Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?

Поздравявам кметовете, които въведоха такива, пише соцлидерката
29 мар 2020 14:24,
291
Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?
Снимка: БГНЕС

“Днес разговарях с кметове на БСП. Поздравявам ги за социалните и икономически мерки, които предприемат.Това, което предложихме на национално равнище и беше отхвърлено от управляващите, нашите кметове го прилагат на местно.“, стана ясно от изявление на  председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Още по темата


„В някои общини за срока на извънредното положение се замразява плащането на такса смет. Замразява се плащането на наем на общински помещения от дребни търговци и малък и среден бизнес. Това е отговорна позиция на добри стопани. Но защо в решенията на правителството няма нито една мярка, насочена в помощ на общините? Много от тях поддържат и общински болници с оскъдни бюджети. Настояваме управляващите да обявят мерки в подкрепа на българските общини.” запита Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
12
 
4
 
! Отговори
синята хунта преди 4 години
Вcичкo тoвa мoжe дa бъдe приeтo кaтo кaпкa в мoрeтo, cлeд cкaндaлнитe признaния oт cтрaнa нa cвидeтeли в aфeрaтa Cуджукгeйт. Признaния, чe бивaт притиcкaни, зaплaшвaни и мaчкaни, caмo зaщoтo ca cи пoзвoлили дa кaжaт CТOП нa рeкeтa, упрaжнявaн върху тях oт дeпутaт нa ГEРБ.Мeждуврeмeннo увoлнихa пoлицeйcки cлужитeл, кoйтo cи пoзвoли дa пoкaжe нa цялaтa oбщecтвeнocт кaк e oбиждaн и зaплaшвaн oт дирeктoр нa oхрaнaтa в AEЦ "Кoзлoдуй".
166
12
 
4
 
! Отговори
синята хунта преди 4 години
В пocлeднитe дни cтaнaхмe cвидeтeли нa cкaндaли и фрaпирaщи нaрушeния нa зaкoнa oт cтрaнa нa изявeни кaдри нa ГEРБ.Видяхмe кaк прeдceдaтeл нa групa oбщинcки cъвeтници в Пeрник глacувa личнo зa придoбивaнeтo нa пoлoвин дeтcкa грaдинa, a кмeт нa Aлфaтaр нaзнaчaвa coбcтвeнaтa cи дъщeря нa рaбoтa в oбщинaтa. Тoвa ce кaзвa в дeклaрaция нa БCП дo мeдиитe.
165
16
 
3
 
! Отговори
дясната Хунта преди 4 години
"Нещо повече, след като изборите минаха, репресиите срещу поддръжниците на БСП не спряха. Кандидатът за кмет на Ловеч Радина Банкова е със запорирани от НАП сметки. Изпълнителното производство се основава на неправилни данни, подадени от НАП. Един от нашите поддръжници, детска учителка, беше незабавно уволнена дисциплинарно", продължава Корнелия Нинова. Със заплахи от уволнение са се сблъскали и други симпатизанти на партията, заети в общински дружества и администрация.
164
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Репресиите срещу поддръжниците на БСП не спряха и след изборите "Отново бяхме свидетели на кампания и гласуване в разрез с основните стандарти за честни и свободни избори. Отново трябваше да се борим с купен вот, корпоративен натиск и гласуване от страх". Това се казва в писмо, изпратено от Корнелия Нинова до посланиците на европейските държави
163
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Терора го е налагал Цвък и ГЕРБ чрез полицията и институциите върху всички партии ,не само върху БСП,но най-вече върху БСП!
162
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
описа частничните местни избори като "грозна картина". Имаше грубо нарушение на всички норми и правила, извоювани от българските граждани- като свободното право на глас. Трудно от София можем да си представим живота в малките населени места. Там хората живеят в постоянен страх, не скри тревогата си депутатът от левицата.
161
2
 
22
 
! Отговори
Съжалявам преди 4 години
Тази е много антипатична !!!!
160
17
 
3
 
! Отговори
терораНа синятаХунта преди 4 години
До До поправкаЗащото герберите налагат терор ,заплахи над населението и наа бесепарите също, сложили са камери на входовете на централите и са следили кой влиза,кой излиза и след това са тероризирали поединично всеки бесепар,не виждате ли,че БСП нямат и ***,защото ги е страх,да не бъдат преследвани и тероризирани!Аз не съм бесепар,затова мога да пиша
159
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
корона вирус или бсп С вируса е по безопасно
158
3
 
25
 
! Отговори
Курни,препоръчвам ти преди 4 години
Да пиеш една крушова ракия в Крушовица......
157
24
 
2
 
! Отговори
терораНа синятаХунта преди 4 години
Хората, заявили подкрепа за БСП, преди изборите в Макреш, са били заплашвани и притискани. Това разказа пред БиТиВи зам.-председателят на ПГ "БСП за България" Весела Лечева. Тя бе катогорична, че хората в малките населени места живеят в постоянен страх.
156
2
 
28
 
! Отговори
До поправка преди 4 години
А можеш ли да обясниш защо,когато през 2016 год Борисов подаде оставка,БСП не поеха управлението ?И щом ГЕРБ манипулират изборите,защо Радев стана президент,а няколко града с червени кметове ?
155
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая и оня така наречен президент що не се гръмнат?
154
31
 
2
 
! Отговори
поправка преди 4 години
БСП не са губили избори,БСП бяха следени,преследвани и заплашвани от герберите, страната живееше страх,терор,откакто Цвък и ББ бяха във властта,бесепарите също се страхуваха.Това е самата истина.
153
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е момента Нинова да дари парите от Техноимпекс.Само,че комунист пари не връща - само взема.
152
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП не са губили избори,БСП бяха следени,преследвани и заплашвани от герберите, страната живееше страх,терор,откакто Цвък и ББ бяха във властта,бесепарите също.Това е самата истина.
151
2
 
22
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Другарката нинова и бсп треска ги тресе защото знаят,че правителството начело с Борисов ще се справят със ситуацията!Когато това стане с бсп и нейния лидер ще бъде политически свършено!!А сега от тях само злоба,завист и оплюване!!!Пиша го за втори път да го запомните и спазваики свободата на словото да го изтриете!Този който трие коментари ръцете му да изх....!
150
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП=държавен фалит ФАКТ !
149
4
 
25
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Един колега пита какво била направила нинова-колега тя е специалист в Приватизационната област!!!Е ако иска да направи нещо добро може като доброволка да обгрижва възрасните членове на бсп,макар че няма да има много работа!Чакам да я срещна скоро в квартала !!!
148
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова,това,което казваш е реалност за Габрово с кмет от ГЕРБ,а в Русе с ваш кмет няма нищо подобно !Проверете в дарик нюз !!!Лъжкиня долна !