Болният от COVID-19 Хасан Адемов е добре, чувствал се нормално

Лидерите на парламентарни групи решават какво ще прави НС
78
Болният от COVID-19 Хасан Адемов е добре, чувствал се нормално
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатът от ДПС Хасан Адемов, който е дал положителен тест за COVID-19 се чувства нормално, увери лидерът на движението Мустафа Карадайъ.

Още по темата


„Чух се снощи с него“, каза Карадайъ преди заседанието на Председателския съвет, който свика шефката на НС Цвета Караянчева.

На заседанието лидерите на парламентарните групи трябва да решат какво да предприемат, след като стана ясно, че заради болния депутат всички ще бъдат изследвани и докато не излязат резултатите няма да заседават.

В същото време законотворците трябва да обсъдят спешно предложената от правителството актуализация на бюджета.

Председателят на ДПС обясни, че на председателски съвет на партията ще се вземе решение за мерките, които ще бъдат взети от тук нататък.

„Доколкото знам има организация за тестване на депутатите и служителите на Народното събрание“, каза Карадайъ на влизане в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко.
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 123 - сложх ти плюсче.Абсолютно правилно си описал как ще бъде третиран цитираният пациент.Друго не ми стана ясно. Такъв подход не може да се приложи към всички заболели, а и стратегията в световен мащаб е да не се прилага, за да имам смисъл от цялата офанзива.Формално погледнато, той е депутат, представлява интересите на гласувалите за него. Може да се разглежда като "колективна личност". Ще се третира като VIP при нуждата от лечение. И други важни лица се обработват по този начин.
62
1
 
20
 
! Отговори
123 преди 4 години
Сега ще ви обясня. Той е имал някакви симптоми, но нали е вип - веднага тест. Безплатен. За нас - стой си вкъщи, направи си платен тест. Сега е в болница, защото ще го лекуват с лекарства за начален стадий, които също са само за вип. Вируса бързо предизвиква бронохопневномия и в болница ще я овладеят. Вкъщи с парацетамола и чая - знаете как ще станат нещата. Като с жената от гара Илиянци. Ето това е тънката разлика.
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Загрижендобре е ахмед доган!живее си в палатите,харчи си парите и се наслаждава на живота...пука,че му дреме.най-хитрият и лукав български политик.всички от начало до край среу него да вървят няма да го настигнат.спокойно не е болен от коронавирус!харемът здраво го пази!
60
1
 
11
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Като е добре,какво прави в болница.Мой колега беше с висока температура 7-8дни,почна да диша трудно,но въпреки това не го приеха в болмица.Някой са "по-равни" от НАС!
59
0
 
1
 
! Отговори
Загрижен преди 4 години
абе къде се загуби бай ви Доган Ага - сокола? Аз от година поне нищо не съм чувал за него. Къде се загуби тоз чиляк, добре ли е? Кой се грижи за раята сега? Ей, много съм притеснен, сън не съм спал от две седмици за него бера грижа. Айде ако някой знае нещо да пише. Ха дано да е добре човека, някъде в планината хидроизолации да прави, язовири да строи, тецове да купува...
58
2
 
2
 
! Отговори
не си прав преди 4 години
До АнонименНяма как да си болен ако просто си вирусоносител, но нямаш симптоми. Същото е и с ХИВ и СПИН. Можеш да си носител, но чак като си болен се казва, че имаш СПИН. Като си заразен с грип и нямаш симптоми водиш ли се болен? Не си болен от КОВИД-19 ако просто си заразен със SARS-COV-2. Като почнеш да имаш симптоми тогава си болен!
57
0
 
4
 
! Отговори
Данчо ментата? преди 4 години
Къде е оня ербап дет се тъпчеше показно с баклава-Данчо ментата? Къде се покрия тоя бе? Я ся да го видим-ша яде ли пак баклава,а?
56
0
 
3
 
! Отговори
Край преди 4 години
Вай. Добре че е добре. Добре че е добре. Нямаше да мога да спя иначе. Ако останат 239 депутата ние сме за никъде. Ще ни изяде ковида.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали е идея или цел Хасан Адемов да е дал положителен тест, след време ще се разкрие.
54
0
 
22
 
! Отговори
Azz преди 4 години
Кои са забранените думи в този коментар и защо не се позволява да бъде публикуван?!"Какво е състоянието му, че се налага да бъде хоспитализиран? Нали леките случаи се лекуват вкъщи симптоматично?! Защо той не си е вкъщи и не пие парацерамол, както съветвате останалите в леко състояние? Как е установен като положителен?! Кой, кога и защо му направи проба? Защо се тестват всички контактни лица, а не се следва препоръката ви да се самоизолират и да чакат симптоми, за да им бъде направен тест?
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом се чувства нормално значи не е болен!!!Носител на вирус не значи болен само може да зарази други!
52
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никъде де намерих информация поради каква причина са го тествали. Досега бях с впечатление, че тестват контактни лица от най-близкото обкръжение, медици при открит случай в лечебното заведение, при пневмонии и при проявени признаци. Д-р Мутафчийски каза, че в случая е нямал външни признаци.
51
1
 
1
 
! Отговори
Име... преди 4 години
До asdНе е по важен, но ако тестват всички депутати ще се получи представителна извадка, която ще помогне на медиците на направят скрининг анализ така да се каже.
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно грешно, че трудно се предава. Много лесно се предава, защото и стои по повърхности с дни. Коефициент на заразност 3,при нормалния грип е 1. Как ги говорите тези неща...
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задължителни скрининг тестове за всички завърнали се от чужбина, не стига, че масово не спазват карантина.
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаш ли заразата в себе си си болен, нямаш ли я вече си оздравял или преболедувал. Това, че нямаш симптоми не значи, че не си болен и тялото ти не се бори с размножаващия се в теб вирус. Покаже ли тестът положителен резултат си болен. Ако не беше болен, щеше да е отрицателен резултатът.
47
0
 
2
 
! Отговори
Име... преди 4 години
До ufТе не правят разлика но не спират да ръсят глупости
46
1
 
14
 
! Отговори
asd преди 4 години
като е депутат по-важен ли е от другите
45
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Не ми дреме за Хасан.Важно е, че не гинат човеци по пътищата.