Радев не наложи вето върху актуализацията на бюджета

В извънреден брой на "Държавен вестник" излиза указът
84
Радев не наложи вето върху актуализацията на бюджета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев утвърди Закона за актуализацията на държавния бюджет и Закона за мерките и действията по време на извънредното положение. Това потвърдиха за Нова тв от "Дондуков" 2.

Още по темата


В промените в бюджета, гласувани от Народното събрание късно в понеделник, са предвидени мерки в подкрепа на бизнеса и хората, останали без работа заради противоепидемичните мерки.

За целта лимитът за нов държавен дълг през тази година се увеличава до 10 милиарда лева. Предвидени са 700 милиона лева за капитализация на Българската банка за развитие.

В извънреден брой на "Държавен вестник" ще бъде обнародван и указът за промените в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
12
 
4
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Защо вето ?Да оцелее разсипаната България ще трябват 50 000 000 000 !!!КОЛКО БЪЛГАРИ ПОЛУЧИХА ОБРАТНО ОТ БЮДЖЕТА ПАРИ , ВНАСЯНИ ОТ ВСИЧКИ КАТО ДАНЪЦИ ???ХАЗНАТА Е ПРАЗНА!!!
9
20
 
5
 
! Отговори
Истина и правда преди 4 години
За съжаление президента ни е вече уморен да се бори сам за правата на бг народ заедно с няколко други с будна съвест срещу цяло множество политици,погубващи бг народ с геноцидна политика зародбвайки го под протурска диктатура репресивни закони антисоциален геноцид ромски расизъм преследване за говорене на истината послушване следенеи и огомни държавни заеми, министерски заплати, неправомерни глоби и дори затвор, което определя минимални пенсии заплати и социлани помощи от 200лв и ги увеличва с 5
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За пореден път Радев показва, че е неадекватен популист, черногледец и дистрибутор на кремълските интереси.
7
1
 
12
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Това не е възможно !!!
6
6
 
25
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Хахахаха!!! И пак опит, и пак смешен и отчаян да влезне в новините :) Толкова е жалък Румката в стремежа си да не го засенчат... Дали хората знаят, че от един месец е бил капаците и живее в миша дупка, пази го държавата... В новинарските сайтове пишат за него срещу заплащане (платени статии) и разбира се ги пишат наркоманчетата съветници, които си е назначил. То този едно Честита Нова Година не може да каже като хората!!!
5
1
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
всичко е интереси интереса клати феса политик и капиталист и олигарх емпатия не чуства
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гадев ще ходи ли на 9 май на Червения площад,скапан комунист.
3
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вероятно същото щяхте да пишете и ако беше наложил вето. Я си прегледайте опорните точки, няма ли някоя по-подходяща фраза...
2
10
 
18
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
господин РАДЕВ Е МАША
1
10
 
36
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 4 години
радеф е ПО3ОР!!!