Във време на криза институциите трябвало да са единни

Не бил моментът всеки да мисли за политическото си бъдеще
47
Във време на криза институциите трябвало да са единни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова в кризисния момент е важно всички политици да покажат съпричастност и да демонстрират общото им желание за излизане от кризата и подпомагане на най-уязвимите.

Още по темата
"Решенията за мерките се взимат след диалог, трябва да се гледа общия баланс, защото държавата трябва да разполага с достатъчна ликвидност. Всички системи в държавата са свързани“, коментира тя пред БНР.

По думите ѝ в период на криза всички институции трябва да демонстрират единство.

"Затова не разбирам критиките на президента... Полезно е в тази ситуация да забравим противопоставянето и да покажем, че мислим не за политическото си бъдеще, а как да преведем държавата през това предизвикателство с най-малко жертви – физически и икономически“, посочи Дариткова.

Според нея в този труден момент съзнанието на хората е важно, като са важни контролът и самоконтролът.

"Здравната система се справя, защото се натоварва равномерно, важно е да се спазват мерките за карантина и социална изолация“, призова тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
8
 
! Отговори
Единство преди 4 години
То е като ИП. Нещо се праве, не не се чувство. Хората са оставени сами да ке справят и с вирус и недоимък. Ще има единстно ако всички управляващи и депутати излязат за 3 месеца в нелатен отпуск или са те получават никаква заплата за времето на ИП, и да не ги возят в служебни коли и тогава да взимат решения. На чужд гръб всичко изглежда чудесно. Да ке откажат за 3 месеца от заплати и допълтителни доходи министри и замове, г-жа Фансъкова и тейните зам., депутатите и те. Ето вече 3 дена има намален
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като видите зор ни молите да сме единни,за да не ви разваляме рахатлъка,а когато е спокойно се гаврите с нас-майки на деца с увреждания,мед.,сестри,пенсионери на ръба на оцеляването,цял един народ,който още не е избягал.
13
2
 
21
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Няма как всички да са единни с глyпoстта на ГЕРБ.
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във време на криза столична община дава 550 000 лв.за автомобили.Това се казва съпричастност,единение и борба за икономии!?
11
3
 
20
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 години
Дариткова е Заразена и се лекува в СПЕЦ Условия .Такива трябва да се изринат от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ .СОЦА беше по-добър - имаше 25 човека със СПЕЦ РЕЖИМ .
10
2
 
16
 
! Отговори
наивен преди 4 години
Ами аз съм готов да работя заедно с тази глуповата селска женица /не ми се вярва че е доктор ,ама той и пожарникаря каза че е доктор ,така че няма проблем/.И да си делим нейните приходи на половина.Веднага можем да започнем.Даже докато се лекува ,мога да я сменя изцяло в тежките отговорности.По десет пъти на ден ще викам "както Премиера ,каза".
9
1
 
24
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Единни А? Е кво ми е общото на мен с теб, че да.... Работя по 5мес в чужбина за залък хляб и всичко влиза в Бг и такива като мен държат тая държава щото няма чужди инвестиции, а се връщат изпраните пари. А ти? Над 15000 лв ти е заплатата и на всеки 3мес се актуализира. Продажници скапани. Нищо добро не ви желая. Дано си платите на тоя свят само се моля...
8
2
 
26
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
Какво стана с маските ,които Тиквун обеща?Стана месец , а маски няма.И цената от 3.50 не е ли малко "герберска" ,защото реално струват доста под 1лв?-Г-жо Дариткова ,Данчеее ,не ви ли е срам да крадете като хали и в тази криза бе?Не си напълнихте вече дълбоките бездънни гуши?
7
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев ще се зарази ли доброволно да покаже че е мъж и че мерките са диктатура на ГЕРБ, или ще продължава да е жалък страхлив лицемер?
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да са единни за да могат да усвоят повече мангизи.
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тя тръгнала да ни води в тази криза.И тя не разбирала думите на президента.А разбра ли къде изчезнаха цели 5 милиарда за 3 седмици?
4
2
 
26
 
! Отговори
Селчо преди 4 години
След като мерките са правилни и навременни вие д- р Дариткова защо сте с вируса?
3
2
 
20
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
Тази се.лъ.ска паача да си носи вирусите в помашките села , и да не си отваря лъжливата герберска уста!От герберясал вирусоносител акъл не взимам.Ако забраните на тиквената хунта вършеха работа ,защо докторицата не ги е спазвала?
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
трябва да са зад народа си и да гледат за тяхното добро а не да ги лишават
1
1
 
29
 
! Отговори
факт преди 4 години
само дето кризата е малко политическа?