Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас

Премиерът се възмути на критиките на президента
Обновена: 3 апр 2020 13:51 | 3 апр 2020 13:45, Нели Христова
699
Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отговори на критиките на президента Румен Радев за извънредното положение. Той бе на посещение, заедно с генерал Мутафчийски, в завода "Арексим" в Смолян, който произвежда защитни маски и очила.

"Аз сутринта му се обадих, да му изкажа съболезнования, в чисто човешки план. Просто се чудя... в ден, в който баща ти е умрял, да говориш нелепици. И аз няма да го направя. Просто приемам, че всички тези нелепици, които е казал, защото цял свят е направил като нас, ЕК прие варианта 60/40, стотици фирми вече са се записали. Можем много да говорим, но в такъв тежък за него ден, аз не бих си го позволил. Нямам такъв морал", заяви премиерът.

"А иначе бих казал за мерките - един родител, който си обича децата, когато трябва да го заведе на ваксина или когато трябва да го заведе на зъболекар, детето плаче, дърпа се, страх го е, но истинският родител знае, че само това може да му спаси живота за в бъдеще и то да е здраво. И колкото и на майката, и на бащата да им е криво, че това дете страда, те го завеждат и правят тези манипулации. Това мога да кажа", каза Борисов.

"Толкова и нас ни боли. Но ето, ако президентът счита, че извънредното положение е ненжуно в цял свят, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата. Да оставим народа без извънредно положение, да го уморим. Буквално - това е предложил днес той. Като някоя дърта свекърва, ама от тези злобните, само ходи и върви след нас. Ние обикаляме България, за да възстановим производсвото, да дадем бизнес, да им дадем поръчки, хляб да ядат. И някой излезе, дали му там листчето, каже пет приказки и се прибере", допълни още премиерът Бойко Борисов.

Той се възмути, че Радев не е отговарял на журналистически въпроси и нарече това цензура.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


699
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
547
7
 
20
 
! Отговори
xmmm преди 4 години
Работата си е работа Борисов независимо от личните събития, дали починал,дали се родил, дали е болен това са лични неща и не може да влияят на работата.Голям праз че си изпратил съболезнования, дай сега затова да си трае и да те хвали. Я питай артистите колко пъти излизат на сцена - болни,починал близък и какви ли не лични случки имат,ама е на сцената.Много ти се иска да вземеш 10 млд да ни заробиш нас децата ни внуците и никой да не гъкне. Е няма да стане, ще си останеш с едното жалко плюене, плювач долен.
546
13
 
8
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 4 години
БОКО днес изби рибата ,Само така ,
545
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Бацо днес дойде хубава вест от Америката. Самолетите щели да са готови през ... 2027 г. Честито!
544
4
 
28
 
! Отговори
psccc преди 4 години
И какво точно ми предложи правителството - затварям се в къщи и стоя без пари, гладен и сметките валят за ток, парно и ала бала,видя се че хората които ги хвана вирус ги изпуснаха щото ги мотат и не починаха от вируса де факто а от късната реакция на лекарите.Четете случаите да видите как размотават хората.Че за какво ми е правителство и без тях мога да стоя в къщи без работа, само ги хрантутя, а аз да мра като съм в беда.тия дето слушате борисов не сте у ред.
543
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Бойко този самолет е назначен само да хули и да саботира държавата . Трябва да бъде съден за държавна измяна.
542
7
 
23
 
! Отговори
blaaa преди 4 години
ба си, тоз може ли един път поне да излезе и да не плюе по Радев, едни думи, едни злоби, бе ще пукнеш и без вирус от злоба бе. Президента те ктитикува и правилно, а ти отговаряш само със злобно мучене.Сигур знаеш от опит как мак'я ти свекърва е изгонила жена ти, изби рибата че не може Радев да те критикува кога е загубил близък, кажи кога са подходящите дни да знае Радев, че и за морал говориш, ти дето отдавна требше да си у централния.
541
2
 
21
 
! Отговори
baffff преди 4 години
на *** тикви дет са останали у БГ да крепят шайката да им обясня че причина за смъртността е не вируса който води до тежка пневмония при някой,а до липсата на подготовка за бедствия в правителствата по света -дали е земетресение, наводнение, болест, всеки има заделен фонд за бедствия.Защото пневмонията се лекува когато е навреме, но тук се видя че нито фонд за бедствия има, нито милиардите дето се осигуряваме са налице,изядени са а за нас само затворени у дома без храна и заплати и ако се разболеем няма никой.Толко от герб управата и герберското НС, пък вие си се кланяйте на бащицата колко
540
5
 
4
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До Хан КрумХане освен от коне, лъкове и стрели, от кога започна да разбираш от самолети/летателни тела, м?
539
15
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До Нищо новоБъркаш червенотивеник - не съм ***. Просто се кефя да казвам истината за простотията, злобата, зависта на прецедента първи и последен мандат. Човека когото ще съдят за държавна измяна, човека зарязал законната си съпруга заради любовницата си която уреди със три заплати на държавна сметка и който се опита да осуети проверката срещу себе си, човека взел солидна комисионна за Грипените и купил апартаменти на безценица. За него ми е думата. А пък си ви мразя безплатно.
538
4
 
15
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Хан Крум: Ако Бойко е олицетворение на ч'алгата в политиката, ти си образец на ч'алгата в тролването. А бат'ти Бойко ще се коригира още много пъти, но винаги ще твърди, че пак (за пореден път) е направил каквото трябва.
537
8
 
22
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Бойче как върви далаверта по ограбване на българското население, което затваряте по домовете принудително и му давате възможност да тегли кредити които неможе да връща и ще трябва да продава , м??? пп. герб неможе и несъздава благоприятни условия за работа, точно обратното съсипва възможностите за работа на тази територия
536
22
 
8
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Не като дърта свекърва а като дърта, креслива, злобна и завистлива мисирка.
535
6
 
20
 
! Отговори
true преди 4 години
тези мерки със затваряне на хората са в интерес само и единствено на управляващите. Да икономисат пари за лечение, да запазят доктори и материали за тях си,а ние нямаме достъп до здравеопазване. Здравно осигурени сме ама милиардите се харчат само за тях, а за нас ни лечение, ни тестове. Щом сме в къщи армията да доставя до всеки дом безплатно каквото е нужно, без заплати и вие управниците, лечението да е за всеки един, не само за вас. За безумния заем ти се полага разстрел за държавна измяна.Изкара нарочно полиция и армия да взимат заплати да си осигури гърба ако недоволстват че са в неплатена
534
10
 
20
 
! Отговори
yyyyy преди 4 години
борисооов,ако 3 папи са те галили,няма да те спасят от божието наказание.Ще си платиш цената съразмерно на престъпленията ти.Това грозно безкрайно плюене срещу Президента Радев без причина ще си го платиш.10 млд теглиш без да ти пука, да стояли, ама плащането с безумните лихви и условия си върви,нали!що не кажеш с плаваща лихва ли е,което значи при криза може и на 1 лв да ти иска 1000лв да върнеш.И странно точно след "похвалите" на стрина сталина и хоп на другия ден заемче,а политическите условия които се поставят сега при отпускане на заем си мълчиш,а! Дано скоро си получиш наказанието,аз сам
533
7
 
16
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
Не ме интересува какво казва този човек. Интересува ме, че цените на много продукти и стоки излетяха в космоса! Не стига, че няма заплати а и цените летят нагоре с по 100 - 300%. Какво иска този човек аплодисменти ли? Въобще не му пука за нас!
532
10
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Бойко е олицетворение на ч'а;гата в политиката. Свикнал е да чува само себе си, а всичко критично приема за нялепица. В последните дни по три хиляди човека се освобождават от работа, но занего е по важно че "ЕК прие варианта 60/40 и стотици фирми са се записали". Крачка напред - две назад. След седмица-две варианта 60/40 ще бъде променен, ще се сети правителството и за други мерки, но Бойко няма да се извини на президента Радев за днешните си приказки.
531
18
 
6
 
! Отговори
корни преди 4 години
Само така БОКО
530
7
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Прага на търпимост на българите е по-висок ли? Не много обаче!
529
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти да не би да си грък ,бе!? Ти си българин и трябва да си свикнал....
528
15
 
19
 
! Отговори
име преди 4 години
Без да имам никакъв респект към Слънчицето, но за президента е напълно прав. А като гледам и Корнелия - и тя си търси само трибуна да говори пред милиони хора, затворени у дома си. Даааааа обаче (малко като в песничката на Черно фередже, тук идва обрата) за да има полза от това, трябва да има какво да кажеш. А те и двамата няма какво да кажат - президента не предлага нищо, сериозно изгледайте го, изслушайте го и 10 минути да говори - нищо! Корнелия още по-зле, тя просто е на 180 градуса на Боко!