Борисов към Мангъров: Не ми е приятно да се разделяме по темата

Доктор Мангъров е изказал препоръки за борбата с COVID-19
8 апр 2020 13:46,
112
Борисов към Мангъров: Не ми е приятно да се разделяме по темата
Снимка: Правителствена пресслужба

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с началника на Детската клиника в Инфекциозна болница – София доцент д-р Атанас Мангъров, съобщават от правителствения пресцентър.

Още по темата
 

Премиерът Борисов благодари на доц. Мангъров за неговите предложения и препоръки, свързани с борбата с COVID-19. „Имам голямо уважение към теб и всеки, който е на подобна позиция и лекува хора, се ползва не само с одобрение и уважение. И не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме по една или друга тема", заяви Бойко Борисов.

Макар че ние говорим за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един начин, щабът по друг, но то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме възможност да ползваме всеки ум, за да намерим най-правилното решение“, подчерта още премиерът.

Министър-председателят беше категоричен, че правителството ще продължи да се вслушва във всяко експертно мнение, за да бъдат осигурени най-добрите и работещи мерки за защита на българските граждани и за справяне с последиците от коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 33Не ни трябва изследване защото явно сме го изкарали това,може и по-рано,може и предния месец,но явно народа ни има антитела.
30
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само доцент Мангъров много водещи вирусолози по света казаха същото като него,но се заглушават от глобалистките медии,и политици. Защо не ми е ясно,нали уж трябва да слушаме експертите по вируси,защото имаме криза с вирус?
29
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ми човека Ви казва истината бе, какво тролите, казва Ви трябва по масови изследвания за да има по ясна картина, кое не Ви е е ясно, с 2-300 изследвани на ден нищо не правите, за да вземете правилни мерки трябва да знаете размера на това с което се борите, огнищата на заразяване, иначе на всеки е ясно подобен вирус само с карантини мерки не може да го победите, винаги ще имате неиндетифицирани заразени и всичко може да избухне с нова сила, пример Япония месец седяха на около 1000 и за 2 дни 4000
28
27
 
13
 
! Отговори
Лекар преди 4 години
Колкото до Мангъров,мисля,че се мята по шкембе с изказванията си!КОВИД19 не е грип и не е нормална грипна епидемия,че да дрънкаш,че трябва да оставиш популацията да се изпозарази и да гледаш сеири като Борис Джонсън,интубиран в ОАРИЛ!Представя ли си Мангъров,ако китайците бяха оставили да протече епидемията по неговият план и маниер?!Това значи да се рзаболеят поне 500 милиона!От тях да измрат поне 50 милиона?Е къде ще ги ровят,кой и защо др.Мангъров!Аман от титуловани г,лупаци!!
27
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Борисов винаги има калинки, а наскоро си взе и един плазмодии, който сложи на шефското място във вма за да оправа бакиите на ГЕРБ и починалия Тонев който крадеше и с ***. А сега Борисов се отплаща на плазмодияя. А може би един ден ще му даде и още по-голям пост. Съшия е станал ганерал през 2017 при управлението на ГЕРБ и Росен Плевналиев.
26
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Менгелъров дава съвети на чужд гръб. Искал да види какво ще стане. Мерките срещу пандемията му пречат на наблюдението и му замърсяват резултатите. Оставка и да дава съвети само на роднините си. Достатъчно го търпяха всеки ден да обикаля да налага мнението си за чужда сметка.
25
5
 
10
 
! Отговори
Лекар преди 4 години
До Анонимен - 11Един човек да каже истината. Браво!!
24
0
 
13
 
! Отговори
Друг Лекар преди 4 години
Ако беше лекар и ако следеше изследванията на учените в момента, щеше да схванеш, че не съветите и неучилите политици оправят проблема.
23
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов няма как да говори с Мангъров на "темата", защото хабер си няма.
22
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Експертният съвет бързо го разпуснаха. Явно не им харесаха препоръките.
21
26
 
8
 
! Отговори
Лекар преди 4 години
Някои хора не спряха с троленето и с глупостите?!Явно,че не се замислят колко бързо може да ги навести смъртта!Затуй и не се цени това,което правителството направи за вас!Не мога да си представя какви ли щяха да бъдат коментарите ако бяхме повлекли крак като Италия и Испания?! Разни индивиди в омразата си към Борисов са склонни да се самоубият или да рискуват живота на близките си,само и само да начешат самолюбието и простотията си,за които няма открити бронебойни патрони!!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щама - да се чете щаба.
19
6
 
37
 
! Отговори
Нисшата прослойка преди 4 години
Избирателите на Боко вероятно са като него. Не знаят езици, говорят некнижовно, със средно образование и надолу са и в момента треперят от вируса, защото друг източник на информация извън щаба и Боко няма!!!
18
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали трябва да има от всичкото па малко ама на управляващите неим харесва да има различни всички трябва да бъдят герб това сега не ели чакай да ти затворя устата че много говориш.
17
6
 
22
 
! Отговори
братя преди 4 години
Не обиждайте Бойко и Доган, и двамата разбират от всичко, една школа са завършили и една цел имат.......пари, пари , пари и .........
16
8
 
25
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОРИСОВ е с ниска културо нулево възпитание
15
6
 
21
 
! Отговори
ББ БКП-то преди 4 години
Ама ББ не е от БКП, бе! Навремето само демократи влизаха в Симеоново. После само демократи ставаха охрана на евроатлантика бай Тошо. Като гласувате за герб гласувата за простите и злобни лакеи на БКП.
14
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко, член на БКП, завършил школата на МВР за пожарникар, нежелал да се деполитизира след промените, охрана на Тато, КОГОТО ВИЕ СМЯТАТЕ ЗА ДЕМОКРАТ.Говори на "Ти" на доцент пред медиите. Това е все едно началник на склад/мутра.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромите са големи циркаджии.
12
9
 
32
 
! Отговори
и преди 4 години
На следващите избори, цялата герберска държавна администрация и зомбираните членове, ще направят пак всичко възможно да вземат изборите и да си задържат работните места.Тиквун няма сметка да сдава властта и да му се прави ревизия, че такива чудеса ще излезнат. А се оказа че ГЕРБ са по жестоки и от ДПС по изборите.