Румен Радев научил от медиите за извънредното положение

Министерският съвет не съгласувал предложенията си с него
13 мар 2020 15:15, Нели Христова
198
Румен Радев научил от медиите за извънредното положение
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев научил от медиите, че ще бъде обявено извънредно положение в страната, съобщава БНТ.

Намерението на Министерския съвет да въведе извънредно положение в България заради случаите на коронавирус в страната не е обсъждано с държавния глава, нито пък е бил предупреден. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
42
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой още не е разбрал - свърши се с демокрацията. Вече няма значение кой точно тиранин ще застане отгоре - дали ще е комунист, фашист , фетишист или онанист. Вече решенията ще се взимат от определена бърлога и ще се изпълняват от верни кучета като оня с каскета. Това извънредно положение ще продължи повече от месец и нищо законно не очаквам да се случва, А отвратителните типове от мизерното ни правителство ще поемат по пътя надолу увличайки голяма част от населението. Като стадо
137
46
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гробарските *** са превъзбудени
136
15
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев постигна нещо уникално: когато бяха изборите за президент БСП направиха всичко възможно да изглежда така, че той е независим. През цялото време твърдяха, че той не е техен човек и по подразбиране на Москва. Та, той постигна нещо уникално - дори и привържениците на БСП, които му симпатизираха че бил "човек от народа", разбраха, че той е човек на МАсква, а в последствие, че хич не е "човек от народа" и това без БСП някога официално да е признавало че е от техните. Евала Румене!
135
15
 
54
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Не ставайте смешни - клепоухият е никой в държавата ! По-добре забравете за тоя *** - досега само е обругавал държавата си и респективно народа си ! Време е за премахване на този възпален държавен апендицит !
134
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Know howНе. Отивай за още инструкции.
133
58
 
18
 
! Отговори
ТИКВА,ТИКВА,АРЕ МАРШ преди 4 години
ТИКВАТА Е ЗА ЗАТВОР! ПОХАРЧИ НАД 2 МИЛИАРДА ЗА Ф16! А СЕГА СА НЕОБХОДИМИ ПАРИ, МНОГО ПАРИ, ЗА ДА СЕ БОРИМ УСПЕШНО КОРОНА ВИРУСА. НО ПАРИТЕ ГИ НЯМА, НЯМА ГИ. КРАДЛИВЦИТЕ ОТ ГЕРБ НАЧЕЛО С ГЛАВАТАРЯ ИМ ГИ СВИХА. ПО-ДОБРЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА НЕ Е В ТАЗИ "ЛОША КОМПАНИЯ". ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЛЪСНА ЗЛОБАТА, ОМРАЗАТА И НАЙ-ВЕЧЕ ПРОСТОТИЯТА НА Т.НАР. ПРЕМИЕР НА ЗЛОЩАСТНА БЪЛГАРИЯ. ТОВА ИЗДАВА И СТРАХЪТ МУ ОТ ПРЕЗИДЕНТА, ЗАЩОТО ГЕН.РАДЕВ ОСТАНА ЕДИНСТВЕНА ОПОЗИЦИЯ НА ПРЕСТЪПНИЯ ПРЕМИЕР И НАРОДОЗАСТЪПНИК.
132
9
 
50
 
! Отговори
Тъжен факт за Радев преди 4 години
Коментираме само президентшата, а президента все едно,че го няма. Защо ли е така ?
131
38
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце да не си вкара автогол, инзънредно и военно положение са по една точка от конституцията
130
9
 
48
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Днес *** беше длъжен да е в Парламента... - на балкона...
129
43
 
16
 
! Отговори
Пеши преди 4 години
Те управляващите не могат да го дишат,камо ли да го информират.......нищо значи е трън в *** им........да се опитат да свършат работа а не само да лапат........
128
45
 
14
 
! Отговори
Know how преди 4 години
При извънредно положение властта не се ли поема от президента?
127
43
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За справяне с положението трябва да се ангажират всички държавни мъже. Боко пак се опитва да трупа активи, на гърба на хората изпаднали в паника.
126
13
 
45
 
! Отговори
Jj преди 4 години
Какъв държавен глава отново ни лук ял ни лук мирисал , защо не е на фронтовата линия, това не го вярвам , човек бе топки и капка отговорност ,
125
16
 
53
 
! Отговори
упс преди 4 години
е на тоя още ли не му е ясно, че никой, ама никой не го бръсне за слива, освен няколкото му роднини и хората на които им се плаща, за да го харесват. Корни и тя го подкрепя от зор - заман, все пак БСП-то го издигнаха, та да си вардят малко реноменцето. Все пак не могат не им е в манталитета да си признават грешките. Така и не се научиха за толкова много години. Да си стои там и да си трае, другарят Радеф.
124
12
 
49
 
! Отговори
Как да преди 4 години
научи на време,след като посред нощ Министерски съвет заседава,а той у дома,под юргана други задачи решава???
123
56
 
12
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Господин Радев корона вируса ще унищожи всичко,ГЕРБ показаха неуважение към вас тези измислени политици като Биков,Атанасова,Плевналиев и др.довършиха държавата до фалит.Колко и да скачат гербаджийте няма да им се получат сметките.
122
5
 
37
 
! Отговори
Че Говара преди 4 години
Е, вече знаеш. Не си закъснял много.
121
10
 
55
 
! Отговори
Сто години сън! преди 4 години
Сега вече съм спокоен - Президентът ни е информиран за извънредното положение.Даже по своя преценка ( както някой световни лидери вече направиха) може да премине към доброволна изолация. Стига разбира се, при толкова много съветници терминът доброволна изолация да не бъде сметнат като поражение и да бъде категорично отхвърлен на следващия конгрес на Бузлуджа!Сега сериозно: Аз пък днес научих от медиите, че Президентът ни не знае за извънредното положение.А, това вече говори много за него!
120
12
 
51
 
! Отговори
Не съм преди 4 години
фен на никоя политическа партия или фигура,но погледнато отстрани с моите очи,се вижда как с всеки изминал ден,Президента все повече и повече,неадекватно се държи?!?
119
12
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, и?До преди десет дена говореше, че няма коронавирус, вчера се изказа, че трябвало политиците да мълчат и да говорят докторите.Ми да вземе да млъкне най-накрая.