Един след друг: Депутатите под строй за изследване за COVID-19

Народните избраници се наредиха на опашка пред "Софиямед"
226

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Рано сутринта депутатите се наредиха на опашка пред болница „Софиямед“, където ще им бъде направен тест за коронавирус. До тази ситуация се стигна, след като вчера стана ясно, че Хасан Адемов от ДПС е дал положителна проба за COVID-19.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ увери, че депутатът се чувства нормално.

Още по темата

Въпреки това всички парламентаристи ще бъдат тествани, защото седят твърде близо един до друг в пленарната зала.

Наред с народните избраници, изследване ще бъде направено на служителите от администрацията на Народното събрание, квесторите, чистачките, шофьорите.

В петък парламентът реши, че докато продължава извънредното положение, което самите те гласуваха да е до 12 април, пленарни заседания няма да има.

Въпреки това днес трябваше да се събере бюджетната комисия, за да обсъди на първо четене предложената от правителството актуализация на макрорамката.

Вместо това обаче шефката на НС отложи заседанието и свика председателски съвет тази сутрин, за да решат лидерите на парламентарните групи какво ще правят в тази ситуация.


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Народа е затаил дъх и стиска палци.
175
1
 
14
 
! Отговори
Марчо преди 2 месеца
Госпожи и Господа,ай сиктир!Защо не се блъскате и надпреварвате , да седнете на полиграфа.Да видим кой какво върши за благото на ТОЯ Народ.А като става въпрос за вашето здраве изпадате в истерия.За вас , Светила на политиката има всичко.Тестове ще се намерят и лекарства също.А Народа , кучета го яли.Разпуснете тоя парламент и за вас карантина,АМА ВЕЧНА КАРАНТИНА,най добре!Свалете си имунитета и като граждани на това общество и държава , спазвайте карантината.
174
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Не виждам 2 метра разстояние между хората. Виждам струпване на повече от 2 лица на едно място, което е забранено то закон, гласуван от тях самите. Ще бъдат ли глобени по 5000 лева е големият въпрос!?
173
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма да има по 5000 лева глоби за тия, защото имат депутатски имунитет, а в тази ситуация с това извънредно положение, нали се сещате кога ще си гласуват падането на този имунитет - никога. Гарван, гарвану око не вади.
172
2
 
5
 
! Отговори
Хан Крум преди 2 месеца
....Един след друг: Депутатите под строй за изследване за COVID-19
...Народните избраници се наредиха на опашка пред "Софиямед...
Наредиха се ама само комунистите дето са ужким за народа а пък стимулират "капиталистите изедници"
ГЕРБерите са пред ВМА - държавната болница.
Аре - стига манипулации
171
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи за депутат четата, може без пари да им се направи теста, ама я да пробва друг да си направи тест без пари- срещу 120 лв. ще му направят
170
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
в заглавието пише тест за ковид - 19. после четем - ще се изследват за коронавирус.... ми то на изследване за коронавирус сите българи ще дадем положителен при все че коронавируса има и други БЕЗОБИДНИ ЩАМОВЕ...виждате ли откъде идва "конспирацията"....
169
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не вярвам в,, чудесата,, на медицината, въпреки, че умело се използват от много лекари.
168
0
 
13
 
! Отговори
asd преди 2 месеца
от 4000 направени теста в държавата , 200-300 ще са за депутатите....смехория
167
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали няма тестове, нали са скъпи били?
166
1
 
25
 
! Отговори
Врачка преди 2 месеца
Знаем какво ще стане. Никой от тези няма да стигне дори до средно тежко състояние, всички ще бъдат излекувани, тези които малко се покашлят, кихнат или пръднат веднага ще бъдат приети в болница, лекарства колкото за тях има. Съжалявам, че ви разбивам мечтите, но тези ще го изкарат леко и ще оздравеят.
165
1
 
17
 
! Отговори
а? преди 2 месеца
и кой ще плати?
164
0
 
7
 
! Отговори
Toto 3 - OAE преди 2 месеца
Поради липса на спортни залагания, В.Б. организира нова онлайн национална лотария "ОАЕ 1/240 днес и нощес" с добри коефициенти. Кой ще бъде Куронясан първи, кой ще грабне голямата Курона от участващите 240 състезатели скоро?! Поздравяваме всички участници с песента на MetallicA "For whom the bell tolls"
163
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Депутатите преди да влязат в болницата не подлежат ли на санитарна обработка в изолирано помещение- фургон, гараж, еко тоалетна , за да се намали все
пак опасността от заразяване на болничния персонал.
162
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия ДУП ета нали се гавриха с мд,сестрите,ами сега ако те решат да раздадат справедливост?
161
1
 
26
 
! Отговори
до 169 преди 2 месеца
Сега е момента медицинските сестри вместо да влизат с автомат в народното събрание ,да им го върнат с леко объркване на хапчетата,кво ще кажеш?
160
2
 
6
 
! Отговори
КЪДЕ Е??? преди 2 месеца
КЪДЕ Е ОНЯ РОГОНОСЕЦЪТ СВИЛЕНСКИ ,ГДЕТО ИСКАШЕ РЕДОВНИ ЗАСЕДАНИЯ И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ? СЕГА ЩЕ СЕ СНИШИ ПО ПРИМЕРЪТ НА БАЙ ТОШО И ЩЕ СКРИЕ КАТО МИШКА!!!АКО Е МЪЖ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ ГРЕШКАТА,АМА ТОЙ ЯВНО НЕ ЕЕ!
159
1
 
14
 
! Отговори
Пук преди 2 месеца
Дано дори и нищо да им няма да се заразят докато ги тестват пиленцата.
158
3
 
12
 
! Отговори
Липстик Плевнята преди 2 месеца
Пръв гушнал букетя ще тапетчика,много нежен имунитет има !
157
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С китайски тест ли ще ги тестват? Китайските тестове изкривиха напълно статистиката на заболяването в Китай, което доведе до абсолютна заблуда на медицинските власти по целия свят. Може ли да има 3300 починали от коронавирус в Китай, когато всеки ден само в Ухан продължават и в този момент да доставят по 3500 урни на кремирани китайци и властите обещават че ще раздадат всички урни на починалите до 5 април.