Бойко Борисов: В България има три "Бугати"-та като на Роналдо

Премиерът бе на инспекция на Южната дъга
Обновена: 12 апр 2020 16:06 | 12 апр 2020 15:46, Нели Христова
320
Бойко Борисов: В България има три "Бугати"-та като на Роналдо
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на Южната дъга. Малко преди това, той поиска справката от директора на столичната полиция Георги Хаджиев, който беше на мястото с един от 60-те нови мотора на дирекцията.

По време на живото предаване във Facebook, премиерът коментира и думите си, че бизнесмените трябва да продадат скъпите си коли.

"3 "Бугати"-та има в България, като на Роналдо", заяви премиерът.

"Като казах някои бизнесмени да намалят ролс-ройсовете, за да запазят работниците - с какво съм ги обидил? Исках да защитя работниците. 84 "Ролс-ройс"-а, 241 "Бентли"-та, 123 "Ферари"-та, 54 "Майбах"-а, 22 "Макларън"-а, 87 "Ламборджини"-та, "Мазерати"-та - 311, "Хамър"-и - 280, "Ягуар"-и - 400, "Порше"-та - 5000", зачете от листа Борисов и продължи по пътя си.

"Като спрем да снимаме на живо ще ми дадете и на мен да покарам мотора", пошегува се премиерът с директора на столичната полиция. И го предупреди да внимава да не падне като кара, че ще стане хит в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като, малките деца ...искам и на моторетка ,пъъък !!
238
3
 
3
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Този "неадекватник" винаги "забавлява", с изключителния си "интелект"!!!!!!! Да се правиш на "Робин Худ" в Държава с изключително нисък "индекс на Джини" е само "популистко"!!!!! Българският народ отдавна си е заслужил човек със "сенчесто минало" да се "подиграва" по този" селяндурски" начин съ него (народа) и да се прави на "Диктатор"!!!!!ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ----Латинска сентенция.....
237
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде айде ... Една ,S класа е 2200 на лизинг за 7 години. Не етолиоооолков недостъпна ... Па и 95% са на по 4-5 години, като влязат в БГ.
236
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 259Тея дето си взимат такива коли са наясно вшсъс ситуацията. Ако има проблеми, щяха да демонстрират как ги ловят. Това е популистки изказване от комунистически тип, с цел да покаже "ние срещи те".
235
0
 
7
 
! Отговори
Alastair преди 4 години
Притежателите на горепосочените автомобили проверени ли са за пълна изправност на финансовите им постъпления. Държавата ако иска пари сега е момента - пълна ревизия на всички.
234
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най крадливото племе един политик не вкарахте в затвора всички крали като за последно да отивате да гласувате че после тежко и горко а ко не гласувате чувате ли.
233
0
 
14
 
! Отговори
Начи преди 4 години
*** много мрази като му кажеш някой истини!
232
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко защо не продаде неговото А8 W12
231
2
 
23
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Нормалните собственици на фирми които работят в реалната икономика карат нормални коли! Те няма от къде след целия държавен рекет да им останат пари за такива скъпи возила, пък и когато са изкарали с труд парите си няма да ги прахосват за 2 тона метал! Те си карат нормални коли като всички нас, може да са по нови или с повече екстри, но нормални! Така, че за да си купиш кола от 500 000 и нагоре, то ти или си в незаконен бизнес или си с политически чадър! Какво ни ги развяваш тогава?
230
3
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Вместо да казваш само бройка защо не кажеш и стойност на колите? Примерно 3 по милион, 10 по 900 000 и да не се окаже, че в тези цифри дето ги развяваш има и едни 2000-3000 с цена по 3000-4000 лева! То най лесно да посочиш с пръст другите, а я кажи къде изчезнаха 5 милиарда лева от бюджета за има, няма 1 седмица? Защо това не кажеш бе? Къде са парите от бюджета, които ние сме ви дали? Тях защо не ги коментираш? Защото ги излапахте за глупости, нали бе! Кажи нашите данъци къде отидоха!
229
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
А я кажи колко от тия коли са на политици или хора приближени до политици? А я кажи колко от тия Ягуари са от 2001 с десен волан и вървят по 3000-4000 лева? Защото най лесно е да размахваш едни цифри, но те не винаги са цялата картинка! Хамъри се продават и по 20 000 лева (скъпи са, но са достъпни и за нормални хора (не, че биха си ги взели)). Ако могат да докажат произход на парите какво ги развяваш тогава? Хората си плащат данъците, а не като тебе да паразитират на наш гръб!
228
2
 
13
 
! Отговори
d преди 4 години
Къщите в Барца по колко вървят? Искам една, че после да я продам.
227
2
 
12
 
! Отговори
One question please преди 4 години
Г-н премиер, в Барцелона има млада и хубава юница с малко теленце, да й е живо и здраво. Нещо по този въпрос да кажете , г-н Борисов? Или вече сте индиферерентен към красивото на тази възраст?
226
1
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
от кога в Европейска България животите на милиони не струват колкото бугатите на аверите ти,какво произвеждат и къде продават,двоини счетоводства на наши хора,субсидии от нашите пари само за да ви гласуват...порно..къде са вноските на родителите ни..а някои ги откраднал...той в затвора ли е,защо плащам за КТБ,за гьола в Белене и реакторите на Станишев,Справедливост кога за Народа ни,защо нямаме армия,икономика,земеделие,образование/най-важното/..ще ви питаме и без да ни плащате както на Беновска
225
0
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Помпозно..глуповато,найвно..все тая,..Горд съм с всички вас...страхотни сте и ви обичам..и не се срамувам,яд ме е,че сте доверчиви и позволявате да ви използват алчни ***,опитват да ни смазват от много години,закриват училища,променят ценности и История..гледах как децата ни помагат на наши братя и съм Горд..Вярвам,ще ни има и децата ни ще живеят в справедила Родина..те ще го направят,по-силни са и справедливи..Бог да ги пази,Обичайте България..нашият дом
224
0
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ама излезте от джипките,върнете се от къщите си в чужбина,минете по пътищата по които пътуваме,елате на нивите ни от които вадим пари а вие грабите,елате в малките ни фирми с отворени очи да видите как си вадим хляба,които вие раздавате с лека ръка на авери "бизнесмени",влезте в горите ни да видите с очите си,нагазете реките и язовирите ни за да видите в какво ги превръщате...с доклади не става баце...ела ми на гости...за втори път те каня...ако имаш топки и ти стиска
223
0
 
7
 
! Отговори
ББ преди 4 години
*** ти пак селски тарикатлъци..хвърляш ги срещу нас ограбените,та от къде такива пари бе баце,парите в теб от над 10 години...вие ни санирахте/та къде е Лилето/,вие ги раздавахте...нашите пари раздавахте и викаше как си давал..много си верваш..много грехове имаш...много души погубихте и много народ затрихте ...от алчност и болно его,какво и къде произвеждат и продавете тея велики "бизнесмени" дето ви купуваха избори за да можете да делкате...сега за работника..те са роби из Европата
222
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До БрудосПо-скоро поредната нац. катастрофа.
221
1
 
16
 
! Отговори
Брудос преди 4 години
Бойко Сакскобургодски: последната национална катастрофа, която причиниха Кобургите на България. Симеон вкара Бойко в голямата политика!
220
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е насаждане на омраза между богати и бедни,не е добре за НИКОГА и не е нужно!И това го прави ПРЕМИЕРА НА ДЪРЖАВАТА ,СЕГА КАЖИ ТИ ОТ КОИ СИ ?!