Един след друг: Депутатите под строй за изследване за COVID-19

Народните избраници се наредиха на опашка пред "Софиямед"
226

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Рано сутринта депутатите се наредиха на опашка пред болница „Софиямед“, където ще им бъде направен тест за коронавирус. До тази ситуация се стигна, след като вчера стана ясно, че Хасан Адемов от ДПС е дал положителна проба за COVID-19.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ увери, че депутатът се чувства нормално.

Още по темата

Въпреки това всички парламентаристи ще бъдат тествани, защото седят твърде близо един до друг в пленарната зала.

Наред с народните избраници, изследване ще бъде направено на служителите от администрацията на Народното събрание, квесторите, чистачките, шофьорите.

В петък парламентът реши, че докато продължава извънредното положение, което самите те гласуваха да е до 12 април, пленарни заседания няма да има.

Въпреки това днес трябваше да се събере бюджетната комисия, за да обсъди на първо четене предложената от правителството актуализация на макрорамката.

Вместо това обаче шефката на НС отложи заседанието и свика председателски съвет тази сутрин, за да решат лидерите на парламентарните групи какво ще правят в тази ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народа е затаил дъх и стиска палци.
163
1
 
14
 
! Отговори
Марчо преди 4 години
Госпожи и Господа,ай сиктир!Защо не се блъскате и надпреварвате , да седнете на полиграфа.Да видим кой какво върши за благото на ТОЯ Народ.А като става въпрос за вашето здраве изпадате в истерия.За вас , Светила на политиката има всичко.Тестове ще се намерят и лекарства също.А Народа , кучета го яли.Разпуснете тоя парламент и за вас карантина,АМА ВЕЧНА КАРАНТИНА,най добре!Свалете си имунитета и като граждани на това общество и държава , спазвайте карантината.
162
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Не виждам 2 метра разстояние между хората. Виждам струпване на повече от 2 лица на едно място, което е забранено то закон, гласуван от тях самите. Ще бъдат ли глобени по 5000 лева е големият въпрос!?
161
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да има по 5000 лева глоби за тия, защото имат депутатски имунитет, а в тази ситуация с това извънредно положение, нали се сещате кога ще си гласуват падането на този имунитет - никога. Гарван, гарвану око не вади.
160
2
 
5
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
....Един след друг: Депутатите под строй за изследване за COVID-19...Народните избраници се наредиха на опашка пред "Софиямед...Наредиха се ама само комунистите дето са ужким за народа а пък стимулират "капиталистите изедници"ГЕРБерите са пред ВМА - държавната болница.Аре - стига манипулации
159
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в заглавието пише тест за ковид - 19. после четем - ще се изследват за коронавирус.... ми то на изследване за коронавирус сите българи ще дадем положителен при все че коронавируса има и други БЕЗОБИДНИ ЩАМОВЕ...виждате ли откъде идва "конспирацията"....
158
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам в,, чудесата,, на медицината, въпреки, че умело се използват от много лекари.
157
0
 
13
 
! Отговори
asd преди 4 години
от 4000 направени теста в държавата , 200-300 ще са за депутатите....смехория
156
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали няма тестове, нали са скъпи били?
155
1
 
25
 
! Отговори
Врачка преди 4 години
Знаем какво ще стане. Никой от тези няма да стигне дори до средно тежко състояние, всички ще бъдат излекувани, тези които малко се покашлят, кихнат или пръднат веднага ще бъдат приети в болница, лекарства колкото за тях има. Съжалявам, че ви разбивам мечтите, но тези ще го изкарат леко и ще оздравеят.
154
1
 
17
 
! Отговори
а? преди 4 години
и кой ще плати?
153
0
 
7
 
! Отговори
Toto 3 - OAE преди 4 години
Поради липса на спортни залагания, В.Б. организира нова онлайн национална лотария "ОАЕ 1/240 днес и нощес" с добри коефициенти. Кой ще бъде Куронясан първи, кой ще грабне голямата Курона от участващите 240 състезатели скоро?! Поздравяваме всички участници с песента на MetallicA "For whom the bell tolls"
152
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Депутатите преди да влязат в болницата не подлежат ли на санитарна обработка в изолирано помещение- фургон, гараж, еко тоалетна , за да се намали все пак опасността от заразяване на болничния персонал.
151
2
 
6
 
! Отговори
КЪДЕ Е??? преди 4 години
КЪДЕ Е ОНЯ РОГОНОСЕЦЪТ СВИЛЕНСКИ ,ГДЕТО ИСКАШЕ РЕДОВНИ ЗАСЕДАНИЯ И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ? СЕГА ЩЕ СЕ СНИШИ ПО ПРИМЕРЪТ НА БАЙ ТОШО И ЩЕ СКРИЕ КАТО МИШКА!!!АКО Е МЪЖ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ ГРЕШКАТА,АМА ТОЙ ЯВНО НЕ ЕЕ!
150
1
 
14
 
! Отговори
Пук преди 4 години
Дано дори и нищо да им няма да се заразят докато ги тестват пиленцата.
149
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С китайски тест ли ще ги тестват? Китайските тестове изкривиха напълно статистиката на заболяването в Китай, което доведе до абсолютна заблуда на медицинските власти по целия свят. Може ли да има 3300 починали от коронавирус в Китай, когато всеки ден само в Ухан продължават и в този момент да доставят по 3500 урни на кремирани китайци и властите обещават че ще раздадат всички урни на починалите до 5 април.
148
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като нямат симптоми за кво се редят на опашка да хъбят тестове само или те да не вадят от джобоветиси да ги платят 240 тарикати барабар с рудата всички вървим по една пътека никой няма да остане темел на земята.
147
0
 
1
 
! Отговори
До 140 преди 4 години
Ти четеш ли бе хлапак? Що не пиша т? Пишат ,ама някои не четете,а направо пишете след като прочетете заглавието. Божеееее ,малоумие!!!
146
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 161Абсурд да е Сидеров. Той в ноздрите си има толкова кока, че самата корона изитва неистов ужас, да не се надруса и тя.
145
1
 
10
 
! Отговори
Адаша преди 4 години
За депотати може да се газят закони , но за обикновенният човек не може.Колко от наредбите нарушихте, а?Къде е генерала да отговори.!