Бойко Борисов: В България има три "Бугати"-та като на Роналдо

Премиерът бе на инспекция на Южната дъга
Обновена: 12 апр 2020 16:06 | 12 апр 2020 15:46, Нели Христова
320
Бойко Борисов: В България има три "Бугати"-та като на Роналдо
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на Южната дъга. Малко преди това, той поиска справката от директора на столичната полиция Георги Хаджиев, който беше на мястото с един от 60-те нови мотора на дирекцията.

По време на живото предаване във Facebook, премиерът коментира и думите си, че бизнесмените трябва да продадат скъпите си коли.

"3 "Бугати"-та има в България, като на Роналдо", заяви премиерът.

"Като казах някои бизнесмени да намалят ролс-ройсовете, за да запазят работниците - с какво съм ги обидил? Исках да защитя работниците. 84 "Ролс-ройс"-а, 241 "Бентли"-та, 123 "Ферари"-та, 54 "Майбах"-а, 22 "Макларън"-а, 87 "Ламборджини"-та, "Мазерати"-та - 311, "Хамър"-и - 280, "Ягуар"-и - 400, "Порше"-та - 5000", зачете от листа Борисов и продължи по пътя си.

"Като спрем да снимаме на живо ще ми дадете и на мен да покарам мотора", пошегува се премиерът с директора на столичната полиция. И го предупреди да внимава да не падне като кара, че ще стане хит в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никаква помощ за неплатения отпуск,за самонаетите ,за безработните.Само приказки.Насочва гнева на работника към работодателите които масово също едва оцеляват.Тия с колите са малко и негови хора .Дали е толкова глуав народа.
178
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българските абдали, купуват скъпи возила които се набиват в очите на простолюдието.Тарикатите,олигарсите със стаж,пълнят банковите си сметки в офшорните банки по света.Останалите българи,сме публика която не знае в кой театър се намира и кой е авторът на постановката.Десет години се нагледахме на картини,където имаше много бедни и смайващо богати "родолюбци".Един мюсюлманин тръгва от делиормана преди 25 години обут в износени маратонки и облечен със зелен пуловер,днес е крупен милионер.
177
5
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Тиквунеее хората са си изкарали парите а твоя Lang Cruser струва 200 бона изкарани от тези с бугагитата които те хранят !!!
176
3
 
23
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Борисов нямало да се кандидатира за президент.Ами много ясно ,че няма да се кандидатира защото знае ,че няма да спечели срещу президента Радев.Пък и аз не си представям мис бикини за първа дама,освен Пеевски да му пусне Цвети Янева срещу процент
175
5
 
30
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 4 години
Винаги съм твърдял ,че нашия мин председател е голям майтапчия.Все пак е завършил Симеоновската школа,инженер, доктор по психология,бивш кмет ,настоящ мин.председател и каквото се сещате.Та, брадата му на 1седмица не може да обхване лъжите му за 10год.Но,опростяването на БГ народ си е заслужено.Пак гласувайте за ПП ГЕРБ и пак да вие хак.Яжте ряпа за спасението му..
174
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Агент Буда от ДС със съветник агент Николай от ДС е във коялиция със агент Иван от ДС под патронажа на агент Сава от ДС.Те тва са демократите милиционери
173
5
 
24
 
! Отговори
Бай Хой преди 4 години
Четвъртото Бугати е в гаража на къщата в Барцелона.
172
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Льотчика да вземе да си спретне партия, да се яви на избори, да ги спечели, и след това да се явява по телевизията и да обяснява какво и как трябва да се направи!Сигурно чака разрешение от генерал Решетников, а другари?
171
5
 
11
 
! Отговори
АНТИ до неразбралите преди 4 години
Досегашните команвали (разбирай крали) и ГЕРБ, са продукт на ДС.Такива са и приготвените ни за в бъдеще + резервните варианти.И как няма да е така, като ДС мафията отдавна е превзела страната ?Какво не Ви е ясно ?
170
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пари на ръка поголовно не се дават. Това значи да бъдат изядени и изпити за нула време и да вдигнат инфлацията.
169
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
баце това са все твои хора бе, ти ги направи да имат ролс ройсове на наш гръб, от нас ги взе тея пари, откраднахте ги за да ги имат тея ролс ройсове , един ролс ройс е 500 000$ значи само ролсовете са 40 млн $Фераритата+ламботата+ройсовете са около 100 млн $
168
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
lafka pafka...ma ti sto ni odish s bg trena...kolko trenove kupihme, kolko kitaiski velosipedita...on pak so benzin, da puska dim i marsi vazduha...ia utre s velosipedi, e-roleri i invalidni e-kolichki da testvate kolko e gladak patia...
167
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов се страхува от президента Радев.Борисов го е страх да се яви на избри срещу Радев,когато Радев нарита свинското правителство,после Борисов излиза и *** от болка по свинските медии и платените им ***.Българския народ обича своя президент и силно мрази хунтата на Борисов и Пеевски
166
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата, то едното Бугати да не е случайно подарък от теб за мис Бикини дето си живее в къща пак подарък от теб за 10 милиона долара в Барселона?
165
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е клоун от село. Брои колите на богатите. Сигурно и по именно ги знае. Специално е поръчал справка в базите данни на КАТ, колко скъпи коли има в страната. Гледа ги като картинки от дъвки Турбо.
164
5
 
4
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
Намерете приликите. Б.Б. и Кара фейз. Замотафчиев и Кара фейз.
163
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, как нали така се купуват мадами, поне тях да ги запазят. То е ясно, че работниците първи ще избягат поради,,страх,, от икономически последици и експлоатация от,, бизнесмените,,
162
0
 
22
 
! Отговори
Българин преди 4 години
ХахахаЗащо не каза, че всичките коли са собственост на Иван Костов?Как беше мантрата на петолъчниците -"Костов изкупи половин България, а другата половина подари на жена си!"Другари, забравихте ли, че ВРАГЪТ е Костов, а?
161
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата че и се прави на скромен- кара Тойота. Иначе за тази прищявка да нарежда на полицаите да карат пред него вместо да си вършат работата- без думи!
160
1
 
11
 
! Отговори
бате сали преди 4 години
е какво се оплаквате тогава-само в ромската махала на самоков има три бугатита,нищо,че никой не плаща нито вода нито ток а камо ли данъци.