Борисов към Мангъров: Не ми е приятно да се разделяме по темата

Доктор Мангъров е изказал препоръки за борбата с COVID-19
8 апр 2020 13:46,
112
Борисов към Мангъров: Не ми е приятно да се разделяме по темата
Снимка: Правителствена пресслужба

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с началника на Детската клиника в Инфекциозна болница – София доцент д-р Атанас Мангъров, съобщават от правителствения пресцентър.

Още по темата
 

Премиерът Борисов благодари на доц. Мангъров за неговите предложения и препоръки, свързани с борбата с COVID-19. „Имам голямо уважение към теб и всеки, който е на подобна позиция и лекува хора, се ползва не само с одобрение и уважение. И не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме по една или друга тема", заяви Бойко Борисов.

Макар че ние говорим за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един начин, щабът по друг, но то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме възможност да ползваме всеки ум, за да намерим най-правилното решение“, подчерта още премиерът.

Министър-председателят беше категоричен, че правителството ще продължи да се вслушва във всяко експертно мнение, за да бъдат осигурени най-добрите и работещи мерки за защита на българските граждани и за справяне с последиците от коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
6
 
24
 
! Отговори
Гого преди 4 години
Доцента е много прав , но кой да слуша , гладните бунтове и психясалите ще са много много повече. Мангъров каза : трябва да платим сметката, а Бойко: не, първо тоягите, после солта и накрая ще платим сметката.
50
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мангъров е един нагъл престъпник. Грубо погази това, което каза СЗО, грубо погази какви ли не препоръки от топ лекари по света. Тичпичният бай ***- всезнайкото. В Сърбия имаха един подобен професор, който изреди куп фантасмагории и неверни твърдения стил Мангъров и в момента потъна в земята от срам, а нашият се перчи наляво-надясно. Господин доценте, заменим сте от ВСЕКИ пакистански доктор доцент, който ще взима 1/4 от заплатата ви. Мерси.
49
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли разлика къде ще умреш ,на улицата или в къщи !
48
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав, не прав, рано или късно всичко се свежда до естествения имунитет. И да си седите 2 години по къщите файда НЯМА.Набийте си го в главите ведъж и завинаги.Нито ще има ваксина скоро, нито вирусът ще ви прескочи.
47
1
 
4
 
! Отговори
Тук си прав преди 4 години
До КрайВсеки следващ е по-лош.
46
33
 
14
 
! Отговори
Край преди 4 години
Борисов прави нещата добреЩе си спомняте с носталгия за неговото времв
45
0
 
4
 
! Отговори
Хелминтог преди 4 години
До Бойчо ОгняновИзследванията в тази дисертационна област може да се окажат продуктивни. Както и нематологията може да даде отговор на въпроса възможен ли е вечният живот.
44
2
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Бойко е демократ! Евроатлантик. Изучен, знаещ, можещ!Тоест е кадър на БКП, без желание да се деполитизира през 1991-ва и ще умрете от глад, скоро!
43
3
 
4
 
! Отговори
Бойчо Огнянов преди 4 години
До 11 - АнонименПоздравявам ви.Това е и моето мнение.Дано да има повече мислещи като вас хора.Искам да ви стисна ръката!!!
42
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам за какво събиране и разделяне говори Боко. Човекът срещу него е експерт вирусолог, доцент и изказва свое компетентно мнение по проблема, защитава си една позиция, без значение дали тя ще се окаже вярна слд време. А той е пожарникар и няма как да разбира от неговата област, смешно е, че иска да дава мнения. Самия факт, че след броени дни Германия почва да тества за антитела, а Италия се кани да пусне същия тест свободно в аптеките, значи че човекът все пак ще излезе прав
41
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а малкото Мангърче и то докторче в Токуда, ходи се зазяпва по руси докторки в детското там
40
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бокич, ти представяш ли си някакъв д-р Мангъров да дойде да обяснява точно на Теб огън с пикаене ли се гаси или с пожарогасител?
39
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С изследванията за коронавируса иска да стане професор. Пречат му на изследванията. Затварят хора, заведения, маски, карантини - всичко това пречи на научния подход и природата на вируса. Не се прави така наука. Лечението на хората и ограничаването им пречи на естествения ход на болестта и еподемията, която трябва да се изучи, премери, статистиките да са верни.Наука, наука, наука! Лечението пречи на науката.
38
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако имашв лек, да се доверим на Мангъра, дето се казва ако е пи тежък случая се лекува и ок. Ама то лек няма.....ее сорри, не може 5 милиона да се заразят и да измрат 150000 за един месец.Нека не се връщаме в 14 век
37
39
 
15
 
! Отговори
Бойчо Огнянов преди 4 години
Мангъров е детски лекар.Специалист е по чревни инфекции при бебета и малки деца.Дсертацията му е на тази тема.Изведенъж се изкара най-големия специалист по корона-вируса в България и взе да ръси мозък,все едно е бил в Китай и е изкарал КОВИД -19 на крак.Добре,че има по-умни лекари от този самозванец,че иначе щяхме да станем,като Англия.Виждаме докъде ги докара стадния имунитет на Мангъров.
36
9
 
22
 
! Отговори
Истини за вас преди 4 години
1. Годжи е политическа фигура и е сложен да прокарва кражби и далавери на ГЕРБ от много сладка за целта болница.2. ББ Е КОМУНИСТ. Вкарайте си го в главата, биографията му е образец за такава на БКП фуражкалия.3. ББ е ***.4. Четете само стряскащи заглавия за вируса, хал хабер си нямате от ДНК, РНК. Каквото ви спуснат- това е.5. Икономиката няма да се оправи след отмяната на затворническото положение.6. Икономиката няма да се оправи догодина.7. Всички сте част от икономиката.Бедност иде
35
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 34Гледам, че защитавате ГЕРБ и онзи от щаба. Сигурно много ги харесвате двамата барба ***. Както се казва хайрлия да са ви и двамата плаши путъции.
34
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така управлява неукият - със заплахи.
33
7
 
38
 
! Отговори
Даскала преди 4 години
Бойко Борисов е известен лъжец , манипулатор и мошенник - не му вярваъ доцент Мангъров!
32
6
 
12
 
! Отговори
До 29 преди 4 години
Ти не си лекар. Ти си анцуг, който цял ден гледа Боко и Годжи по тв. Защото шефа ти още ти мята "нЕкой лев" и си гледаш мачове на запис се мислиш за много умен. Успокоява ме мисълта за предстоящата ти бедност, инфлация, безработица. Поздрави!Сложи маската и ръкавиците, запали една цигара с ръкавиците и излез за семки, че свършиха.