Бойко Борисов: В България има три "Бугати"-та като на Роналдо

Премиерът бе на инспекция на Южната дъга
Обновена: 12 апр 2020 16:06 | 12 апр 2020 15:46, Нели Христова
320
Бойко Борисов: В България има три "Бугати"-та като на Роналдо
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на Южната дъга. Малко преди това, той поиска справката от директора на столичната полиция Георги Хаджиев, който беше на мястото с един от 60-те нови мотора на дирекцията.

По време на живото предаване във Facebook, премиерът коментира и думите си, че бизнесмените трябва да продадат скъпите си коли.

"3 "Бугати"-та има в България, като на Роналдо", заяви премиерът.

"Като казах някои бизнесмени да намалят ролс-ройсовете, за да запазят работниците - с какво съм ги обидил? Исках да защитя работниците. 84 "Ролс-ройс"-а, 241 "Бентли"-та, 123 "Ферари"-та, 54 "Майбах"-а, 22 "Макларън"-а, 87 "Ламборджини"-та, "Мазерати"-та - 311, "Хамър"-и - 280, "Ягуар"-и - 400, "Порше"-та - 5000", зачете от листа Борисов и продължи по пътя си.

"Като спрем да снимаме на живо ще ми дадете и на мен да покарам мотора", пошегува се премиерът с директора на столичната полиция. И го предупреди да внимава да не падне като кара, че ще стане хит в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
3
 
11
 
! Отговори
танер преди 4 години
що кат напиша нещо за тиквите и ми трият коментара ?
218
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това част от мерките ли са ?Да смяташ на хората автомобилите ! Хората си плащат горивото, данъци,пътни такси, застраховки и не накрая са закупили автомобилите с личните си средства ! Неможе всички да караме служебни джипки, хубаво би било ! Огледай се добре в огледалото и кого виждаш там ,замисли се !
217
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имам законен бизнес и си плащам данъците,ще си карам каквато кола искам.И това не е твоя работа.А твоята работа е да се погрижиш за хората с увреждания,за инвалидите и пенсионерите,за майките с малки деца,а не само да гледаш в чинията на другите и да ни се караш от телевизора.
216
3
 
23
 
! Отговори
любопитен преди 4 години
В бройката на Поршетата, влиза ли Поршето на Мис Бикини в Барцелона?
215
0
 
24
 
! Отговори
Хохо преди 4 години
А на Бойко Борисов аверите, всичките карат Голф, дааа.
214
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако теб не те возеше служебната джипка,каква ли кола щеше да караш?Нали си в клуба на богатите.Твоите авери от 90-те години имат и споменатите от теб коли,яхти,банки и милиони в офшорки.Дали си по-различен?Едва ли.
213
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България има 1,5 милиона пенсионери под прага на бедността.Има вече стотици хиляди безработни(само за 1 месец са 75 000).Има стотици хиляди работещи бедни.Има само 5% богати и ти се взря в тях.А мизерията не я забелязваш.
212
3
 
36
 
! Отговори
7 преди 4 години
Писна ни вече от този шопски хитрец а ла бай Тошо ! Върви си вече ! 30 години се мъкнем на опашката на Европа от такива популисти като тебе !На България са нужни съвременни управленци , не простоваци !
211
1
 
11
 
! Отговори
Баьо преди 4 години
234 Анонимен А ти какво правиш ,какво ще направиш или какво си направил за да не стават богатите такива по начина по който ти сподели ?
210
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 232 АнонименАечупката бе. Тука се става богат с измами, пране на пари и "усвояване" на еврофондове и обществени поръчки от "наши"фирми
209
6
 
8
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Много вярно и точно казано.Само че на нашите бизнесмени не им изнася така.
208
1
 
23
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 години
Работодателите да си продават колите, аз да пращам смс-и да дарявам болниците, а ти ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЕВРА какво ще ги правиш г-н Премиер?
207
1
 
13
 
! Отговори
Изкукуригал преди 4 години
Баце, Ти които си там високо,високо и летиш в небесата,Спасительо Наш. Дай 20 лева бе Баце!
206
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е *** фикира !
205
1
 
13
 
! Отговори
sss преди 4 години
Колко от тия за свързани с властта:+ всичките- честен труд
204
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов,държавата трябва е готова с план за национализация на структуроопределящи фирми и производства!
203
1
 
18
 
! Отговори
6 преди 4 години
И що да даваме пари да вардим Шиши Доган и вся осталная *** бе Банкянски. С нашите пари не с твойте ***. Кой вдигна на шефката от нап заплатата че изтекоха всички данни кой отпуска кредити на Шиши с нашите пари бе ***. Ходи от Банкя с колело на работа и тогава брой чуждите пари бе ***?
202
4
 
8
 
! Отговори
5 преди 4 години
Ама той се сърди,че бизнесмените не си продават колите и да плащат на работниците си докато са отпуска... Ехххх,аз съм бачкатор ,но ако имам работници,не може никой да ме накара да им давам заплати докато не работят. За какво да го правят те? После ако искат да започнат пак производство или там с каквото се занимават,ще си наемат пак хора. А и старите които са гръбнака, повечето ще се върнат.
201
2
 
16
 
! Отговори
лора преди 4 години
Здрасти,Баце,Останаха вече две.Продадох моето,БУГИ,НЯМАМЕ ПЪТИЩА,ПЪК И ТРАКИЯ В РЕМОНТ,ИНСПЕКЦИЯ И МЪРЛЯВА,БАЦЕ,ДА ВЗЕМЕШ ДА СЕ СТЕГНЕШ.ТАЗИ КОРОНА НЕ ТИ ОТИВА.ПЪК ТЕЗИ БУГАТИТА,АКО ПЛАЩАХА ДАНЪЦИТЕ НА РОНАЛДО ЩЯХМЕ ДА ВЪРВИМ,А НЕ ДА ПЪЛЗИМ.МНОГО СМЕШЕН ВЗЕ ДА СТАВАШ,АМА ТО МАЙ СИ И ГРЕШЕН.
200
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До като инспектира строителството на южната дъга ,скоростната тангента вече е в отчайващо състояние ,а отклоненията от нея така и не тръгнаха,аман от некачествено строителство!