Още двама депутати с коронавирус

Те са от групата на ГЕРБ
Обновена: 2 апр 2020 21:17 | 2 апр 2020 19:09,
339

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Още по темата

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни в домовете си.

Двете няма да участват в предстоящите заседания
както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.

"За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. - написа Дариткова в профила си във Фейсбук. - Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила".

"Моля ви, пазете се! #ОстанетеСиВкъщи", завърши тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрах?Кога е погребението?
244
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както казаха че ще им правят втори тест,да си платят !!!а и председ.на НС много се изложи,не забравяйте че ще дойдат избори
243
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ги натръшка дано ... какво се притесняват, нали си гласуваха увеличение на заплатите.А ти драги ми Смехурко тъниш ли в немотия и лишения? Трай си още, и още и още ... все чакаш някой друг да ти оправя държавата. Смехурко, виж как се постигат неща във Франция .. с ти спи още иси пий ракийката
242
1
 
2
 
! Отговори
Втора легия преди 4 години
Директно от анадолските тарикати !!! Даровете на асан .!.
241
1
 
2
 
! Отговори
. преди 4 години
Ако бяха спрели с командировките на време сега нямаше да са болни.И както е казано г*з глава затрива.
240
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си платят теста тия,но по избори едва ли някога ще гласувам за тия партийки
239
3
 
3
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Когато говорим за живота не трябва да има разделение на партия, години, социален статут. Та това са 2 болни жени, които вероятно са нечии май.ки. Какви са тези коментари с тази уста ли ходите при родителите си на злоба ли са Ви учили? Стискам палци да се преборим с вируса е да се върнем към стандартният си начин на живот. Живота е велик и обединяващ за всички твари на Земята и трябва да бъде уважаван. Успех на всички!
238
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПешоЩо бе, дигнаха си заплатите, сега искат да си платят тестовете. Нема лабаво - с нашите пари, събрани от бюджета, тея си направиха царство.....
237
5
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Герберастите освен да разнасят болести и злини , за друго не стават ...
236
2
 
14
 
! Отговори
трима явни, а колко преди 4 години
още го носат и сеяг заразата? Значи простосмъртните в изолация, а дебелодерковците на свобода да разсяват вируса!? Нали ако в семейство един да има позитивен, цялото семейство трябва да е под карантина. В парламента са нагъчкани като копърки, цял ден си плюят в суратите.
235
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4 248лв е вече депутатската заплата.Честито!
234
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересни са тези "депутати" и какви ли не "звезди" с инфекция от коронавироса, и ВСИЧКИ от тях им минава за < от седмица, живи/здрави и готови за подвизи. Това е тренд в целия свят. А иначе ни заливат с новини всеки ден колко хора умират. Как ли един от гореспоменатите не го прекара тежко? Как не разбрахме за един случай който да се разчуе, ами само незнайни имена умират. Да не би тоя вирус само да се цели в нормалните хора, а тези като Том Хенкс и кадъната да ги отбягва. Има много въпосителни
233
3
 
2
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Явно ти си спомняш какво това "гербаджийско куче" ти е причинило с думите си, но ти предпочиташ, да падаш на неговото ниво, вместо да разбереш Възкресението и значението на човешката грешност? Импулсът към осъзнаване има както социално така и индивидуално измерение. Но всичко започва когато осъзнаем своята грешност. Умният може да се поучи от грешките на другите, но по-обикновеният трябва да сгреши сам, за да осъзнае. Не ти се сърдя, но и те са хора какво като са сгрешили, ще се поучат. Лека!
232
3
 
6
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
До онзи който псува на куче в коментара долу - Грозно пишеш приятелю, грехота е да желаеш злото на другите. Моля се, да се видиш отстрани какво допринасяш на света?Ако майкa ти бе там, така ли щеше да говориш? Ако покажеш на майкa ти какво си написал, тя би ли се гордяла с теб? Чудя се, жена ще се намери ли да те обича с този речник и ако имаш една до себе си, то тя какво мисли за това което си написал? Срамота е приятел, 2 сутринта е, вероятно си пълнолетен, а такава жлъч. Стегни се.
231
1
 
9
 
! Отговори
Countdown преди 4 години
Остават 237
230
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички които са имали какъвто и да е контакт с куранавируса дефакто са изкарали някакъв вид вирусна бременност след което Светът най после се убеди че мъже и жени че и стари и млади могат да забременеят стига да да имали контакт с подходящ забременител демек скуранавируса и тека първо вируси по късно насекоми, *** ще раждат докато Дарвин-две напише липсващия трактат за еволюцията от вирус през въшка та се стигне до кербална фйшкия
229
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако вземат 10-те милиарда заем, да ги тръшне короната дано
228
14
 
7
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Господи, моля те, прости на всички онези които използват словото със зли цели. Господи, моля те, накарай всеки да се замисли защо еволюираха тези ДИХАТЕЛНО-ПЪТИЩНИ вируси. Господи, умолявам те научи човека да мисли за Земята, преди да мисли за Марс и Луната. Моля те, позволи на тези които боледуват да оздравеят, дай им нова общочовешка цел и нов начин на мислене. Господи, нека всеки зад волана и всеки запалил цигара се замисли, дали това е въздуха който заслужават бабите, майките и децата. Амин!
227
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВъзмУтен, ми подай сигнал в РЗИ Смолян, вместо да се жалиш по форумите...
226
4
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Чудя се кой разреши в манипуционната на Рамус в Смолян да вземат кръв за COVID-19? Тя се намира в един килер 2 на 3 м.до тоалетните на останалите лекарски кабинети. Миналия ден бяхме с бременната си съпруга на контролен преглед и започнаха да идват за кръв за теста идващи от чужбина! Някаква журналистка пуснала"новината", че се вземат вече проби за вируса! Мястото въобще не е подходящо! То бива печалбарство, но не и тук!