Няма абдикация от парламентаризма, от БСП трупат дивиденти

Юлиан Ангелов от ВМРО: Всички депутати за застрашени от карантина
Обновена: 27 мар 2020 15:15 | 27 мар 2020 15:10,
19

Искам да попитам БСП, когато има извънредни парламентарни избори и няма парламент няколко месеца, защо тогава не е застрашена демокрацията?! Сега се предвижда да се заседава само по важни неща, касаещи ситуацията в страната. Това заяви депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов по повод коментара на БСП за решението на НС, че ще заседава само при нужда в условията на извънредно положение. Вчера депутатите решиха да се разпуснат, като причината е опасността от разпространението на коронавируса сред депутатите, а левицата определи това като абдикация.

"От страна на БСП слушаме непрекъснато пледоарии, без нещо съществено. Всички народни представители са застрашени да попаднат под карантина, ако само един се разболее", коментира депутатът и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Той уточни, че парламентът може да заседава в понеделник и вторник, за да навакса с пропуснатите сесии. Няма абдикация от парламентаризма. От БСП целят да всеят паника и да трупат дивиденти, категоричен бе Ангелов.

Депутатът заяви, че със сигурност ще има актуализация на бюджета и трябва много да се подходи към всякакви разходи. По думите му кризата ще се засили в следващите месеци и не трябва веднага държавата да даде каквото има.

"Нинова единствено цели да се хареса на пенсионерите, но по никакъв начин не защитава техните интереси. Коалиционният съвет преди месец се договори минималната пенсия да бъде повишена на 300 лева", посочи още Ангелов в "България сутрин".

От ВМРО искат месец след извънредното положение да бъдат гарантирани вноските по кредите на гражданите. Предложили са да бъде осигурена държавна помощ за туристическия бранш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Трупали БСП дивиденти - все това повтарят гербаджиите и подгласниците им. Ами покажете ги тези дивиденти, за да видим колко са натрупани.Държавата ще плаща 60% от заплатите на работниците от фирми, спрели работа заради епидемията. А неработещите депутати колко процента от заплатите си ще получават? Май 100%. А на тези, които работят в комисии даже им се плаща допълнително.
16
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Бунгар: Когато БСП не ходиха в парламента, не получаваха и заплати. А сега всички ще получават, ще ходят (от време на време) само тези, които са в комисии, а ще получават пълна заплата. Схващаш ли разликата?Нека работят със защитни облекла, като лекарите, да дадат пример. Какво им пречи?
15
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Че няма полза от НС няма това е ясно. Питам обаче как една касиерка в Кауфланд например може да ходи на работа а тези не. Тази жена на ден през нея минават над 300 човека а тези и без това половината ги няма на работа...
14
2
 
0
 
! Отговори
Бунгар преди 4 години
Ами нека БСП продължат да ходят в Парламента.Без това три месеца не ходиха,а получаваха заплата. Предлагам да дават на живо заседанията им и това ще бъда театър на живо за народа. Нека там да кажат каквото имат да казват...
13
4
 
0
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
бсп като толко искат да бъдат в НС, нека да ходят, да си разискват, да си предлагат,......... да си говорят за нова визия и платформа! след тях обаче да се дезинфекцира!искат дейност да отчитат, страх ги е някой да не предложи депутатите да си намалят заплатите, щом парламента няма да работи ежедневно.
12
2
 
1
 
! Отговори
п преди 4 години
Ако бях продажен, щях да съставя план-програма за ускорено завръщане на БСП във властта. С/у заплащане, разбира се. Не са ме потърсили досега, но по-големият проблем е, че и да го направят, ПАК ЩЕ ИМ ОТКАЖА. НЕЗАВИСИМО ОТ ХОНОРАРА. Просто има няколко ключови стъпки, които всяка лява (но не "лява") политическа формация трябва да направи, за да формира парламентарно мнозинство. Да знаете отсега - не стана със СС, не стана с ММ, както няма да стане и с КН. Искате да си купите хляб от железарията.
11
4
 
2
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
ОКТРОВЕНО М/У БЕСЕПАРИ: Другари, и сега няма да натрупаме дивиденти и да вземем властта. Защо ли? Ми ся като свърши епидемията, кой пак ще излезе на финалната права преди изборите с най-голям рейтинг? ББ, Ген. Годжи и, щем-нещем, ГЕРБ. Сега ние по ТВ студията пак ще правим парт-пропаганда, пак ще наглеем, но истината е тази и трябва да видим дали КН е най-подходящияТ водач в тези трудни времена...
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С парламент и без няма промяна на заплати и пенсий от 150 евро на месец.Те се събират да си покажат новите костюми и рокли,да изпият по едно кафе и да си вдигнат заплатите.Говрят се глупости и обиди сравнения с миналото от 1944г,сега живеем в друг век.Глупости и скандали една реформа се прави с години и пак няма резултат,жалко Барселона?
9
8
 
8
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
В последните 11 години това е една тоталитарна институция подчинена от Собственика на ГЕРБ !!!
8
0
 
2
 
! Отговори
ДЖИН "БАСКИ&quo преди 4 години
не мога да разбера колегите, сигурно са пили ПИНА КОЛАДА
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БКП/БСП колко пари събраха да помогнат на болниците?
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СТАНА ВРЕМЕ ДА ИЗБЕРЕМ НОВИ тия и без това не искат вече, а и ние не ги искаме !
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП трупали дивиденти, пък МВРО и ГЕРП - пачки
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червения вирус е по опасен от всички други вируси!Закривайте я тази партия след пандемията!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МВРО на се правят на патриоти - защо не станат доброволци ?
2
0
 
10
 
! Отговори
Бръм преди 4 години
А заплати взимате ли или сте в неплатен?
1
2
 
8
 
! Отговори
V преди 4 години
Трупат те ама в банката . - Не щеме нии богатства ,не щеме нии пари .Искаме субсидия и дупитатски заплати ;) Това е една умираща и паразитираща партия . Трябва си истинска опозиция