Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас

Премиерът се възмути на критиките на президента
Обновена: 3 апр 2020 13:51 | 3 апр 2020 13:45, Нели Христова
699
Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отговори на критиките на президента Румен Радев за извънредното положение. Той бе на посещение, заедно с генерал Мутафчийски, в завода "Арексим" в Смолян, който произвежда защитни маски и очила.

"Аз сутринта му се обадих, да му изкажа съболезнования, в чисто човешки план. Просто се чудя... в ден, в който баща ти е умрял, да говориш нелепици. И аз няма да го направя. Просто приемам, че всички тези нелепици, които е казал, защото цял свят е направил като нас, ЕК прие варианта 60/40, стотици фирми вече са се записали. Можем много да говорим, но в такъв тежък за него ден, аз не бих си го позволил. Нямам такъв морал", заяви премиерът.

"А иначе бих казал за мерките - един родител, който си обича децата, когато трябва да го заведе на ваксина или когато трябва да го заведе на зъболекар, детето плаче, дърпа се, страх го е, но истинският родител знае, че само това може да му спаси живота за в бъдеще и то да е здраво. И колкото и на майката, и на бащата да им е криво, че това дете страда, те го завеждат и правят тези манипулации. Това мога да кажа", каза Борисов.

"Толкова и нас ни боли. Но ето, ако президентът счита, че извънредното положение е ненжуно в цял свят, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата. Да оставим народа без извънредно положение, да го уморим. Буквално - това е предложил днес той. Като някоя дърта свекърва, ама от тези злобните, само ходи и върви след нас. Ние обикаляме България, за да възстановим производсвото, да дадем бизнес, да им дадем поръчки, хляб да ядат. И някой излезе, дали му там листчето, каже пет приказки и се прибере", допълни още премиерът Бойко Борисов.

Той се възмути, че Радев не е отговарял на журналистически въпроси и нарече това цензура.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


699
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
567
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес доктор от Св Ана покани президента и др които искат да дръпнат две три глътки кислород от заразени с корона вирус и да демонстрират после как се лекуват безпроблемно те и семействата им. Нека Радев бъде пръв, Деса и Корни след него. Може и всички бспари след тях, стадно да прихванат както се казва. И по една декларация, че това ебезобиден грип и отказват лечение, понеже е лъжа. Радев, дай пример!
566
4
 
34
 
! Отговори
Правило преди 4 години
Снахата трябва да слуша свекървата,нищо ,че е по-дърта.Но най-вече мъжа си от Симитли...
565
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко мани я свекървата -тя превърте от злоба и завист -сака Власта дори с цената на Хиляди хора ! Я,кажи на Народа колко струва подръжката на резиденция Бояна ,слуги,шофьори,готвачи ,парно,ток,вода, и тн екстри - че го слинеш тотално тоя плямпалник 1
564
8
 
45
 
! Отговори
тодор преди 4 години
Пожарникарчето се държи като ощипана мома,!!!????
563
39
 
22
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Що бе не сте доволни от Прецедента ? Я как добре си прочете лисчето. Май най добре е генерал Деси да вземе нещата в свои ръце. Интересно ми е журналята защо се правят на 3 и половина и не смеят да "протестират" че не ще да му се задават въпроси ! Наистина тоя Радев е неграмотен в пълния смисъл на думата !
562
8
 
21
 
! Отговори
Докото генералите преди 4 години
си ги мерят, народа мре в нищета. На следващите избори пак такива си изберете, ако сте живи до тогава! *** народ, проста управа! Излиза, че интелигенция няма, само *** в тази държава, затова младите бягат, но се оказа, че и на запад са такива, особено в ЕС!?
561
36
 
15
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 4 години
РАДЕВ ? Нещо да кажеш за ЧЕРНОБИЛ ?
560
42
 
29
 
! Отговори
Еми преди 4 години
Не го харесвам Бойко,но в случая е прав!Радев е неадекватен.
559
33
 
19
 
! Отговори
Бат Сали преди 4 години
Били възмутени ?Мачкай БОКО
558
31
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо( като) дърта свекърва та радев СИ Е дърта червена свекърва
557
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
радев що не си дари заплатата и със свой средства и тия на екипаси не организира болница .А и оная баба яга женаму що не е вече доброволка като медицинска сестра Царя по времето на испанския грип Тъй е направил въобще радев е бсп гл,,ист и страхливец
556
21
 
17
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Не като дърта свекърва а като дърта Деса дето плаче за к.ур щото пречедента е вече импотентен и избива комплекси, че Деса предпочита пич като Бочко вместо РадефффффЩото във спалнята им дрънкат скелетите на умрялата съвест и морал на *** *** чурвен г.ъз Злорадефффффф. Десо - сбърка *** - селтачко. Он е аутсайдер. Дано отиде в масква та да се короняса или да короняса господарят си ***. Амин - дето се казва.
555
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като престоите 2 месеца вкъщи, ще се превърнете в безволеви дробчета и ще изпълнявате и с вирки, за да не ви ударят един шамар. Излизайте и ходете. Извънредното положение е противоконституционно.
554
17
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма смисъл Бойко Борисов да се противопоставя на Радев.Бойко Борисов е горд,че е прочел само една книга,а аз се срамувам от него.Радев ще е все повече уважаван,а Бат Бойко ще го запомним с некадърноста,нарцисизма и безмислените опити да ни убеди му колко е велик.
553
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цензурата тука е огромна!!!Коментарите ПРОТИВ БОЙКО СЕ ТРИЯТ!!!!!!!Защо? Бойко Борисов ли Ви назначава бе?Той ли плаща?Докато го подкрепяте,ще сте просяци с гузна съвест!!!
552
4
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ако бе направил жеста да седнете на една маса и лидерите на политическите партии и призовете хората да спазват правилата,това бе решението,ако бяхте дали едни пари на ниските пенсии,самотните майки,инвалидите,ако бяхте подпомогнали малките фирми даващи хляб на милиони..щях да те призная за Държавник пич..олигарсите са такива защото ги обслужвате като трупате дългове и им позволявате да крадат,да не плащат данъци,давате им обществени поръчки а те на вас гласове..мафия,спазвайте правилата и си пом
551
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дори и бай Тодор навремето не си позволяваше да говори такива простотий ...
550
3
 
17
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ние не сме просяци да ни дарявате от откраднатото от нас,Справедливостта и обичта към Народа и Родината ни ще ни спасят
549
28
 
14
 
! Отговори
Евала! преди 4 години
"Радев ходи като дърта свекърва след нас." - по- удачно сравнение от това на Бойко Борисов за Радев не може да има! Евала!
548
9
 
36
 
! Отговори
BлкК преди 4 години
Срам ме е от тази ТИКВА. Това си е. Мутра от 90-те. Не може да се надскочи. Монолози и винаги е прав. Няма друго мнение. Само клакьори и *** събира.