Болният от COVID-19 Хасан Адемов е добре, чувствал се нормално

Лидерите на парламентарни групи решават какво ще прави НС
78
Болният от COVID-19 Хасан Адемов е добре, чувствал се нормално
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатът от ДПС Хасан Адемов, който е дал положителен тест за COVID-19 се чувства нормално, увери лидерът на движението Мустафа Карадайъ.

Още по темата


„Чух се снощи с него“, каза Карадайъ преди заседанието на Председателския съвет, който свика шефката на НС Цвета Караянчева.

На заседанието лидерите на парламентарните групи трябва да решат какво да предприемат, след като стана ясно, че заради болния депутат всички ще бъдат изследвани и докато не излязат резултатите няма да заседават.

В същото време законотворците трябва да обсъдят спешно предложената от правителството актуализация на бюджета.

Председателят на ДПС обясни, че на председателски съвет на партията ще се вземе решение за мерките, които ще бъдат взети от тук нататък.

„Доколкото знам има организация за тестване на депутатите и служителите на Народното събрание“, каза Карадайъ на влизане в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента имаме няколко варианта, а) чакаме да намерят ваксина 1 година, б) чакаме за лекарство - неопределен период, в) стоим в карантина, като тази в момента - забавяне болестта, но не може да я спре-отнема години, г) правим по-стриктна карантина-доубиване икономиката и не се знае дали може да повторим китайския пример д) отваряме и каквото сабя покаже е) тестваме масово и решаваме върху реални данни колко са болни, оздравели и избираме стратегия
43
0
 
10
 
! Отговори
uf преди 4 години
Абсолютно грешно е заразените да се наричат болни. Не е болен ако се чувства нормално. Май не правите разлика между заразяване и боледуване.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко!Още не значи, че наоколо са заразени. преди дни почти незабелязано мина една новина, че съпругата на канадския премиер Трюдо се е излекувала от коронавирус. Но никъде нямаше информация той да е заразен или да боледува. Отнася се и за стотици простомъртни у нас.
41
3
 
6
 
! Отговори
GLORY DEVIL преди 4 години
Да се полим на Исуса Христа да опрости греховете ни! Единствената надежда за човечеството!!!
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали се тестуваше само при симптоми? Или дупетатите са изключение?Защо не ги сложите под карантина, като останалите граждани? Може би защото в мнозинството си дупетатите не са граждани?
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проверете ги за антитела, поне да влезе с нещо от полза този тест, може да се окаже, че вече са го карали и даже не са разбрали. Да се поосвести народът, че има много дето го изкараха на крака това нещо. Иначе само да броим починалите не е много ефективна борба. Даже и 1 да е коефициентът на заразност с карантината, пак не върши работа, защото заразата се носи но много по бавно
38
0
 
4
 
! Отговори
One преди 4 години
Жалко
37
5
 
7
 
! Отговори
ДА преди 4 години
До До И. Т.Болните са малко,защото няма тестове!Може да не си клинично изразен като болен и да си вирусоносител и да сееш зараза около себе си.Точно затова трябва всеки да носи маска,защото не се знае кой е носител и кой -не!
36
0
 
19
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Като е добре,защо сутринта казаха ,че влиза в болница!?Да си седи в къщи,както всички заразени!Или той е по-човек от другите!За нас Арена армеец-моргата.
35
0
 
6
 
! Отговори
До И. Т. преди 4 години
Сложно, сега ще започнат да ти обясняват как си им пожелал смъртта и как да ти се връща... Не може да имаш рационално мнение в момента, подплашеното стадо ще те претъпче. Белгария засега има много малко болни, но нашите възрастни са в лошо здравословно състояние и не може да се направи реална оценка как биха се развили сценариите без карантина, неработеща карантина, работеща карантина. Ще гледаме шведите, те ще градят уминитет, но тяхното здравеопазване е топ, въпреки че имат много възрастни
34
1
 
5
 
! Отговори
ани преди 4 години
До Анонимен 23Че на определени хора могат да им направят безплатен тест не значи че е доброволен което е същественото но значи че е показателна извадка.Задължителни скрининг тестове за всички завърнали се от чужбина, не стига, че масово не спазват карантина.
33
0
 
12
 
! Отговори
Нема страшно преди 4 години
Е, нищо, нали Домусчиев дарил хлорохин, който ще стигне за лечението на 200 - 300 човека. Не се безпокойте, всичките ни депутати ще бъдат излекувани и скоро пак ще продължат работа.
32
1
 
12
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Нали трябва да е много зле за да бъде приет в болница ? Обикновения човек трябва да вземе да бере душа за да бъде приет ,а той "бил добре" пък в болница .
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че има положителна проба не означава автоматично, че ще прояви симптоми и ще се наложи хоспитализация. Ако изследват наред в момента поне 50% от българите ще дадат положителни проби. От останалите 50 поне 30 ще се окаже, че са го докарали на крак без да разберат.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тамИ Япониясе справя добре.
29
0
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Веднага всички депутати под карантина !Как така в момента правят събиране на ръководствата ? Защо не са поставени под карантина ? За тях не важи ли правилото да не се събират повече от двама души ?Още повече, че те ДОКАЗАНО са били в контакт със заразен.
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като се чуства нормално да се прибира и да освобождава медецинския персонал и леглото за някой който ще има нужда.
27
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А българските пенсионери които търсят храна по кофите за бокк ллук - как са?Защо не пишете за тях - за майките, за бащите си, бе ***? За тези които построиха България, която днес до кости все още грабите! Един тротоар (Графа имам в предвид) не можете да построите!
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** наглите!100 пъти казват по телевизията че хората не могат да бъдат тествани за корид-19 ако нямат симптоми, тогава защо тия ще ги тестват, и то всеки ден ???Защо не тества редови граждани, които им изкарват парите?МЪР_ШИ !
25
1
 
4
 
! Отговори
И.Т. преди 4 години
Нищо му няма, ще му мине като на... По-добре да си млад, отколкото възрастен, възрастните са по-застрашени, но не е задължително да имат лош край с този вирус. Всичките мерки срещу пандемията почиват върху противоестествената идея да предпазим възрастните от недостатъците на възрастта им с цената на това да лишим младите от предимствата на младостта им, сложно ли се израдзих?