Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?

Поздравявам кметовете, които въведоха такива, пише соцлидерката
29 мар 2020 14:24,
291
Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?
Снимка: БГНЕС

“Днес разговарях с кметове на БСП. Поздравявам ги за социалните и икономически мерки, които предприемат.Това, което предложихме на национално равнище и беше отхвърлено от управляващите, нашите кметове го прилагат на местно.“, стана ясно от изявление на  председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Още по темата


„В някои общини за срока на извънредното положение се замразява плащането на такса смет. Замразява се плащането на наем на общински помещения от дребни търговци и малък и среден бизнес. Това е отговорна позиция на добри стопани. Но защо в решенията на правителството няма нито една мярка, насочена в помощ на общините? Много от тях поддържат и общински болници с оскъдни бюджети. Настояваме управляващите да обявят мерки в подкрепа на българските общини.” запита Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до СтранджатаПилците се броят на есен убеден съм, че ще има строшени Герберски кратуни след като приключи всичко. А "успешния" за тебе и некадърник за 85% от Бъларите Борисов може да поеме смело към затвора с цялата си крадлива банда.
146
2
 
32
 
! Отговори
Даниел преди 4 години
Аз питам: Нинова какво е направила?
145
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименБорисов си хапе гз от яд, Нинова триумфира...............................................Аз харесвам БСП,но докато Нинова е начело на тази партия,няма да гласувам за БСП,а за някоя друга партия и даже за ДПС,ДПС се оказаха най-нормалната партия от всички откачалки,макар че са турци.
144
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божкее тази женица къде се бута в А- групата?
143
2
 
22
 
! Отговори
Жорж преди 4 години
ето я , появи се и се изказа!колко ли много "спонтанни" протести и пропаднаха заради вируса......
142
6
 
29
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Нинова си хапе г..а от яд... - че Борисов се справя перфектно с кризата...
141
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че не си ти на власт, че сега щеше да е трагично... Ти и Радев освен само да говорите дали ако ви се даде власт ще направите нещо различно от Усиране?
140
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако г.лупостта можеше да лети, щеше да е начело на БСП . А другият вариант - "Дондуков" 2
139
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова къде са мерките за спиране приема на българи от Чужбина? Докога ще се внася зараза? Общините да си съберат данъците за 10години назад.
138
3
 
34
 
! Отговори
U2 преди 4 години
Тая пък от къде изпълзя ???
137
7
 
40
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Мръс.на червена крава. Непрекъснато се опитва да покаже колко са загрижени и велики червените отпадъци. Абе, п.тко, ние добре ви познаваме и знаем, че го правите само за да трупате рейтинг.
136
2
 
24
 
! Отговори
1 преди 4 години
Никой никого не задължава сега да се плаща такса смет. Можеш да я платиш и новмври. Тия са много зле с популизма си.
135
1
 
32
 
! Отговори
Кънчо преди 4 години
Нека първо Корнелия да влезе доброволно в затвора за извършените от нея престъпления и от там вече ще има моралното право да попита каквото си иска
134
1
 
37
 
! Отговори
лъжа Импексова преди 4 години
А бе, лъжлива жено, нали до вчера говорихте за по.малко държава. Голям комплекс имаш от Борисов. Хапеш се, че той се справя отлично със ситуациите. Твоето верою е: Колкото по-зле, толкова по-добре. Да, но не! Правителството заедно с щаба се справят в тази невиждана ситуация. Защо сего плачеш за държавата, искаш пари, само пари са ти в главата. Ти се лицемерка. Е, затова никога няма да станеш министър-председател. Никога!!!
133
3
 
17
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
олигарсите не им пука за народа
132
6
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 125 Пижо, бра'чед, ти знаеш ли, че всеки следобяд пред нашия блок се събират българчета на по 18- 20 години и си пият бирата на пейките пред блока? 7-8 човека поне накуп!За какво взимане ми говориш? И на тях ли не могат да им съставят актове? Не ме разсмивай, бе!Няма контрол, има само разюзданост и избирателност- този който е нарочен!Двоен стандарт отново!
131
1
 
14
 
! Отговори
агент ИСТ преди 4 години
Докладвам -червен Нинов от 16 апартамент изтегли от банкомат 400 лева и жена му ги изпрала с сапунена вода. Това му е втори път за седмицата.
130
23
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
герб мафия
129
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вирусътти па както си се изсилил да драскаш ще разориш партията бе каскет :)
128
2
 
36
 
! Отговори
Бунгар преди 4 години
Ами,подкрепяй ги бе Нинова,кой ти пречи. Лесно е да се иска само и друг да плаща. Нали до вчера искахте автономия на Общините. Не става да се раздават пари безразборно и всички да са доволни.Вашата загриженост за хората ни е ясна.Освирепяхте за власт.Дори не може да се прекривате. Ще се оправим и без твоите глупави съвети и искания.