета класа на изплащане считащ това за свръх-лукс мечта, наивно-позитивно мислейки си, че е упражнил своя социален дълг избирайки си редовно 1 и същи господари...
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелеле 2,5 часов работен ден. Бравос! А децата на училище. САМ И ПОЗОР!!!
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се надяваме, че 2,5 ч. е достатъчно време да се изпозаразят...
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези са толкова смешни ... хем нищо не правят а сега пък въобще хич.Спестете тези 25000 евро за термо камера както се изказа онзи зевзек и да си седят вкъщи, но помнете ... който не ходи на работа няма и заплата. Така е при простосмъртните като нас
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ние по колко да работим които ползваме градският транспорт в който сме натъпкани като свински черва. В превозните средства на фандупкова има паяжини и по два см прах. Нали уж ги бяхте дезинфикцирали. Кой и къде ги дезинфикцира. В съня на Фандупковали. Или се дезинфикцират тези в центъра а в периферията са оставени на самотек. Спирам да ходя на работа. По богат няма да стана. И с тези 600 лв и без тях пак съм си същият бедняк само дето ще хвана куРоната и ще заразя още хиляди.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали го знаете оня виц за работата.Понеделник си почиваме от уикенда.Вторник започваме да се подготвяме.Сряда работим.Четвъртък си почиваме заради срядата.Петък се подготвяме за уикенда.И един питал "Ама ние ВСЯКА СРЯДА ли работим?!"Та и те така. Работят в сряда, ама не всяка и не по цял ден!
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готина новина!!! Вчера някакъв депутат се изцепи, че имали да приемат много важни закони, и че ако парламента спре да работи ще настъпи ХАОС. Явно са успели всичко важно да приемат и то само за два-три часа работа. Хем са нагли хем са смешни. Хората ги презират.
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле, направо са се преработили, горките! Да не говорим, че сигурно от тези 2,5 часа половината време са чели вестници и са си играли на телефоните. Нали ги гледаме по телевизията, уж трябва да обсъждат нещо, а половината зала си играе на телефоните!А в същото време така са се загрижили за себе си, че още малко и със защитно облекло ще почнат да ходят на работа. А това, че не пускат журналистите е супер, така няма да видим как не правят нищо и колко е празна залата.
2
1
 
20
 
! Отговори
мак преди 4 години
Лелее, колко са нагли, поне заплатите ще им намалят ли? И къде хукнаха, в коя кръчма? Утре колко часа ще работят? Няма по-нагоре племе от бг политик и д..тат.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не ходи на работа да подава оставка, всички сме равни.