Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО

Спорът ми с Радев бе решен от здравната организация, заяви премиерът
605
Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО
Снимка: МС

Въведените мерки срещу разпространяването на коронавируса по време на извънредното положение у нас няма да се разхлабват, увери Бойко Борисов.

"Включително от Световната здравна организация са излезли с категорична позиция, че това не трябва да се прави към момента", каза премиера по повод критиката на президента Румен Радев.

Още по темата
Борисов посочи, че СЗО е решила спора, като официално е признала, че социалната изолация трябва да продължи.

"В рамките на днешния и утрешния ден, до парламентарния ден в понеделник, ние като партия ще имаме решение какво да гласуват по промените в Закона за енергетиката", увери премиерът по повод казуса с Теменужка Петкова, чиято оставка бе поискана от работодателски организации.

Радев за дългата изолация: Мизерията не е спасение от вируса!

Мотивът им е, че на бизнеса няма да бъдат възстановени над 45 млн. лева, след като "Газпром" възстанови парите на "Булгаргаз" заради поевтиняването на газа.

Има спор, в момента не мога да кажа кой е прав, заяви Борисов и допълни, че до дни ще коментира и този казус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление нашият Премиер затъва.За да се справи в тази мн трудна ситуация или Премиерът ще трябва да подмени всички от ГЕРБ, които му мътят водата, лашкат го да се държи като клюкар (семейството на Нашия Президент), и допълнително го подтикват да говори вулгарно (обидни думи срещу Президента). Нашият Премиер има много подли и злоради съветници. Например Биков до неотдавна гавореше каквили не врели некипели срещу самия Бойко. Днес е първи викняч .
410
21
 
15
 
! Отговори
ББ преди 4 години
и от мъката и смъртта на хората правите политика,използвате я за да запазите властта,Президента предупреждава да не умрат повече хора от глад отколкото от вируса,голямата част от хората са съзнателни,плащаме ви да работите за просперитета на Народа ни не да ни продавате,Парламентарна Република сме и е престъпление и нарушаване на Конституцията да разпореждаш какво да прави Парламента състоящ се от 80% зависими "бизнесмени","патриоти","лошият" Президент единствен имаше смелоста да ви се опълчи
409
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
451Нина, какво все още правиш в България " с отличен немски и добър английски"?
408
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДрОгаре събирайте се на групи възможно по големи....."докажете", че "няма" пандемия....природата ще ви докаже обратното.
407
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всички хейтъри малко статистика. Починалите от коронавирус в България са 2 души на 1 милион население. Много по-малко от прехвалените т.н. Западни държави. От тях най-добре се справя Германия с 17 починали на 1 милион население. Най-зле са Италия с 254 и Испания с 253 починали на 1 милион население. САЩ са с 24/милион но са още в началото на кризата.Благодарете се че не са ви се паднали техните управляващи.
406
0
 
5
 
! Отговори
Свободна професия преди 4 години
Какво правят самотни майки, на свободен наем, освободени от сфера, която няма перспектива скоро да се появи отново-става въпрос за речни круизи, чийто основен контингент са пенсионери с минимална възраст 60+.Не се знае и кога ще отворят хотелите по Златните- моля ви, търся спешно работа.Нямам и спестявания.Жена на 42 г., с отличен немски и добър английски, може и дистанционна работа от вкъщи:ninanikolova***mail.bg
405
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Епъл, Гугъл, Фейса и другите технологични компании управляват хората и ги вкараха в паника"Дори да не ги използваш теб глупостта ще те "вкара" в паника.
404
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефе, вечерах краставици.
403
19
 
14
 
! Отговори
Християниин преди 4 години
Боко каза, че след 2 седмици ще сме в ада. След 2 седмици е Великден, бази Боже България от беди и българите от необразовани самовлюбени управници.Икономиката, ***!След вируса идва гладът, после увяхнал гербер и после ще се оправим, дай Боже!
402
7
 
20
 
! Отговори
БатБулгар преди 4 години
Червените окултисти никога не са взимали власста по честен начин. Комуниста прави атентати, взривява църкви, избива капитани от войната спасявали децата им, по време на Чернобил се бяха окрили, а майка ми с бебето в корема - бере салати на полето. Масларова си купуваше розово бентли с крадените пари от социалните домове... Още ли искате БСП? Пак ли искате Виденова Зима? Пак ли искате седянки? От Семейства с по 7-8 деца преди комунизма, останахме без деца в началото на 21 век. Това е ГЕНОЦИДА
401
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас!Тоя Радев абсолютно неадекватен на ситуацията!!!!Този път май сгреши доооооста - хайде признайте *** червени :) Целия свят е пламнал (Пандемия), а ти да зовеш за сваляне на мерките, еееее не , къде живее тоз човек! Президент - едва ли
400
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз мислех, че СЗО пита тиквата-гений.
399
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А в Идлиб ко стааа ?? Мир има ли ?? Башар как е ?? Стига с тоя еврейски вирус !!!
398
19
 
17
 
! Отговори
Полина преди 4 години
Ей тукво смотан, Радев ти каза истината и ти се *** нали? Кога в изявлението си президента каза да се вдига извънредното положение и да се отварят кръчмите. Попита вас управляващите какви мерки предприемате, че 1500 лв. Без лихвен заем не е подпомагане. И ВСИЧКИ ВАШИ ДРЪНКАНИЦИ КОЛКО СТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА. БОЙКО ТИ СИ ЯСЕН. ПАДА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ИСКАТ ТИ ОСТАВКА ИЛИ ТИ САМ ЩЕ СИ Я ДАДЕШ И СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИТЕ СИ ТРЪГВАШ И ОТИВАШ ДА СИ ХАРЧИШ ПАРИТЕ, А НАС КУЧЕТА НИ ЯЛИ.
397
16
 
16
 
! Отговори
MUXOBOIKO преди 4 години
Коронавируса и ГЕРБ си тръгват заедно
396
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Епъл, Гугъл, Фейса и другите технологични компании управляват хората и ги вкараха в паника. Доказаха, че са мн по-силни от държавите и всички им играят по свирката. Дори САЩ, Китай и ЕС.
395
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От соц изолацията печелят Епъл, Фейса, Гугъл, Самсунг, Амазон и другите топ 10 компании, които общо държат десетки трилиони долари. Добре ли е, хората по цял ден са във фейса и им пускат реклами, търсят в гугъла и пак реклами. Купуват си дори хляб и ТХ от Амазона. Плякат на интелските процесори, самсунги с андроид и айфони. Чудите ли се защо е цялата драма?!?!?!
394
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДаАз съм по-склонен да мисля, че получават пари за тия драсканици. Просто би било абсолютна лудница да се окаже, че това са хора, които наистина мислят по този начин. Означава буквално, че са за освидетелстване: световни конспирации, отказ да погледнат очеизвадната реалност, брутална омраза и комплексарщина, безсилие и неадекватност, тъпотия ....
393
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Краят наближава ,още малко търпениеКоронавируса и ГЕРБ си тръгват заедно , карантинната изтощава вирусите !
392
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В селото е истината. И нищо друго. Сам човек да си произвежда, както е било преди 100 години. Много животни, земи, деца, но далеч от всички хора, вируси и гадни новини. Нищо не искам да чувам. Искам да си живея живота спокойно и не обезпокоявана. А гражданята да треперят по апартаментите дет са се завели.