Радев и БСП били виновни, че няма да имаме пари от ЕС

За Плевнелиев той и БСП ни отдалечили от Еврозоната
Обновена: 5 апр 2020 15:00 | 5 апр 2020 14:39, Камелия Цветанова
598

БСП и Радев са виновни, че няма да получим пари от ЕС, защото те всяваха страх за еврозоната, смята президентът в периода 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев.

Според него те са тези, които всяваха страх от Еврозоната.

"Ако бяхме сега в чакалнята, България щеше да получи немалка помощ. Сега ще се оправяме сами. Икономиката ни няма бързо да се възстанови", предупреди той в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

А специално за Румен Радев Плевнелиев коментира: "Аз вече го наричам непрезидента Радев, защото той отказа да е президент, а седи някъде отстрани и води своите малки кампаниики".

Още по темата

"Само общи приказни, нито едно предложение, нито едно решение. Това е непрезидент, който се опитва да окупира властта. Той се заиграва със страховете на хората, но не дава решения и това го прави един обикновен популист от многото които виждаме", обвини още Плевнелиев.

Според него вече сме изправени пред две кризи – здравна и икономическа.

"Най-малко три месеца ще са нужни за социална изолация, а в цялата си фаза тази криза ще трае още две години", смята той.

Според него мерките, които предприема правителството у нас са навременни и правилни.

"Врагът е невидим, ситуацията е много тежка, кризата е дълбока, призна той.
Плевнелиев смята, че икономиката ни няма да се възстанови бързо, но все пак България стои добре на фона на останалите страни.

"Трябва да вземем дълг, трябва да имаме кеш, защото тази криза е непресказуема", настоя той. 

Той прогнозира, че България ще остане на дъното поне година и половина – две.

"Изключително важно е да сме заедно и тук не прави чест на Радев и на БСП в една толкова сложна ситуация да продължават да клатят лодката и да се опитват да я обърнат“, скочи още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко тръгни си , докато можеш търпимост вече няма Един съвет ,изгледай филма за Нелсън Мандела
374
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНикой не те е вързал в България. Свят голям, телени огради, както до 1989 г. няма, никой няма да те спре, никой няма да стреля по теб. Може в чужбина да се реализираш, ама не вярвам, там *** на путинска заплата и *** няма.......------------------Аз обичам България и това е моята държава и ти нямаш право да ми казваш какво да правя,нито кое е добро за моята държава,напълнихте гробищата,за да се задържите на власт,а населението не живее добре - факт!А в чужбина си живея отдавна
373
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберите(Бойко) теглят заеми и плаща на много високо,за да стои във властта и го пазят, но тези пари ще тегнат върхунаселението като примка на шията му поколения наред!Той си купува властта,а сметката народа ще я плаща.
372
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 398Росен "респектира" с това, че е комсомолски секретар! И като такъв, има богат опит като комсомолски секретар!!!
371
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 401Никой не те е вързал в България. Свят голям, телени огради, както до 1989 г. няма, никой няма да те спре, никой няма да стреля по теб. Може в чужбина да се реализираш, ама не вярвам, там *** на путинска заплата и *** няма.......
370
5
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Бре, мислех, че Станишев или Путин са виновни, а този път се оказа Радев...
369
8
 
21
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ей на това му се вика: "Кой ми c*a y гaщ*ите!!!На кривата ракета, Космосът и пречи!България изпълнява всички критерии за Еврозоната с изключение на един: И той е валутния борд. Формално нямаме инфлация.Обаче България е прецедент: Няма друга държава във валутен борд кандидат за Еврозоната.Вината не е на БСП, най-малкото на Радев (който няма нищо общо с БСП).
368
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента живеем в абсолютна фашистка диктатура,факт!В момента всеки инакомислещ е преследван,мачкан или убиван,а българите живеят най-зле и най-бедно в Европа - факт!
367
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
радевите ***, барабар с радевия - в сибир, защото сте опасни за Европа и България. Питам се, след като протестирате срещу мерките срещу коронавируса, защо стоите по цял ден в къщи и тролите??? Излезте, разходете се, направете си купон проведете изборите си за шеф на БСП-то....и докажете, че сте безсмъртни. Ама, не, само тролите.
366
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова много милиарди изтеглиха,а народа една стотинка не получи и пенсионерите живеят в мизерия,но иначе ще ги плаща,БСП са абсолютно прави,да престанат да теглчт огромни заеми от които страната ни потъва!По един милион на човек да бяха дали от тези многомилиардни заеми,сега щяхме да цъфтим и се развиваме,а не да затъваме в блатото!
365
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Росен респектира! Той е реален обединител на нацията. Всичко го ненавиждат, без разлика на партийна и полова принадлежност.
364
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен Радев ми харесва,не виждам да е окупирал властта,други са окупирали властта от години и населението ни живее зле,а гробищата се пълнят и медии се затварят.И стига с тези заеми,гробарите ни вкараха в блатото с тези огромни заеми,от които хората в България не получват нищо,а се разпределят между политическите олигарси!
363
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господин Плевнелиев, мотора ви вече грее много.
362
9
 
15
 
! Отговори
123 преди 4 години
Алоуу, рИдакцията, ако не спреде да пускате тоя с неговите плоски съждения спирам да ви чета сайта. Заради такива ме е срам че съм българин!!!!
361
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала Плевня! Надскочи личния си рекорд по събрани пцyвни.
360
7
 
15
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Мистър 8 %, мисля, че дори оная мисирка Цецка Цачева и Дори Цвета Караянчева имат по-висок рейтинг от неговия. Всеки който иска да се занимава с политика избягва дори да му споменава името за да не му се срине рейтинга )))))Горките му синове, как ли преживяват този срам..
359
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, до кога ще му публикувате безумните бълвочи на тоя ***?
358
8
 
14
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
На Росен мненията са винаги на първа страница. НЕ ЗАЩОТО СА ВАЖНИ, а защото събират тълпата и веднага има 300-400 коментара. Всички го м..дръсат виртуално, горките му деца как ли се чувстват хиляди хора да хранят баща му. Сигурно го молят да спре с изказванията, но той е мазохист
357
6
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
какво стана с фолксваген нали обеща нали виждаш колко си бос Росенчо скрии се бее бързоо да те не види Боко
356
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз имам само един въпрос - боце все се хвали в гърдите колко пъти е бил БСП на избори.Сега какво излиза - или боце лъже, да не казвам като какъв, или е толкова некадърен, че не може да ги бие както трябва?А другарю плюбнелиев - може ли да коментирате горния въпрос, като магарето, за което герб ви посочи?