Борисов към Херо Мустафа: Единни ще успеем!

Стратегическото ни партньорство продължава, допълни Мустафа
7 апр 2020 15:00,
100
Борисов към Херо Мустафа: Единни ще успеем!
Снимка: Правителствена пресслужба

Министър-председателят Бойко Борисов проведе днес среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа. В хода на разговора бяха обсъдени усилията, които двете страни полагат в борбата с коронавируса. Друг акцент на срещата бяха инициативите, които посолството на САЩ подкрепя в помощ на България по време на извънредното положение, съобщава правителствения пресцентър.

Още по темата

Настоящата ситуация изисква да бъдем единни, солидарни и да си помагаме. Така ще успеем да ограничим разпространението на COVID-19, ще бъдат предпазени изложените на риск граждани и ще бъдат излекувани повече болни, застигнати от новия вирус“, отбеляза българският премиер.

САЩ и България стоят рамо до рамо, както неотдавна отбеляза държавният секретар Помпео. Нашето стратегическо партньорство продължава с неотслабваща сила. Ние сме по-силни заедно“, заяви посланикът на САЩ в България Херо Мустафа.

По време на срещата министър-председателят Борисов и посланик Мустафа спазваха социална дистанция и правилата за безопасност като част от ангажимента им в подкрепа на ефективните мерки, предприети от правителството с цел ограничаване на темповете на разпространение на заболяването в България. Борисов и Мустафа отново подчертаха, че демокрациите ще се справят и с този период на несигурност и ще излязат от него още по-силни.

Министър-председателят Борисов и посланик Мустафа продължиха също така дискусиите по Стратегическото партньорство между САЩ и България, включващо засилване на общата сигурност и сътрудничество в областта на отбраната, както и укрепване на икономическите и енергийните връзки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Ако са ни партньори преди 4 години
и приятели, що не ни върнат 3 милиарда за фърчилата в тия тежки времена
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къв е тоз 200литров бидон
79
2
 
5
 
! Отговори
Летец иСтребител преди 4 години
А това на бюрото на посланик Мустафа е ПЪРВИЯ и единствен за сега F16 поръчан и платен за засилване на Българската военна мощ . Боко лично е получил доставката на изтребителя директно от ръцете на госпожа Мустафа . - Другите сами ще си ги сглобите като дойдат от заводите на ЛЕГО , казала посланичката . Умориха ми се ръцете докато му залепя крилете на тоя . И да ги ползвате само с позволението на НАТО, ей . Никакви своеволия от оня с шкембето, че му забравих името ...
78
7
 
0
 
! Отговори
патриот преди 4 години
Браво на г-н Борисов.Да е жив и здрав да ни управлява 100г
77
1
 
3
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Хахаха. Ами КЛЮНА що е отвънка бе Баце ? Не може да се събере ли ? Или са ти меки ушите и с по-голяма маска бързо кльопват .
76
7
 
4
 
! Отговори
До рубладжиите преди 4 години
Не ги ли преболедувахме вече тия самолети бе, таваришчи? Зеления чорап вече не ги споменава, а вие още подлайвате тука...
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквун е закарал подаръци на Херо!! Маски , шлем, ..чесън..Постила си човека!!Я колко неща има в сейфа на Херо за него
74
2
 
5
 
! Отговори
12_5 преди 4 години
То на Боко и така английският не му се разбира , кой знае как звучи( мучи) с маска!!!То всяка страна май задължително ще изпраща посланици знаещи Български!!Е ако може и да са чели само Винету..Каква ли помощ обещава на Сащ ( преди им подари 3 милиарда)..
73
7
 
3
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Дрогаре, защо няма никакви новини от Пасольството бре?Губернаторът скоро не се е показвал пред крепостните да говори на чист руски за дружбата и за това колко трябва да сме им задължени за това, че ни откъснаха от Европа и света за 45 години!
72
1
 
3
 
! Отговори
Спявка с Маски преди 4 години
Ха-Ха-Ха
71
1
 
11
 
! Отговори
Днес преди 4 години
...мадам Херо е доволна. Заради маските се е отървала от една мазна, лепкава целувка.
70
1
 
10
 
! Отговори
Смях преди 4 години
На дедо Боко черната маска повече ще му отива като превръзка през едното око. По пиратски...
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заедно ще изгладнеем!
68
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъпо е когато медиците в страната имат огромна нужда от защитни облекла, вместо първо тях да ги подсигуриш да изнасяш към Австрия, точно както направи Бацето за да се подмаже.
67
6
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До баба МараИли да върнем реактора на колхозниците и да си искаме парите, а след това да кажем на Матушката да плати за Патока дето го стоим със собствени средства!
66
3
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
да развалим договора за самолетите и да ни върнат парите сега врагът ни е вирусаи мизерията не е нормално да предплащаме нещо в бъдещето а в същото време дасъбираме пари за маски и ръкавици в болниците
65
15
 
5
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До анонимен 71Не. Казали са му да спре да дава стотици милиони всяка година за поддръжката на 40 годишните руски самовари на въоръжение в армията!
64
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали не да наредили на Бойко Коронавирусът да купи още две вехти щайги за 3-4 милиарда долара?
63
1
 
10
 
! Отговори
Притеснен преди 4 години
Боко и каракачанката сигурно ги е хванал короновируса.за това и двамата слабеят.давайте дарение да ги засилим с витамини.
62
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкият-преуморен,отслабнал...жив да го ожалиш!