БСП иска мораториум върху битовите плащания

Червените искат и по-високи наказания за спекулантите
15 мар 2020 16:30, Нели Христова
143
БСП иска мораториум върху битовите плащания
Снимка: БГНЕС

Мораториум върху битовите плащания на сметки и спиране на сроковете по граждански и административни дела, включително такива на ЧСИ за времето, в което е обявено извънредно положение в страната заради коронавируса. Това са част от мерките, които БСП предложи след извънредно заседание на Изпълнителното бюро и ръководството на парламентарната група, съобщават от "24 часа"

Ще подкрепим всички разумни мерки на националния щаб, мястото да се решават тези въпроси и Народното събрание и ние сме на разположение, обяви соцлидерката Корнелия Нинова. Червените ще искат изсрушвания на министри в ресорните комисии за анализ какви последици ще има от кризата във всеки сектор. А от премиера ще искат да каже какво е състоянието на фискалния резерв и какви стоки от държавния резерв могат да бъдат освобождавани при нужда.

БСП предлага да се разпишат по-високи наказания за спекулантите, както и ново определение какво е спекула.

Нинова призова правителството да намери начин да включи частните болници в работата на медицинските лица, той като има недостиг на кадри.

Прав е ген. Мутафчийски като казва, че купонът свърши, но и времето за общи приказки свърши, нужни са разумни и отговорни мерки и ние сме готови да обсъждаме такива, каза Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
1
 
! Отговори
а това кога?!?! преди 4 години
Нинова обяви, че ще дарява по 600 лева от заплатата си на нуждаещи се. публикувано на 04.05.18 в 13:47. Корнелия Нинова в Народното събрание.
116
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типично за тая крадла...нещо да консумираш ама да не плащаш.
115
3
 
3
 
! Отговори
Тошко преди 4 години
БСП вече няма пари. Не може да организира избор на председател и Кака *** остава вечно на власт също като Владимир Путин! .... Ха ха ха ха....
114
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Курне, що не се откажеш от партийната субсидия и да ви се намалят служебните разходи в Парламента? Иначе, това, което призоваваш по скоро прилича: ние само ще предлагаме, вие ще плащате. Сина ти не плаща данъци и осигуровки в България? Нали?
113
3
 
6
 
! Отговори
Тъп драскач преди 4 години
До Анонимен 118Само да ти напомня, че от средата на миналата година сериозните икономисти/Румен Гечев не е такъв/ под път и над път ни обясняваха, че трябва да заделим три заплати. Същата дама и неините съотборници настървяха народа, щото управляващите приели консервативен бюджет. Не били развързали кесията като румънските социалисти. Припомни ми колко пъти след управлени на БСП хазната не е била изпразнена? Който и дайде на власт ще краде. Управляват ни българи. Но след някои нищо не остава.
112
4
 
16
 
! Отговори
апо преди 4 години
Аууууууууууууу !!!Някоя сълза не е ли отронила милата ????С типичната си безподобна наглост , болшевиките ще демострират дълбока загриженост към хората , чийто живот , здраве , пенсии и спестявания ограбиха още в първите години на прехода.Помним червените барони , които първо ограбига социалните и пенсионни фондове , след това сринаха баките и ограбиха спестяванията на всички и за капак с откраднатото приватизираха държава при това на безценица.Короната ще мине червената чума не :(
111
4
 
13
 
! Отговори
Курнелия готви... преди 4 години
Голяма готвачка се oказа другарката ***. Сготви цялата партия Бсп. Загуба след загуба на избори. Очертава се нова. Да ви е честито другари...
110
20
 
14
 
! Отговори
валентина преди 4 години
Добре де...По всички форуми ПЛАЧЕТЕ ,че Бойко не мисли за бедния човечец,че няма кой да плаща заплатите,ако си стоим в къщи..Ами ето тази жена най накрая каза на глас нещо,за което ВСИЧКИ ПЛАЧАТ цял ден..И само лоши коментари чета за нея..Не ви ли е срам?Вместо да я подкрепим всички..Всички,зашото всички точно това искаме да се случи сега,нали??ЗАЩО не се застъпите за идеята и,вместо да плюете бе хора???...
109
8
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Соц.комунистите са свикнали с мораториум. Наглата приватизаторка К. Импексова не е добре. Това означава, че ще хвърли държавата в хаос, но те нали точно това искат. За тях не е важно, какво ще се случи с д-вата, за тях е важно властта, без значение на каква цена. Двамата велики генерали Мутафчийски и Б.Борисов се справят блестящо със ситуацията. ББ гаси светкавично всички пожари.Всичко зависи от нашата отговорност. ИМПЕКСОВА се е озлобила, че не може да се добере до пълната хазна
108
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За българина всяко едно добро нещо,което ще му облекчи живота е популизъм!!В другите държави това се нарича ДА МИСЛИШ ЗА НАРОДА СИ.Но българина толкова е свикнал да живее зле и като роб,да му се случват само лоши неща,ЧЕ НЕ РАЗБРАХА КАКВО КАЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА.Дори не съм от тази партия,НО СЪМ НА НЕЙНА СТРАНА.ДАНО УСПЕЯТ ДА ГО ГЛАСУВАТ.
107
7
 
21
 
! Отговори
Курнелия нахална преди 4 години
Малко хора си спомнят, че през 2007 същата тази Нинова беше уволнена от Станишев от поста зам. министър покрай скандалната афера с Красьо Черничкия. След като Станишев не е могъл да я изтърпи, помислете си за какво става дума...
106
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кове19 за тая крадлива гадина
105
6
 
23
 
! Отговори
uy преди 4 години
Абе тая наглата само иска. Кога е давала нещо самата тя?
104
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Казвах ли ви аз? - 24Какво "си казал" бе, умньо?За един месец става дума, или за два - и като ти отложат плащането за другия месец, ще плащаш не 100, а 200 лв. ток наведнъж! И какво печелиш от това? Ами върни се в маалата и се закачи към тока на бат Сали от Дупница - решаваш си въпроса!Дотогава ***, Грипена, Копейкин и БОЕЦА ще сколасат с "плаващия" преврат и ще опоскат държавата до шушка - а ти ще си загубиш и жалкия поминък, защото няма да имаш срещу кого да храчиш простотията си.
103
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова,засрами се! Стига популизъм! Отначало Ви симпатизирах,после ми станахте безразлични,сега сте на път да ме отвратите!При положение,че половината от БСП сте милионери,а останалите стоят в Парламента с надеждата да станат такива,този призив ми изглежда малко така "Дайте да дадем"!Хайде дайте пример и поемете разходите на 100,200,300 или повече наистина нуждаещи се!Не сте по-добри от ГЕРБ,от ДПС,Патриоти или от останалата политическа п а п л а ч!
102
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Съветник 8Вече беше взето адекватно решение, и в частност за отмана на действията на ЧСИ, които сестра Галева уж искаше да озапти, ама както винаги, нищо не свърши. Осведомявай се своевременно, преди да мрънкаш жално-жално на чужд гръб.
101
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 7 - Анонимен 10"Ако една разходка н чист въздух в плканината е заразила хората...""Умеееен", ами нали там стърчат един до друг, а и БКП ги вози в автобуси по 40 човека на отиване и връщане; докато Грипена раздаваше "морал" и се лигавеше за софийски и шипченски щамове, *** събра на софра червените бабички в "Черно море" във Варна да ги инструктира за партийните избори.Комуно-вируса те търкаля вече трето поколение - уви, за такива като тебе спасение няма, поне не пречи на децата си.
100
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кого му пука какво мисли тая крадлива ***?
99
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БунгарИдеята е споделих поне преди две седмици...и добре,че има кой да чете..Четели му мемоарите на каскета :)
98
4
 
0
 
! Отговори
до Бунгар преди 4 години
Обраното на остър написах :)))